КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 26 583
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Дами, утре ми пристигат картите Таро, ще се опитам и аз да помагам с тълкувания, да отговарям на въпроси и тн... Имам огромен интерес да се науча. Relaxed

Имай предвид, че в началото комбинациите ще ти бъдат много проективни.

Имаш предвид, че няма да са ми много ясни комбинациите или? Мерси все пак. Innocent

# 76
Александра, искам да кажа, че след като имаш картите от тези дни, когато помагаш с тълкуване на карти, които са изтеглени от други хора и когато ти гледаш с твоите карти и тълкуваш, е редно да казваш на хората, че започваш от сега и нямаш опит.
Отделно на това, в началото често комбинациите са проективни, както вече написах. След като ме питаш, какво означава това, значи все още не си готова да гледаш на други хора.
Човек не се е родил научен и е хубаво, че имаш желание, но е редно да предупреждаваш хората, че нямаш опит. Тълкуването на таро е отговорно, защото хората разчитат на твоите отговори.

# 77
# 78
  • София
Във тази връзка моля някой да изтегли карти за мен. Въпросът ми е: Има ли сериозни намерения към мен човекът, за когото мисля?

# 79
Момичета, моля ви да ми изтеглите карти дали един човек е добре и ще ме потърси отново... нямам вест от него и се притеснявам, че нещо му се е случило. Sad
Обесения, 4 жезли, 9 меча
По тези карти би трябвало да е добре, но да има някакви проблеми в семейството,  може би с майка си...
Може ли да се каже по същите карти дали ще ме потърси скоро или трябва да се теглят нови като е друг въпрос?

# 80
Момичета, моля ви да ми изтеглите карти дали един човек е добре и ще ме потърси отново... нямам вест от него и се притеснявам, че нещо му се е случило. Sad
По тези карти би трябвало да е добре, но да има някакви проблеми в семейството,  може би с майка си...
Може ли да се каже по същите карти дали ще ме потърси скоро или трябва да се теглят нови като е друг въпрос?

За всеки въпрос от тези трите трябва се прави отделна комбинация. По комбинацията, която сте написала не мога аз лично да ви кажа нещо, ако въпросът е зададен по този начин, както сте написала - с два въпроса в него. Как точно сте задала въпроса?

# 81
Въпросът по тези три карти беше "къде е той". За да разбера един вид добре ли е..

# 82
Въпросът по тези три карти беше "къде е той". За да разбера един вид добре ли е..

Най-добре се изясни със себе си, какво искаш да научиш и задай въпросите отново. За всеки въпрос - комбинация. И, ако искаш да разбереш, дали е добре, задай въпроса “Добре ли е?”, а не “Къде е?” Тези карти, според мен, показват теб - твоето чакане да ти пише или да се свърже по друг начин с теб и твоята тревожност. Нормално е да покажат теб, когато питаш едно, а всъщност искаш да разбереш друго. Ако главния ти проблем е, дали ще те потърси питай директно това.

# 83
Задала съм въпроса така както съм го почувствала. Благодаря за включването все пак. Simple Smile

# 84

Обесения, 4 жезли, 9 меча  -  съгласна съм със Силвър, че  "Тези карти, според мен, показват теб - твоето чакане да ти пише или да се свърже по друг начин с теб и твоята тревожност" , но тук има и един въпрос или проблем, който засягат, защо след като този човек е бил некоректен с теб, продължаваш да го чакаш и мислиш и защо не се отказваш от тези отношения толкова време след като той е постъпил така с теб?!

# 85
Отношенията не са любовни, написах че става дума за приятел, питам дали е добре и къде е защото има причина, ако е добре ще ме потърси, когато може... просто се тревожа дали е добре ннаистина. Никога не е постъпвал некоректно с мен. И защо за бога да се отказвам от приятелите си дори да сме имали проблем в отношенията...

# 86
Отношенията не са любовни, написах че става дума за приятел, питам дали е добре и къде е защото има причина, ако е добре ще ме потърси, когато може... просто се тревожа дали е добре ннаистина. Никога не е постъпвал некоректно с мен. И защо за бога да се отказвам от приятелите си дори да сме имали проблем в отношенията...

Добре, но просто си задай въпросите един по един, за да имаш ефективни отговори от картите. Пиши комбинациите тук и ще ти отговорим.

# 87
Дами, утре ми пристигат картите Таро, ще се опитам и аз да помагам с тълкувания, да отговарям на въпроси и тн... Имам огромен интерес да се науча. Relaxed

Добре дошла и ти пожелавам успех !!! Проективни карти се случват на всички и не смятам,продължителността на заниманията с Таро.По-скоро от теб дали ще успееш да отчетеш тази проективност .
 Моят скромен съвет е да започнеш да теглиш по 3 карти ( няма нужда наистина от повече) за ежедневни ситуации,чието развитие можеш да наблюдаваш и да се опитваш да разбираш защо точно тези карти стоят точно там,какво са ти разказали ,какъв сюжет виждаш по тях.

Според мен също отразяват твоите притеснения.Дори мисля,че се чувстваш леко ( или повече) предадена . А защо не го потърсиш ти?

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 12:17 от menarini

# 88

Добре дошла и ти пожелавам успех !!! Проективни карти се случват на всички и не смятам,продължителността на заниманията с Таро.По-скоро от теб дали ще успееш да отчетеш тази проективност .
 Моят скромен съвет е да започнеш да теглиш по 3 карти ( няма нужда наистина от повече) за ежедневни ситуации,чието развитие можеш да наблюдаваш и да се опитваш да разбираш защо точно тези карти стоят точно там,какво са ти разказали ,какъв сюжет виждаш по тях.

Според мен също отразяват твоите притеснения.Дори мисля,че се чувстваш леко ( или повече) предадена . А защо не го потърсиш ти?
Благодаря, menarini💗

# 89

Въпросът беше зададен за човек, дори не пишеше приятел или партньор, погледнах и моят отговор, написала съм: ...."защо след като този човек е бил некоректен с теб"...  нито съм намеквала за любов нито съм написала подобно нещо, проверих отговора си. Отзовах се на молбата да помогнем с тълкуване, това беше всичко. И аз като Менарини се питам, защо след като сте приятели, не му звъннеш ти, а се поставяш в ролята на / Обесеният + 9 меча/?

Общи условия

Активация на акаунт