КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 28 451
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Дами, утре ми пристигат картите Таро, ще се опитам и аз да помагам с тълкувания, да отговарям на въпроси и тн... Имам огромен интерес да се науча. Relaxed

Добре дошла и ти пожелавам успех !!! Проективни карти се случват на всички и не смятам,продължителността на заниманията с Таро.По-скоро от теб дали ще успееш да отчетеш тази проективност .
 Моят скромен съвет е да започнеш да теглиш по 3 карти ( няма нужда наистина от повече) за ежедневни ситуации,чието развитие можеш да наблюдаваш и да се опитваш да разбираш защо точно тези карти стоят точно там,какво са ти разказали ,какъв сюжет виждаш по тях.

Обесения, 4 жезли, 9 меча

Според мен също отразяват твоите притеснения.Дори мисля,че се чувстваш леко ( или повече) предадена . А защо не го потърсиш ти?

Аз имах предвид нещо друго под проективни карти. В началото почти всяка комбинация е такава. Така също (макар, че някои го считат за мит) излизат много Императрици, по-голямата част от комбинациите са положителни или излизат множество големи аркани. А в началото, когато човек вчера е пипнал карти за първи път не е редно да гледа на други хора.

# 91
Замислих се върху думата " отношения" защото я използвам доста често в отговорите си. В търковния речник значението е  - " общуване, приятелство, другарство, близост, връзка между двама или повече души "  и тъй като доста често се пита за отношения/ взаимоотношения, дали всеки влага точно този смисъл на думата или го приема само и единствено за любовни взаимоотношения?   Като задаваме въпроси на картите, как те " разбират" думата - отношения?!

# 92
Замислих се върху думата " отношения" защото я използвам доста често в отговорите си. В търковния речник значението е  - " общуване, приятелство, другарство, близост, връзка между двама или повече души "  и тъй като доста често се пита за отношения/ взаимоотношения, дали всеки влага точно този смисъл на думата или го приема само и единствено за любовни взаимоотношения?   Като задаваме въпроси на картите, как те " разбират" думата - отношения?!

Мисля, че те “знаят”. Например, ако сега на моите карти задам въпроса на това момиче, което пита, дали е добре нейния близък и дали ще я потърси, по картите ще се види, дали имат любовна връзка или е някой от другите варианти - тя иска да имат, имали са , но само интимна връзка и нещо повече и т.н Картите дават пълната картина.

# 93

Мисля, че те “знаят”. Например, ако сега на моите карти задам въпроса на това момиче, което пита, дали е добре нейния близък и дали ще я потърси, по картите ще се види, дали имат любовна връзка или е някой от другите варианти - тя иска да имат, имали са , но само интимна връзка и нещо повече и т.н Картите дават пълната картина.
Ако имате желание задайте Simple Smile

# 94

Аз  нямам достатъчно голям опит ,за да имам категорични твърдения. Затова си позволих да дам съвет да се теглят карти за дребни ежедневни въпроси ,чието развитие може да бъде следено.
И без да се притесняваш,че си вреш носа в чужди работи ,карми,аури и т.н.

# 95
Канела, на кой от всичките въпроси искаш отговор?

# 96
Канела, на кой от всичките въпроси искаш отговор?
Не знам как да задам най-коректно въпроса... интересува ме какво стана с него, ще получа ли вест от/за него.   Sad

# 97
Отговорих на Канела на ЛС. Ако тя иска, може да сподели картите и тълкуването тук, за да си кажат и други мнението

# 98
Скрит текст:
Здравейте момичета!
От много време не съм писала и само ви чета. Имам особена молба. Моля да ми изтеглите карти за развитие на отношения с К. за 3 месеца. На мен ми излезе кулата, което по скоро отразява негативната ми нагласа. Няма любов, има зависимости и уроци. Не вярвам тази ситуация да приключи но ако приключи може би ще чувствам облекчение, не знам.
Много ви моля да ми изтеглите карти.
Благодаря на всички включили се предварително.
Крал на мечовете, 8 чаши обърната, 4 меча
Имам въпрос: сега във затишие на проблемите ли сте или се карате? Някой от вас иска да се отдалечи, да си тръгне, но не може да направи краката.

