В момента чета ... 67

• 46 616
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Напоследък такива тъпотии изчетох, че чак не ми се коментират Simple Smile Единствено книгите на Коуди Макфейдън и "Малката пекарна в Бруклин" на Джули Каплин биваха донякъде . Сега пак съм в чуденка какво да чета. Имам нужда от нещо леко, забавно и с добър край. Иначе съм си приготвила на Анджела Марсънс "Игри на злото", която ако съдя по предната ѝ книга би  трябвало да ми хареса, но си е пак трилърче Simple Smile

# 286
Започнах “Намисли си числ” Джон Вердън
Криминале
Никак не е лоша,преди месец я четох,даже като се замисля скоро по-добър трилър не съм чела,приятно четене!
Надявах,се някой да  сподели,че я е чел.Благодаря ти

# 287
Осмичка, Вчера започнах "Игри на злото" и съм със същите очаквания.

Преди това прочетох " Почти нормално семейство", " Трябва да поговорим за Кевин" и "Пясъчният човек", затова мисля след като приключа с тази  да сменя жанра Simple Smile

# 288
  • Бургас
Започнах “Намисли си числ” Джон Вердън
Криминале
Никак не е лоша,преди месец я четох,даже като се замисля скоро по-добър трилър не съм чела,приятно четене!
Надявах,се някой да  сподели,че я е чел.Благодаря ти
И на мен ми беше харесала и после отидох да търся и други негови книги.

# 289
Здравейте, не знам дали в тази тема мога да помоля за препоръка за добра криминална/трилър книга. Търся подарък за претенциозен четящ в този стил. А аз рядко чета подобен тип книги и идея нямам към коя да се ориентирам.
Благодаря все пак.

# 290
Момичета, а четете ли книги с коледен сюжет? Коя ви е харесала?

# 291
  • Пловдив
Миналата година четох Коледна тайна и още една, но в момента не се сещам за точното име. Те са почти еднотипни коледните романчета, но пък ми действат отпускащо.
Исках да купя от Озон Всичко започна на Коледа, но се изчерпа.

# 292
Аз започвам тази, доста търсене отнесе

# 293
Здравейте, не знам дали в тази тема мога да помоля за препоръка за добра криминална/трилър книга. Търся подарък за претенциозен четящ в този стил. А аз рядко чета подобен тип книги и идея нямам към коя да се ориентирам.
Благодаря все пак.

Защо не попитате в книжарница - кое е ново и т.н.
Да разберете какво е чел  - за да не подарите дублираща книга.
Еднорог издават добри криминални романи . https://ednorog.com/products/product-101  https://ednorog.com/products/product-106  тези са нови
Изток Запад също .
От Изток Запад - книгите на Виктор дел Арбол  https://iztok-zapad.eu/viktor-del-arbol
Но те са по- стари издания - и може да ги е чел .

# 294
  • София
Благодаря все пак.
Ако се опасяваш да не сбъркаш, вземи ваучер от някоя книжарница Simple Smile
Иначе мога да препоръчам доста неща, които са ми харесали в жанра крими-трилър, но всичко е толкова субективно... Все пак ето няколко препоръки - приятни криминални романи са книгите на Антъни Хоровиц и Саймън Бекет с поредицата си за Дейвид Хънтър, в жанра трилър добри са скандинавците (Юси Адлер Улсен, Ю Несбьо, Ирса Сигурдардотир), но и автори като Крис Картър, Джефри Дивър... Съвсем наскоро, буквално тези дни, излезе чисто нов роман на Джон Гришам. Сигурно има още, но в момента се сещам за тези.

Аз прочетох "Образована". Отдавна заглеждах книгата, но именно в темата прочетох вашите отзиви и благодаря на всички, които писахте за нея. Наистина любопитен роман.

Сега съм потънала в дебрите на "Ready Player Two", дългоочакваното продължение. Доста динамична е, каквато беше и първата книга. Харесва ми, но вече съм я играла тази игра Joy и просто не е като да четеш подобен роман за първи път.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 21:30 от Вени***

# 295
Вени, това да не е продължение на "Играч първи, приготви се"? Пиши впечатления, когато я прочетеш. На мен "Играч първи" ми хареса страшно много, един  недостатък не му намерих.

# 296
  • София
ston, да, продължението е. Ей сега я завърших - започна страшно силно, признавам си, че някъде към средата започна да ми доскучава и да ме "уморява" от куестове и екшън, но нещата се промениха и днес почти не спрях да чета Simple Smile.

# 297
  • Русе
Започнах .... .
Много ме грабна анотацията : ,,Ако можете да върнете времето назад бихте ли избрали друг живот,,?
Т.е. един мъж се лута между две жени . Шанс да изживее живота си отново , но с друга жена, друга любов ....

# 298
  • София
Като приключа с "Жената на прозореца"( леле как бавно ми върви) ще продължа с "Гривната на желанията", действието се развивало по Коледа и тамън ще е подходяща за това време на годината, пък и аз малко да сменя жанра.

# 299

Доста обещаващо начало,дано така и да продължи!

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 15:04 от Vergini

Общи условия

Активация на акаунт