В момента чета ... 67

• 46 615
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • Разпиляна във въображението
Приключих "Трите тела" на Лиу Цъсин. Много ми хареса, скоро не бях чела подобна фантастика. Радвам се, че ще има превод и на поне следващата книга Simple Smile  Започвам  "Коледна песен". Приготвила съм си  няколко книги на зимна/коледна тематика за декември.

# 271
В момента чета "Силата на настоящето" от Екхарт Толе. Честно казано я отлагах адски много време. Вътрешно усещах, че ще бъде важна за мен книга, но някак все не беше "подходящият" момент за нея. Е, в крайна сметка този момент дойде. Чета я много бавно. Минавам няколко реда и спирам, опитвайки се да осмисля напълно прочетенето, което е иронично.
Харесвам това, което ми дава.

# 272
  • София
Приключих "Краят на октомври" (Лорънс Райт). Оценка 3.5*
Плашещо реалистичен трилър (антиутопия) на фона на настоящата Ковид пандемия. Ако това е бъдещето, което ни очаква, ами мерси съм Sad
А точно днес на поредната пресконференция Кантарджиев каза, че вероятно това ни чака - поради глобалното затопляне да се пробудят древни и непознати вируси, дремещи някъде в сибирските пущинаци...

Сменям рязко жанра и започвам "Образована" (Тара Уестовър)

# 273
  • София
Оу, значи хич няма и да си я причинявам. И без това сега едвам спя от стрес и притеснение.
"Образована" е много хубава. По едно време малко ми дотегна, имах чувството, че едно и също повтаря до безкрай. Но я завърших, доволна съм.

# 274
Значи, Миж, викаш, ако доживеем до следващата пандемия, ще ни се ще да сме се били гътнали още при първата 🤣

# 275
  • София
Значи, Миж, викаш, ако доживеем до следващата пандемия, ще ни се ще да сме се били гътнали още при първата 🤣

Хаха... Joy Не съвсем, но дано не е това бъдещето на човечеството Simple Smile

# 276
Ако не беше настоящото положение едва ли тези книги щяха да добият популярност. Визирам тази и още няколко, които се нароиха. На мене ми стига Сблъсъка на Кинг, която влачих 3 месеца и съм пас по темата вече.
Иначе по моите четива ... Прочетох "Дръж се здраво" на Коубън, фен съм му, но и тази нещо .. като нищо. Не успях да им вникна в проблема, може би защото детето ми е малко още и съм далече от такива тийн драми, та не ме трогнаха.
Сега чета "Книжарница на колела" и чак ми се прииска да се телепортирам в Шотландия поне за ден. Декември ми е месеца на коледните и забавни, леки и лековати книжки и с тази сложих старта.

# 277
  • Mostly in my mind
Моля ви се, не се впечатлявайте толкова от такива сценарии. Да, в пандемия сме. Да, не е изключено и след време да има такава по сценарий на някой хорър филм, но  май като гледам и тази година е написана въпросната книга, т.е всичко е за пари. На хората им е интересна тази тематика, ще я купят да я четат...

# 278
  • София, България
Аз приключих с "Мазето" на Благой Иванов и смело мога да кажа, че книгата много ми хареса, препоръчвам я за почитателите на тозо жанр.

# 279
Аз си продължавам с Алиенде и Къщата с призраците . Чудесна книга.
  Чудя се после с втората ли да продължа или да направя пауза .
Някое фентъзи - поредицата Сага за живите кораби.  Безуспешно издирвам първата книга .

# 280
Сандра Браун - Шарада.
Любовна история с привкус на криминале, но пък на интересна тема - хора с присадени сърца.

# 281
Започнах Дъщеря на съдбата - Алиенде .
Започва с други персонажи и ми е интересно дали тематично е поредица или са свързани някак книгите

# 282
Ричард Бах - Мост през вечността

# 283
Започнах “Намисли си число” Джон Вердън
Криминале

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 14:30 от MG18

# 284
Започнах “Намисли си числ” Джон Вердън
Криминале
Никак не е лоша,преди месец я четох,даже като се замисля скоро по-добър трилър не съм чела,приятно четене!

Общи условия

Активация на акаунт