Има още една комбинация за Вас - 3 меча - 8 меча - Рицар меч

Картите Ви ясно показват липсата на каквато и да е любов .
Аз смятам,че решението вече е взето по Крал меч .Обаче тези 8 чаши обърнати са изключително истерясване,а заедно с Рицар меч говорят и за едни прибързани и остри действия,породени от гняв и нетърпение.След период на дълго изчакване е дошло рязко и категорично действие.
За мен тези отношения ги няма. Ако все още не сте си го казали,много скоро ще го направите като необходимо кръвопускане.Не знам защо си мисля,че Вие ще го инициирате. Той просто е пас.

Напълно съм съгласна с тълкуването на Менарини, само допълвам с моето.
С тези всички мечове, на мен ми се струва, че отношенията са или по интернет или само на приказки. Определено са от разстояние и не са сериозни. Другото, което мисля е, че не са само между двама и това съвсем скоро ще излезе наяве и няма да е никак приятна истината.

Да върна ОВ. Отношенията са реални, но са несериозни повърхностни. И правя струвам мъча се да ги прекратя от известно време. Защото ме правят нещастлива, тежат ми. Той се прави на луд през цялото време, когато кажа искам сериозен разговор той се покрива. После се прави че нищо не се е случило. Любов имаше от моя страна със сигурност и вече няма.
А.Ник, по какво съдиш за третия човек? Той си е женкар. Но би ме заболяло ако познавам жената, все пак движим в една среда. Как мога да формулирам този въпрос - има ли жена между нас и познавам ли я, така че да получа отговор на зададения въпрос от картите. Имам съмнение за две жени - П. и Т., но мисля, че те по скоро му се пробват. Защото малки излиза с да и не. Ще ми помогнеш ли да си формулирам въпроса правилно моля те?

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 14:33 от Sleepy B

# 99
  • Варна
Относно тълкуванията на таро, има ли сайт /книга на български, която преопоръчвате? Като че ли доста положителни мнения има за руски сайтове, форуми и тн. Бихте ли споделили информация? Когато вие тук сте ми тълкували карти всичко е било точно в десятката, нещо което аз четейки значенията карта по карта не мога да навържа.

# 100
Скрит текст:
Здравейте момичета!
От много време не съм писала и само ви чета. Имам особена молба. Моля да ми изтеглите карти за развитие на отношения с К. за 3 месеца. На мен ми излезе кулата, което по скоро отразява негативната ми нагласа. Няма любов, има зависимости и уроци. Не вярвам тази ситуация да приключи но ако приключи може би ще чувствам облекчение, не знам.
Имам въпрос: сега във затишие на проблемите ли сте или се карате? Някой от вас иска да се отдалечи, да си тръгне, но не може да направи краката.

Аз смятам,че решението вече е взето по Крал меч .Обаче тези 8 чаши обърнати са изключително истерясване,а заедно с Рицар меч говорят и за едни прибързани и остри действия,породени от гняв и нетърпение.След период на дълго изчакване е дошло рязко и категорично действие.
За мен тези отношения ги няма. Ако все още не сте си го казали,много скоро ще го направите като необходимо кръвопускане.Не знам защо си мисля,че Вие ще го инициирате. Той просто е пас.

С тези всички мечове, на мен ми се струва, че отношенията са или по интернет или само на приказки. Определено са от разстояние и не са сериозни. Другото, което мисля е, че не са само между двама и това съвсем скоро ще излезе наяве и няма да е никак приятна истината.

