Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

 • 16 499
 • 749
 •   1
Отговори
# 585
 • Мнения: 9 034
Благодаря,Silver Light!

# 586
 • Мнения: 328
Много хубаво тълкуване  Silver Light. Аз даже не видях,че има обърнати карти и неможах да свържа нищо. Искам да кажа и моето мнение с обърнатите.Много са тъжни тези карти,така ги възприемам.Според мен сте имала възможност да си тръгнете,но не сте имали смелост,а сега вече не му е времето.Нещо повече ви задържа в ситуацията.Неможете да си осъществите желанието.Напълно е възможно да не съм права😒
Когато ми излизаше 1ва карта асо пентакли,също имах едно много силно желание,мечта и посланието на картите беше внимавай,какво си пожелаваш.Случваше се нещото,ама не така както исках аз и не беше безплатно.

# 587
 • Мнения: 733
Jaienvie, благодаря за оценката. По принцип не обичам да тълкувам с обърнати карти, те са ми слабото място в таро, но в този случай те са толкова ясни и явни, че просто сякаш разказват история.

# 588
 • Мнения: 328
Ако картите не бяха обърнати как биха се тълкували? Като действие или като невъзможност за действие от Асо Пентакли.Още ми е много трудно с някои комбинации.

# 589
 • Мнения: 733
Ако картите не бяха обърнати как биха се тълкували? Като действие или като невъзможност за действие от Асо Пентакли.Още ми е много трудно с някои комбинации.

Ако не бяха обърнати, аз бих ги тълкувала като възможност (асото) , да понаучи повече за ситуацията, в която се намира, да обмисли повече своите действия, действията на другия човек и т.н, т.е. като все едно една ученичка да си подготвим урока (образно казано) (паж Пентакли) и да действа с емоцията и жарта, с размаха на една Кралица Жезли.

# 590
 • Мнения: 328
Благодаря ти!

# 591
 • Мнения: 15
Здравейте!
Пред житейска дилема съм! Може ли да ми помогне някой желаещ с карти? Тук ли да си напиша въпроса или на лично?
Благодаря предварително!

# 592
 • Мнения: 1 187
Много би било добре питащите да дават поне минимална обратна връзка. Малко е кофти да си получавате тълкуването, благодаря и айде!  Ми кажете - така е, не, това не е така или допълнете с нещо. Тук сме анонимни, никой няма да ви рови в личния живот и мен лично не ме интересува кой с каква цел пита.
Но е доста обезсърчаващо да няма никакъв диалог.
Темата е обърната на безплатно и безвъзмездно гледане на Таро с чисто консуматорска цел.

# 593
 • Мнения: 3 617
Напълно съгласна съм с Менарини, някой има проблем, търси помощ наготово, безвъзмездно и след като я получи, не само не е уважителен към тези, които се стараят да помогнат а и към себе си, защото след като човек не дава а иска само да получава се губи баланса, това рефлектира единствено и само върху получаващия! Доизясняването на въпросите и отговорите носи и по- добра прогноза и тълкуване, съответно и повече помощ.

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 18:52 от a.nik

# 594
 • Мнения: 733
Съгласна съм. Остава едно чувство, че все едно сме длъжни на някой. Отново ще напиша, че таро са нашите знания по тази НАУКА. Разпространения израз “да ми хвърлите едни карти” и после никой не дава обратня връзка е дразнещо, защото ние всички тук сме прекарали много време в практика и четене за картите, после отделяме от времето си, за да пишем дълги тълкувяния на комбинациите и е редно да има някаква обратна връзка.

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 11:19 от Silver Light

# 595
 • Мнения: 9 034
Благодаря отново на всички включили се по моите карти.Както писах вече съм начинаеща и помоща ви ми беше много полезна.Както Silver Light писа в момента съм пасивна,имаме уговорка ,че до края на месеца ще решим въпроса.Дано да е така.Ще пиша развоя на събитията и продължавам да се уча.Сега ще попитам картите как ще се развият отношенията мужду двама души и ще се опитам сама да ги разчета.Пък да видим дали ще ми се получи.
Рицар жезли обърната-желание за близост стопирано в момента.
2 жезли обърната-необходимост от компромиси и от двете страни.
Асо петтакли обърната-нещата ще се случат,но на този етап не им е дошло времето/силно желано нещо,но обърнатата позиция показва забавяне/
Все обърнати карти,уф!Ако бяха в права позиция щеше да е по-лесно ,поне на мен.Благодаря!

# 596
 • Мнения: 1 187
Допускате две грешки. Първата-гледате с обърнати карти, а сте начинаеща. Не познавате правите, а ползвате обърнати.
Второ - тълкувате вска карта по отделно, а те са взаимно свързани като послание. Картите никога не се тълкуват сами по себе си .
Вие не я желаете тази връзка, според мен. Изгубили сте желание, не желаете да сте обвързана с този човек. Даже не го и обмисляте.  Има ли тук някакъв проблем с дете или желанието за дете?

# 597
 • на последния етаж
 • Мнения: 6 750
Много ми е трудно и на мен да разчета посланието на картите заедно. Обикновено виждам всяка по отделно и не знам как да разчета комбинацията, но ще продължавам да чета и да се опитвам. Simple Smile

# 598
 • Мнения: 9 034
Допускате две грешки. Първата-гледате с обърнати карти, а сте начинаеща. Не познавате правите, а ползвате обърнати.
Второ - тълкувате вска карта по отделно, а те са взаимно свързани като послание. Картите никога не се тълкуват сами по себе си .
Вие не я желаете тази връзка, според мен. Изгубили сте желание, не желаете да сте обвързана с този човек. Даже не го и обмисляте.  Има ли тук някакъв проблем с дете или желанието за дете?

За грешките-ами обърнати изтеглих,за това така коментирах.За цялостно послание,поне аз така мисля,че се случат нещата,но след време.Мисля,че и двете страни имат желание за обвързаност.Няма проблем с дете или желание за деца и двамата имаме такива.Може би съществуването на деца би било проблем за връзката ни.Благодаря!

# 599
 • Мнения: 3 617
Най- добре е да изправите обърнатите карти в тестето, да изчакате няколко дни и тогава да изтеглите за последния въпрос карти. Три обърнати карти са като индикатор, че или не питате правилно или, че не е сега момента за този въпрос и последно, може би няколко пъти е теглено за едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт