В момента чета ... 67

• 46 668
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
  • София
ston, на мен пък втората сякаш ми хареса една идея повече от първата Simple Smile
Но, да, много жалко за поредицата, много! Просто не мога да си обясня защо се получи такова разминаване. И тук във форума, а и из групите за четене във ФБ винаги съм попадала на интерес към трилогията, а пък Бард упорито твърдяха, че такъв няма и затова приключват с поредицата.

# 316
Толкова книги ми се натрупаха за четене, че вече не знам кое по-напред. Anguished Ето, и трилогията "Пайнс" щях да чета, а още не съм... А тези две книги, които чета в момента (или влача, по-точно), са разочарования - и Aquitania на Ева Гарсия Саенс де Уртури, и продължението на Unorthodox. Наближавам края и на двете, но направо ми се иска да не ги бях захващала въобще, голяма греда се оказаха. И направо се чудя как е възможно книгата на Ева Гарсия Саенс де Уртури да има вече няколко тиража, макар че излезе преди няколко седмици, какво й харесват толкова хората?

# 317
А на самата книга ли е описано , че нов тираж или
Тази поредица  ми е интересна и е на промо в Изток Запад.
Но аз  твърдо си стоя на решението - да не купувам много книги .
Щото имам над 100 нечетени.

# 318
Саня, става въпрос за най-новата й книга, която още не е издадена на български, но авторката обяви, че вече има пети тираж. На български е издадена трилогията за Белия град, която е много хубава и си заслужава абсолютно.

# 319
Аз за нея мислих , че пишеш .

# 320
Cioccolata, трилогията за Белия град излезе ли вече изцяло на български? Нея съм си я набелязала и я чакам от момента, когато за първи спомена за нея

# 321
Да, излезе. Simple Smile

# 322
Cioccolata, трилогията за Белия град излезе ли вече изцяло на български? Нея съм си я набелязала и я чакам от момента, когато за първи спомена за нея
Даже е на промо в Изток Запад .
Аз отдавна съм ѝ хвърлила око .

# 323
Започнах “The great alone” и ми харесва.

# 324
  • Mostly in my mind
Свърших първа част на "Сблъсък", започвам втората.

# 325
  • Бургас
Прочетох "Законът за детето" от Иън Макюън. . Знам твърде малко за сектите и темата ми беше интересна.
Скрит текст:
Когато са ми носили диплянки в къщи, съм ги приемала, благодарила и толкова. После материалите- направо в боклука. Но един ден улучили сина и като не проявил интерес, попитали за майка му, защото те си отбелязвали, че аз съм приемала диплянките. Синът им казал: " Не се заблуждавайте. Майка ми е просто много възпитана жена."
На мен ми беше малко разводнена книгата. Като че ли авторът е искал да вмъкне всичко, което неговият консултант по юридическите въпроси му е споделил. За сериозна книга като тази,  финалът беше такъв, какъвто трябваше. Хареса ми книгата .
Започнах "Бьорнстад" на Ф. Бакман. Никога не съм обръщала внимание на кориците на книгите, но сега осъзнах, че заради тази лилава, налудничава корица, все съм я отлагала. Май- неоснователно. Пушката гръмна още в "първо действие". Интересен похват. Мисля си, че авторът знае , че е написал нещо много хубаво. Ще се чете!

# 326
  • София
"Бьорнстад" ми е любимата негова книга. Приятно четене.

# 327
Шарлейн Харис - Мъртви преди мрак

# 328
Аз пак съм на поредица Simple Smile Сега чета за Хари Бош на Майкъл Конъли. Не знам защо толкова години съм го отбягвала този автор.

# 329
Току що приключих Джонатан Баркър - И пета ще умре.
След такъв трилър ,как ще си намеря нещо свястно за четене?
С една дума - невероятен!

Общи условия

Активация на акаунт