КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 26 452
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Много ви моля, дъщеря ми е на 22 години. Има сериозни проблеми (не са здравословни). За нея теглих картите. Ще се реши ли проблема скоро?

Да,картите са ти хубави и стабилни. Ще се реши успешно, но по бавно и плавно.Имайте търпение , воля и последователност.Изведнъж неочаквано се е случилонещо, не сте били подготвени, но успех / изход ще има

# 511
  • гр. София
Много ви моля, дъщеря ми е на 22 години. Има сериозни проблеми (не са здравословни). За нея теглих картите. Ще се реши ли проблема скоро?

Здравейте! Хубави са картите. По принцип 8 жезли е бърза карта /даже дни/, но по последна с този Рицар може и малко да се забавят нещата. И все пак Рицар пентакли говори за бавен, но  сигурен успех.  Само прави карти ли теглите или така са се паднали? Проблемът с работа ли е свързан?

# 512
Много благодаря. Да само прави карти тегля, така си бяха в колодата, която ми подариха. Проблема е много личен, не мога да споделя. По младост, по глупост. Отново благодаря, успокоихте ме.

# 513
Много благодаря. Да само прави карти тегля, така си бяха в колодата, която ми подариха. Проблема е много личен, не мога да споделя. По младост, по глупост. Отново благодаря, успокоихте ме.

6 жезли 8 жезли Рицар пентакли - по тези карти има изтичане на средства, много бързо и много необмислено, Ако това е проблема, картите не показват да се върнат парите.

# 514
  • там, където ми харесва
Здравейте момичета и Щастлива Нова Година!
Картата за тази година ми е Колелото на късмета , дано всичко е съдбоносно и за хубаво! Smiley

# 515

6 жезли 8 жезли Рицар пентакли - по тези карти има изтичане на средства, много бързо и много необмислено, Ако това е проблема, картите не показват да се върнат парите.
Точно, тук е много близо до проблема. Нищо, поне да мине всичко по-бързо и тя да е добре.

# 516

Точно, тук е много близо до проблема. Нищо, поне да мине всичко по-бързо и тя да е добре.
Според мен няма да мине бързо,нищо че има 2 карти от боя жезли.Ако 6 жезли беше трета карта да,но рицар пентакли си е затлачване.Ако въпросът е свързан с финанси ще мине време,докато се стабилизира финансовото състояние.На мен лично 8 жезли ми е излизала и за голям успех и за голям провал.

# 517

Голям страх изпитва и преживява, за мен, там трябва да се помага и там  да се фокусирате. Това също по картите.

# 518
Как ще се отрази и дали ще свикне да живее в апартамент котка на 10 год, която досега е живяла в двор?
Моля ви дайте мнение и ако може още някой да изтегли карти, защото тези са ужасни  Sad

2 пентакли - двойка чаши - 5 чаши
С тази 5ца чаши накрая ми звучи като траур от смърт направо...  Sad
Картите отразяват доста добре ситуацията, 2 пентакли показва че пътувам всеки ден, да я храня след като собственикът почина и котката остана сама, но това доста ме затруднява и търся друга решение, тя заедно с 2 чаши показва желанието и усилието... но тази ужасна 5 пентакли показва че няма да свикне в апартамент и дори най-лошото... 😿

Може ли някой да даде мнение или да изтегли карти за същия въпрос или с въпрос какво е най-доброто за котката и какво да правя с нея?

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 22:33 от ~Канела~

# 519
Въпрос:Какво измъчва този човек? Питала съм за него и преди в темата,мой роднина на път да развали семейството си.Има и трети човек както си показват картите, 5 меча също ги разбирам,но кралица жезли нищо не ми говори.Моля за вашите мнения.

# 520
Въпрос:Какво измъчва този човек? Питала съм за него и преди в темата,мой роднина на път да развали семейството си.Има и трети човек както си показват картите, 5 меча също ги разбирам,но кралица жезли нищо не ми говори.Моля за вашите мнения.

Картите показват, че нещо друго искаш да попиташ и друго те интересува. Ето един хубав цитат, който описва комбинацията, тук приемам водата като стихията на емоциите:
"Такъв е духът човешки - минава през вода и най-силен огън."
Димитър Талев

# 521
Благодаря a.nik Предния път беше излязло моето отношение като питах.Незнам защо така се получава.Сериозни са проблемите и мен ме натоварват много,искам да питам картите,а като питам за тях все едно нищо не разбирам и немога нищо да тълкувам.

# 522
Благодаря a.nik Предния път беше излязло моето отношение като питах.Незнам защо така се получава.Сериозни са проблемите и мен ме натоварват много,искам да питам картите,а като питам за тях все едно нищо не разбирам и немога нищо да тълкувам.

Амие да, аз точно това имах предвид, това е отговорът на Таро: Сериозни са проблемите и мен ме натоварват много , абсолютно точно са отговорили картите. Има и нещо друго тук, но е по - лично.

# 523
Моля ви, някой да каже и за моите карти мнението си  Sad

# 524
Канела Според мен трябва да се претеглят плюсовете и минусите на ситуацията.Как ще е най -добре за това коте.Дали няма някакъв друг вариант.В момента явно ти се натоварваш със задачи,за да постигнеш баланса на 2 чаши.5 чаши на мен ми е най- депресиращата карта.Но си има 2 пълни чашки на картинката.Може да показва раздяла,но човек е готов да изстрада и приеме.Показва и погрешни планове.Според мен картите те съветват да не избързваш с решението,а да потърсиш друга алтернатива.Освен това картите ти показват,че си много силно свързана емоционално с проблема.

Общи условия

Активация на акаунт