В безизходица съм...

• 5 818
  • 149
  •   1
Отговори
# 75
а работя , понеже няма кой да помага с бебето , а това че той не иска да се махне е заради това че живее без да плаща абсолютно нищо дори храна не работи , продава квото намери и така живее

В такъв случай не виждам каква е дилемата ви?

1. Делите домакинство с деградирал алкохолик.
2. Живеете в апартамент, който не е ваша собственост.
3. Оставяте тази негативна атмосфера да влияе върху личния ви живот.

Няма какво да му мислите. Изнасяйте се на квартира и пишете този имот заминал. Ще се оправите и без него, защото в бъдеще най-вероятно ще ви носи само негативи поради съсобствеността, която ви чака.

# 76
  • у дома...
Ми много не си наясно! Защото има значение кога е придобит апартамента от дядо ти - дали по време на брака с баба ти, или преди това.

# 77
Ами супер направо. Скоро ще започне да изнася покъщнина и уреди за да ги продава. И ти какво, ще купуваш нови ли? После ще стигне и до лихварите. Не искаш разправии с такива, вярвай. Но ти ще си на топа на устата.
Именно за това търся съвет освен квартира и ново жилище ....а не нападки както повечето правите

# 78
  • Варна
А когато алкохолика се срине и започне да не може да седи на краката си, с насрани гащи... Искам да те видя тогава как пак ще седиш там насила и ще гледаш дете в кочината, сакън да не избяга златния апартамент.

# 79
Ми много не си наясно! Защото има значение кога е придобит апартамента от дядо ти - дали по време на брака с баба ти, или преди това.
От както е създаден блока от тогава е негов .

# 80
  • France
Няма как да ти дадем друг съвет, защото просто не съществува. Това са ти двете възможности.

# 81
А когато алкохолика се срине и започне да не може да седи на краката си, с насрани гащи... Искам да те видя тогава как пак ще седиш там насила и ще гледаш дете в кочината, сакън да не избяга златния апартамент.
Не ми е за апартамента . И той вече го прави но си седи на краката , чистя кво ще правя ,за щастие не влиза там където сме

# 82
  • у дома...
По това време били ли са женени с баба ти?

# 83
Няма вълшебни съвети. Решенията изискват усилия.

# 84
По това време били ли са женени с баба ти?
Да

# 85
Дядото не е и длъжен да вземе сина си на село, защото синът му ще "легне" изцяло на негова издръжка. Очевидно той не иска това. Можете да поискате принудително лечение за вуйчото, ако смятате, че е опасен за себе си и за околните, но зависи какво ще прецени съдът.

Нямате много полезни ходове, освен да се изнесете на квартира, ако не искате да живеете в такава обстановка, както и други преди мен написаха. Изборът си е ваш. Зрялата личност се отличава от незрялата по това, че е готова да поеме отговорност за решаването на проблемите си. Искате съвети, а не сте готова да си помръднете и пръста. Е, ние няма как да ви помогнем.

# 86
Прочетох всеки пост до тук и оставам с впечатление, че сякаш авторката не говори добре български и ползва Google преводач. По-неясни обяснения не бях чела скоро.
Хареса ми как напълно пренебрегна идеята на absurT  да провери за жилище в общината, но цитира мнението й и написа  някаква заядлива тъпотия, да не я цитирам и аз.

# 87
Прочетох всеки пост до тук и оставам с впечатление, че сякаш авторката не говори добре български и ползва Google преводач. По-неясни обяснения не бях чела скоро.
Хареса ми как напълно пренебрегна идеята на Апсурт да провери за жилище в общината, но цитира мнението й и написа  някаква заядлива тъпотия, да не я цитирам и аз.
Ами българка съм ,гледам и детето в момента и попринцип . Набързо исках , но явно не се получи :д Не знаех за общината и жилището ...

# 88
  • у дома...
Щом апартамента е бил обща съпружеска собственост, в момента ти ИМАШ 1/6 от него, като наследница на баба ти. Щом не искате да излезете на квартира, консултирай се с адвокат тогава какво можеш да направиш като съсобственик в имота.

# 89
Щом апартамента е бил обща съпружеска собственост, в момента ти ИМАШ 1/6 от него, като наследница на баба ти. Щом не искате да излезете на квартира, консултирай се с адвокат тогава какво можеш да направиш като съсобственик в имота.

Ако можех щях . Не че не искам . Исках да попитам общността, преди да стигна до адвокат. Но явно е такова каквото мисля , по вашите мнения с изключение на нападките

Общи условия

Активация на акаунт