В момента чета ... 67

• 46 577
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Дръпнах си сериала и дано ми хареса . Щото от известно време рядко нещо ми задържа вниманието .

# 166
  • Чукарландия
Къде го има сериала?

# 167
В Netflix -там го гледах за една нощ и бих препоръчала!
Докато бях болна изгледах един милион филми и сериали,никакъв стрес не усетих,просто релакс,книгите бая позабравих,но сега наваксвам:)
Бързо оздравяване пожелавам!

# 168
От замунда го дръпнах аз .

# 169
Аз го бях изтеглила, но не помня откъде.

# 170
"Подводни течения" на Нора Робъртс

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 19:35 от anitaxx

# 171
  • Mediterraneo
Забавно, ама какво общо има точно с тази тема?

# 172
Между другото, сериалът е само вдъхновен от книгата, а не е изцяло базиран на нея. Започнах я и за момента ми е много интересна, а и ми харесва как разказва авторката.

# 173
  • Mediterraneo
Е, изтрит коментара, а моят стои сега като кръпка! Малко модераторите...

# 174
  • София
Прочетох "Изстрел" (Тейлър Адамс) и направо се изморих от тази книга. То екшън , екшън, ама авторът беше попресолил нещата до второразряден и до голяма степен скучен трилър.
Оценка 2.5*

Започнах "Деволюция" (Макс Брукс).
Обещаващо начало, дано не ме разочарова по-нататък Simple Smile

# 175
Подхванах "Художникът убиец" от серията за Габриел Алон на Даниъл Силва. Прочетох добри отзиви за тази поредица от хора, чието мнение за книги ми допада. Приятно е написана, леко се чете, а не може да ме увлече, буксувам вече няколко дена. Чудя се, кога ще започне интересното Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 13:16 от evilan

# 176
Започнах снощи "Итанесиес" - Сигизмунд Кржижановски.
 На прима виста - мнооого добър.  Има нещо кафкианско в него и не съвсем .

# 177
Здравейте, към тези които слушате книги - имали друг глас на български освен на Дария, защото аз го изтеглих но нещо ме дразни, не изговаря някои думи правилно и понякога не се разбира. Може ли това да се промени в настройките.

# 178
За PC има глас Гергана, но по принцип не съществува (и няма вероятно ст да бъде създаден в обозримо бъдеще) глас, който да чете текст с изразителност, близка до тази на човек. Затова има аудиокниги, които представляват аудиозапис, в който артист чете текста. Размерът на аудиокнигата е няколкостотин пъти по-голям от текстовия файл, но при днешните обеми на вградената памет и microSD картите това не е проблем.

# 179
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт