В безизходица съм...

• 5 835
  • 149
  •   1
Отговори
# 105
Ами да направим простичка сметка. Да приемем, че сметките +храната са ви 800лв (аз съм сам родител и без да се изхвърлям въобще ми отиват повече само за храна за едно дете и една жена. А тук са 2ма мъже.) на месец за тримата. Което прави по 260лв на човек. Тоест, махайки чичото, Вие сте с 260лв на плюс. Да не говорим, че и за входните режийни плащате за 3ма,вместо за 2ма. Та и оттам още около 10лв. Та,  само от това сте с 270лв, пак казвам за двама мъже (които при мен ги няма - повече). Ами за 300лв дори в София, в краен квартал може да си намерите дори двустайно с кухня. София. Да не говоря за по-малките градчета.
И пак казвам - за спокойствието на детето ми бих дала и повече!

Едит: А и сметките за топло най-вече ще са по-малки за по-малко жилище

Сложете и по 30 лв през три дена за мляко Simple Smile

# 106
  • София
Ами да направим простичка сметка. Да приемем, че сметките +храната са ви 800лв (аз съм сам родител и без да се изхвърлям въобще ми отиват повече само за храна за едно дете и една жена. А тук са 2ма мъже.) на месец за тримата. Което прави по 260лв на човек. Тоест, махайки чичото, Вие сте с 260лв на плюс. Да не говорим, че и за входните режийни плащате за 3ма,вместо за 2ма. Та и оттам още около 10лв. Та,  само от това сте с 270лв, пак казвам за двама мъже (които при мен ги няма - повече). Ами за 300лв дори в София, в краен квартал може да си намерите дори двустайно с кухня. София. Да не говоря за по-малките градчета.
И пак казвам - за спокойствието на детето ми бих дала и повече!

Едит: А и сметките за топло най-вече ще са по-малки за по-малко жилище

Сложете и по 30 лв през три дена за мляко Simple Smile

Ама млякото ви е разход независимо къде живеете

# 107
Опа, сега излязоха и кредити!
Оп аз попитах за други неща , но всичко искате да знаете ето Simple Smile
така е като останеш без работа и няма кой да ти помогне ще теглиш ми като си под нулата

# 108
  • София
Като теглим чертата, всички около теб са виновни за нещо, а ти си цялата в бяло.
Що ли се хабихме да даваме съвети, като всичко си знаеш?

И не, все още не си в безизходица.
Ще станеш като ти почукат лихварите на вратата.
Или яки момчета- съсобственици с 1/6 ид. ч.

# 109
  • София
Аз лично се опитах да обясня, че  изхранването+режийните за него и за 3стайния апартамент се равняват като сума за наем в по-малко жилище в квартал на София. В столицата. За психическите травми и съсипаните нерви въобще не коментирам в момента.
Оттам нататък Вие си решавате.

# 110
Нагласата, че трябва някой да ти помогне, да ти реши проблемите, да ти даде жилище, не е печеливша. Ако не си помогнем сами, няма кой. Клишетата са дошли отнякъде. Не се съсредоточавай в нападките, а в съветите, че водещата сила сте ти и мъжа ти. Вие дължите нормална грижа на детето си.

# 111
Последно мнение, защото мисля, че тази дискусия е една пунта мара.  Преди години имах случай сходен с вашия. При него брат и сестра не можеха да разделят наследен имот. Братът беше дегенерат, който беше задлъжнял към трети лица в следствие на хазартна зависимост. Съдебният изпълнител изнесе неговите идеални части на публична продан. Ставаше дума за 50% от 200+ кв.м. апартамент. 8 месеца след като беше продаден, новите съсобственици направиха така, че сестрата да продаде своята част за жълти стотинки и кой знае колко скъсани нерви преди това. Опичайте си акъла и не разчитайте на това, че нещо ви се полага.

# 112
Като теглим чертата, всички около теб са виновни за нещо, а ти си цялата в бяло.
Що ли се хабихме да даваме съвети, като всичко си знаеш?
То пък многото съвети излез на квартира и тва Благодаря . Никой не ми е виновен , парите са малко за да си осигуря спокойствието стигат ми да си платя тока и някоя вноска по кредитите от тук от там оправям се Simple Smile

# 113
  • France
"Ми то по тая логика ще си седя в хола и спалнята поне ще знам че ми е чисто а не за 300лв в някой соц апартамент"

Ами, чудесно. Стой си там.

# 114
  • София
А защо ти плащаш всичко? Къде е бащата? Имаш ли майчинство по договор?

# 115
А защо ти плащаш всичко? Къде е бащата? Имаш ли майчинство по договор?
Ми дали бащата Дали аз едно и също е и не нямам .

# 116
О боже, горкото дете. За какъв ч*п дете раждаш, сигурно и майчинство не взимаш нормално, а социалното. Мъжът ти на надник, с кредити и живеете с алкохолик.

# 117
  • София
Аз съм тук само за коментарите. И без това темата е фейк.
Не може да съществува такава наглост просто...

# 118
О боже, горкото дете. За какъв ч*п дете раждаш, сигурно и майчинство не взимаш нормално, а социалното. Мъжът ти на надник, с кредити и живеете с алкохолик.
Пропусна, че това е по-добре, отколкото соц апартамент.

# 119
Нагласата, че трябва някой да ти помогне, да ти реши проблемите, да ти даде жилище, не е печеливша. Ако не си помогнем сами, няма кой. Клишетата са дошли отнякъде. Не се съсредоточавай в нападките, а в съветите, че водещата сила сте ти и мъжа ти. Вие дължите нормална грижа на детето си.

Не искам да ми се преписва или да ми се продава . Помолих ако има решение как да се справя с него не искам на готово понеже аз съм се изчерпала от всякъде и лечения и лекарства и говорене и какво ли не Еми не става и не става и да съгласна съм с последното но както написах , помолих ако има и друго решение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт