КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 26 573
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Допускате две грешки. Първата-гледате с обърнати карти, а сте начинаеща. Не познавате правите, а ползвате обърнати.
Второ - тълкувате вска карта по отделно, а те са взаимно свързани като послание. Картите никога не се тълкуват сами по себе си .
Вие не я желаете тази връзка, според мен. Изгубили сте желание, не желаете да сте обвързана с този човек. Даже не го и обмисляте.  Има ли тук някакъв проблем с дете или желанието за дете?

За грешките-ами обърнати изтеглих,за това така коментирах.За цялостно послание,поне аз така мисля,че се случат нещата,но след време.Мисля,че и двете страни имат желание за обвързаност.Няма проблем с дете или желание за деца и двамата имаме такива.Може би съществуването на деца би било проблем за връзката ни.Благодаря!

Изправете картите си, трудно е с обърнати. Мисля, че са необходими години работа с оравите, за да можете да тълкувате и с обърнати. Не мога да разбера какво прави обърнат Паж пентакли на втора до обърната Кралица жезли.Силното желание личи по Ас пентакли на първа, но с тези обърнати карти, особено Кралица жезли обърната, не виждам да се обвържете .

# 601
Благодаря!Само с карти в права позиция ще се занимавам,за да улегнат нещата и ще питам през известен период от време,през което се променя ситуацията.
menarini,моля за някакви насоки за обвързването на картите от която и да е комбинация.

# 602
Благодаря!Само с карти в права позиция ще се занимавам,за да улегнат нещата и ще питам през известен период от време,през което се променя ситуацията.
menarini,моля за някакви насоки за обвързването на картите от която и да е комбинация.

Съгласна съм с вече изразеното от друга дама мнение, че вие не я искате тази връзка. Не съм сигурна, обаче, дали сама си давате сметка за това.
За прави и обърнати карти - също съм съгласна, че ви е прекалено рано да гледате на обърнати. Преди гледане ги подрежда не да са прави.
Можете и всеки ден да си гледате на картите. Ако искате на натрупате опит, трябва ежедневна практика. Задавайте си и въпроси за съвет, например, какво да направите, как да постъпите, кое е добре за вас в тази ситуация и прочие.

# 603
Днес попитах,кое е най-добро за мен в настоящата ситуация.Само прави карти изтеглих:
Звезда
Светът
10 мечове.
Отлаганото решение е взето.Край на определен жизнен цикъл и ново начало.Категоричен,макар и труден край на досегашните взаимоотношения.

# 604
  • Варна
На мен също ми е много трудно да разгледам картите в комбинация и затова обикновено моля вас тук за помощ. Иначе да, чета си значението на всяка, но например имаме 3 карти изтеглени. Да гледам комбинацията от 1и 2 ли или 2 и 3 или 1и 3? А пък конкретно за всяка карта отделно са дадени понякога доста различни значения.. Просто имам молба можещите и опитните от вас да подскажат как да тълкуваме комбинациите. Също, като съм търсила, обикновено намирам /ако намеря /значението на 2 карти заедно, после с кои да ги обвържа...
Преди няколко дни загубих едни важни за мен документи, реших да изтегля 1 карта дали ще ги намеря скоро, например в рамките на няколко дни/имах подозрения къде може да са/. Падна ми се Жрицата. Почнах да чета..От една страна прочетох, че ако се отнася до ситуация това можело да означава забавяне/обезсърчих се! /.. После също прочетох, че жрицата означавала да се доверим на интуицията си и тн. Е, намерих документите още на другия ден на мястото, където ми се  струваше най-вероятно. Описвам примера, за да помогна на някой евентуално. Как според вас е трябвало да тълкувам жрицата тогава? Но изтеглих само 1 карта, защото с 3 нямаше да се справя.

# 605
Една карта сама по себе си нищо не значи, не разказва история.
Не винаги успявам да свържа смислово картите, понякога ми разказват история, понякога ги гледам и няма никаква мисъл в главата ми. А понякога картите не дават конкретна информация.
Звездата-Светът-10 жезли

Има нещо старо тук, живеете в миналото ,нещо ,което си е отишло от Вас и то болезнено. Мисля, че още не е напълно изживян процеса и това много Ви тежи. И още дълго време ще тежи. Някой да не би да е в чужбина?
Мисля, че има някакъв недовършен етап от живота ви.

# 606
Не винаги успявам да свържа смислово картите, понякога ми разказват история, понякога ги гледам и няма никаква мисъл в главата ми. А понякога картите не дават конкретна информация.
Звездата-Светът-10 жезли

Има нещо старо тук, живеете в миналото ,нещо ,което си е отишло от Вас и то болезнено. Мисля, че още не е напълно изживян процеса и това много Ви тежи. И още дълго време ще тежи. Някой да не би да е в чужбина?
Отишла си е обичта .Отдавна ми тежи.Детето е в чужбина.Недовършеният етап от живота ми е отношенията с даден човек,които искам да прекратя.
Благодаря!

# 607
Темата за начина на тълкуването на картите - заедно или по отделно, поне според мен, няма еднозначен отговор, защото това не е математика. Всяка карта има свое значение и послание към отговора, на те общо дават своя отговор на въпроса и в комбинации. Смятам, че най-правилно е да се гледа всичко - и по отделно и като комбинации, а накрая и като цялостно послание на всички изтеглени карти общо.

# 608
Звездата-Светът-10 жезли

Отишла си е обичта .Отдавна ми тежи.Детето е в чужбина.Недовършеният етап от живота ми е отношенията с даден човек,които искам да прекратя.
Благодаря!

И аз благодаря!  Беше полезно.  На този етап няма да ги прекратите, според мен. Не сте готова да действате. Обърната Кралица жезли няма как да го направи, още не е готова да действа. Тежи ви, етап е. Не теглете в следващия месец -два по този въпрос, няма смисъл.

# 609
Много би било добре питащите да дават поне минимална обратна връзка. Малко е кофти да си получавате тълкуването, благодаря и айде!  Ми кажете - така е, не, това не е така или допълнете с нещо. Тук сме анонимни, никой няма да ви рови в личния живот и мен лично не ме интересува кой с каква цел пита.
Но е доста обезсърчаващо да няма никакъв диалог.
Темата е обърната на безплатно и безвъзмездно гледане на Таро с чисто консуматорска цел.
Ето това винаги е била идеята ми, когато съм се противила на уклона "изтеглете ми карти на въпроса". Имаше много реакции тогава, но сега виждам, че повечето сте на моето мнение, което е само в интерес на темата.

# 610
Днес попитах,кое е най-добро за мен в настоящата ситуация.Само прави карти изтеглих:
Звезда
Светът
10 мечове.
Отлаганото решение е взето.Край на определен жизнен цикъл и ново начало.Категоричен,макар и труден край на досегашните взаимоотношения.

Дори и да не си признаваш ти тайничко си мечтаеш за нещо, някого , но това нещо или човек е далечно, студено, само блести, но със студена светлина...Възможно е да предприемаш някакъв път, международни контакти да имаш , или да идва човек отдалеч, обаче нещата тук са приключили,това е максимума на тази ситуация...  по вече няма накъде да се развие или продължи
Ясно и красноречиво ти го казват картите....

# 611
Според мен картите са показали до какво са довели напразните надежди И залъгването,че всичко ще се оправи с времето и от самосебе си.Отлагане,бездействие.Освен това звезда и 10 меча тълкувани заедно са много лоша комбинация за мислите на човека,който задава въпроса и неговото психологическо състояние.Депресия,умора и всички екстри.Положителното според мен е че са последни 10 меча и човек осъзнава ситуацията в която се намира от дълго време насам.Вашите комбинации ви дават съвет да спрете да наблюдавате нещастието си,сама трябва да си помогнете:) Успех:)

# 612
Винаги като видя картата Светът, ми идва наум приказката - “ Целият ми свят се преобърна”!
Запомнила съм  една фраза - “ Началото на краят” и според мен описва много точно Вашата комбинация, Звездата Светът 10 меча.

# 613
  • на последния етаж
Днес попитах "Има ли опасност да загубя работата си?". Картите са: Паж чаши, 2 жезли, Крал мечове.
Според мен няма такава опасност. Вие как тълкувате тези карти?

# 614
Ако става дума за уволнение,мисля че се притеснявате излишно.Има спечелено доверие и уважение към вас.Така мисля аз.

Общи условия

Активация на акаунт