В безизходица съм...

• 5 800
  • 149
  •   1
Отговори
# 45
И аз нищо не разбрах,ама за петък малко главоблъсканица,нали?
Вуйчо тоест на майка й брат и баща му ,дядо й.След като всеки има дял няма как да ги изгониш,а като си знаела че е пияница защо не си намери квартира?
Как се събирате толкова хора в един апартамент?
Най добре си намерете квартира и се изнесете,тормоза няма да спре

Майка ми почина и сега се побираме , дядо ми си е на село ... И не иска да взима никакво участие дигнал е ръце от сина си , цял живот е алкохолик не работи . Живее от нашите доходи .... Излезнах и на квартира и още по зле  ...
Авторке, мисли и в посока, че ще дойде ден, в който дядо ти ще остарее и няма да може да се грижи за себе си сам на село. Ще пожелае да се прибере в града, при докторите и аптеките. Има си апартамент и ще се прибере в него. И сина си няма да изгони, син му е. Не се тикайте в дядовата ръкавичка толкова народ и толкова поколения. Съвсем сериозно мисли в посока самостоятелност - финансова, имотна.
Има си и доктори има си и аптеки там къде е:) Колко народ да сме ... 3ма в тристаен

# 46
  • Варна
Виж сега, щом е на ваша издръжка, значи вие му давате пари. Едва ли ги взима насила. Като не щете да го издържате, не давайте. И не виждам защо очакваш нещо насреща от човек, който е превърнал алкохола в смисъл на съществуването си.

Казваш, че си била на квартира. Не знам кое е било по-зле тогава, а и не ме интересува. Сега сте двама, млади, работоспособни. Какво ви пречи да излезете пак и да се справяте? Сега поне, покрай тая ковид криза, квартири има, че и евтини се намират. Знам, защото гледах онзи ден сайтове за Варна, а тук си е пословично скъп град.

Дядо ти няма да изгони сина си. Ако ще да е най-пропадналата отрепка, син му е. Не си мисли, че него не го боли от ситуацията. Избягал е за да намери малко спокойствие и да не гледа как синът му деградира. Няма да го накараш да го изгони.

Съчувствам ти, защото знам какво е човек да иска доброто на детето си, а да е притиснат от обстоятелства. Но мисленето ти е грешно. Засега ти думата нямаш относно това кой да живее там. Парите, които давате за издръжка на алкохолика, ги вложете в свое жилище. Под наем или не, вие си знаете.

А ако вуйчото няма деца, ти все едно, един ден ще бъдеш единствена наследница. Жилището няма да ти избяга. Но докато седиш там, спокойствие няма да намериш.

# 47
  • у дома...
Ние сме на квартира. И какво? Авторката се държи така, сякаш ѝ се полага да живее в този апартамент, и то без други хора.
Бих ти дала идея, щом толкова искаш, ама Наказателния кодекс не позволява...

# 48
  • Варна
Авторката е поредната, която мисли, че като се размножи много неща й се полагат по подразбиране. Тепърва ще разбере, че хич не е така. А мъжа й? Безгласна буква ли е в картинката? Айде няма да правя предположения дали се е оженил за нея заради жилището, че ще стане въргал тука.

# 49
Виж сега, щом е на ваша издръжка, значи вие му давате пари. Едва ли ги взима насила. Като не щете да го издържате, не давайте. И не виждам защо очакваш нещо насреща от човек, който е превърнал алкохола в смисъл на съществуването си.

Казваш, че си била на квартира. Не знам кое е било по-зле тогава, а и не ме интересува. Сега сте двама, млади, работоспособни. Какво ви пречи да излезете пак и да се справяте? Сега поне, покрай тая ковид криза, квартири има, че и евтини се намират. Знам, защото гледах онзи ден сайтове за Варна, а тук си е пословично скъп град.

Дядо ти няма да изгони сина си. Ако ще да е най-пропадналата отрепка, син му е. Не си мисли, че него не го боли от ситуацията. Избягал е за да намери малко спокойствие и да не гледа как синът му деградира. Няма да го накараш да го изгони.

Съчувствам ти, защото знам какво е човек да иска доброто на детето си, а да е притиснат от обстоятелства. Но мисленето ти е грешно. Засега ти думата нямаш относно това кой да живее там. Парите, които давате за издръжка на алкохолика, ги вложете в свое жилище. Под наем или не, вие си знаете.

А ако вуйчото няма деца, ти все едно, един ден ще бъдеш единствена наследница. Жилището няма да ти избяга. Но докато седиш там, спокойствие няма да намериш.
Съгласна съм с всичко написано и го знам отлично . Въпроса е че ако можех да работя с удоволствие щях да го направя , а и не му давам пари , давам пари за сметките които ми прави ..... Нямам роднини , баща които до ден днешен не ме е потърсил , майка убита от ревност , баба починала от мъки по дъщеря и , само един дядо и вуйчо нищо нямам .... А и една свекърва която е в чужбина и няма намерение да си идва ..

# 50
  • у дома...
А мъжът ти къде е в тази картинка? Защо свекърва ти трябва да си идва в БГ?

# 51
  • София

Купете си  , плати му дяла не знам си какво , писала съм че нямам възможност ....

Ти си писала и че плащаш всички сметки.
Ами, вместо да го правиш, нека родителите на мъжа ти да помогнат малко и да вземете една гарсониерка под наем.
Пишеш, че като си излязла на квартира, станало по- лошо с апартамента, ама ти цял живот ли ще робуваш на тия 90-100 квадрата?
Щом на собственика не му пука за никого и нищо, махни се оттам и забрави, че апартамента съществува.

Колко години ще чакаш, докато дядо ти и вуйчо ти умрат, за да станеш горда наследница?

# 52
Ние сме на квартира. И какво? Авторката се държи така, сякаш ѝ се полага да живее в този апартамент, и то без други хора.
Бих ти дала идея, щом толкова искаш, ама Наказателния кодекс не позволява...
Напротив не се държа така , търсех съвет или начин да се справя с положението , не го искам да ми се преписва ,искам да си иде на село баща му също иска ,но той нарочно седи в апартамента понеже знае че ще има контрол при баща му

# 53
  • у дома...
От колко години живееш с вуйчо си и наясно ли беше какъв е той? И при тези обстоятелства ти си се съгласила да гледаш бебе?

# 54
От колко години живееш с вуйчо си и наясно ли беше какъв е той? И при тези обстоятелства ти си се съгласила да гледаш бебе?
От 22г живея т.е. от както съм се родила . Майка ми също не го търпеше но тя успяваше да не му обръща внимание . А за него цял живот е бил алкохолик . С какво ли не сме се опитвали да му помогнем не иска и не иска . Да съгласих се понеже щяхме да живеем при свекървата , но с това кови 19 не ми позволява варианта да отида

# 55
  • Пловдив
Свекървата има ли жилище в БГ и ако има, защо не го ползвате? Тя и без друго явно се е устроила в чужбина.

Освен това ще повторя въпроса на Просто_майка - защо е необходимо тази жена да се връща тук?

# 56
Авторката е поредната, която мисли, че като се размножи много неща й се полагат по подразбиране. Тепърва ще разбере, че хич не е така. А мъжа й? Безгласна буква ли е в картинката? Айде няма да правя предположения дали се е оженил за нея заради жилището, че ще стане въргал тука.
Нямаме брак .... И на против не мисля по този начин вие го мислите

# 57
  • София
Аха, значи ти си сама с бебето, вуйчото и дядото?

# 58
Свекървата има ли жилище в БГ и ако има, защо не го ползвате? Тя и без друго явно се е устроила в чужбина.

Освен това ще повторя въпроса на Просто_майка - защо е необходимо тази жена да се връща тук?
Оф.... Ако можех щях да излезна на квартира ако имаше др жилище щях да отида и на свекървата е нужно да се прибере понеже да си види внучето понеже реве по телефона за него....

# 59
Не разбрах кое на кого е, но разбрах, че не е твое.
Не че не се случва в живота да живееш с по-възрастни, независимо какво се пише в бг мама, но все пак вуйчото си е бил алкохолик и преди детето да се роди.
Като не мислиш на време, сега ще си мълчиш или стискаш зъби и на квартира, но да гониш собствениците от имота им си е висша форма наглост.

Общи условия

Активация на акаунт