Да върна ОВ. Отношенията са реални, но са несериозни повърхностни. И правя струвам мъча се да ги прекратя от известно време. Защото ме правят нещастлива, тежат ми. Той се прави на луд през цялото време, когато кажа искам сериозен разговор той се покрива. После се прави че нищо не се е случило. Любов имаше от моя страна със сигурност и вече няма.
А.Ник, по какво съдиш за третия човек? Той си е женкар. Но би ме заболяло ако познавам жената, все пак движим в една среда. Как мога да формулирам този въпрос - има ли жена между нас и познавам ли я, така че да получа отговор на зададения въпрос от картите. Имам съмнение за две жени - П. и Т., но мисля, че те по скоро му се пробват. Защото малки излиза с да и не. Ще ми помогнеш ли да си формулирам въпроса правилно моля те?

Не питаш мен,но ще ти отговоря така - има ли значение дали и колко жени има покрай него,ако ти не се чувстваш добре в тази връзка ?
По 3 меча + 8 меча ,невъзможността ти да прекъснеш връзката тук е повече от ясна,ревност,разбито сърце и обикновено несамостоятелност в изборите по 3 меча,там се бута и някой друг ,но според мен ти вече го знаеш.Все пак мисля,че ще прекратиш връзката по Рицар меч . По крал меч също смятам,че си наясно какво трябва да направиш ,но толковаа се давиш в емоции и истерии,че единственото ,което правиш е да трупаш огромна умора и искаш да се оттеглиш от отношенията - зад тези 4 меча прозира Отшелника.
Та по тези причини мисля,че ще ги прекратиш.

# 101
8 меча , според мен показва и други хора или поне чужди мнения, думи, присъствие, които пречат за ясен поглед върху нещата

# 102
Скрит текст:
Здравейте момичета!

Не питаш мен,но ще ти отговоря така - има ли значение дали и колко жени има покрай него,ако ти не се чувстваш добре в тази връзка ?
По 3 меча + 8 меча ,невъзможността ти да прекъснеш връзката тук е повече от ясна,ревност,разбито сърце и обикновено несамостоятелност в изборите по 3 меча,там се бута и някой друг ,но според мен ти вече го знаеш.Все пак мисля,че ще прекратиш връзката по Рицар меч . По крал меч също смятам,че си наясно какво трябва да направиш ,но толковаа се давиш в емоции и истерии,че единственото ,което правиш е да трупаш огромна умора и искаш да се оттеглиш от отношенията - зад тези 4 меча прозира Отшелника.
Та по тези причини мисля,че ще ги прекратиш.
Менарини, благодаря ти! Просто много го обичах. Много вложих. Много простих. Много шансове давах. Но съм уморена. Толкова много дадох от себе си да вървят нещата а сега полагам кански усилия да ги прекратя. Писна ми. Сега няма ревност има ярост. Затова че ме мисли за мама която все ще му прощава и ще си го приема. Какъв му е проблема на тоя човек? Вижда че не се получава и пак не пуска. Ни напред ни назад. Опитвам всякак. Разговори, мълчане, Абе всичко. Не мога да не го виждам, идните години се очертава да продължа да го виждам. И вече се чудя какво да направя.  Може би ще ме сметнеш за луда но искам да разбера нещо позорно, та да няма опи пак да ме доближи. Разбираш ли докъде сме я докарали.

# 103
  • Варна
Sleepy В, извинявам се, че се намесвам, но и без Таро, а само по твоите думи личи, че това са едни зловредни отношения за теб и по - добре е да ги прекратиш, за да откриеш щастието си. Не знам дали не би се наранила още повече, ако разбереш ясно и точно за конкретна жена. Картите също показаха ситуацията. Пожелавам ти успех!

# 104
Sleepy В, извинявам се, че се намесвам, но и без Таро, а само по твоите думи личи, че това са едни зловредни отношения за теб и по - добре е да ги прекратиш, за да откриеш щастието си. Не знам дали не би се наранила още повече, ако разбереш ясно и точно за конкретна жена. Картите също показаха ситуацията. Пожелавам ти успех!
Благодаря ти Ивка! Знам всичко това. Знам, че не ме обича и цени. Гледа на мен буквално като на майка, която му прощава всяка лудория. Проблема е, че не можем да не се виждаме. Не ми е за сефте да се опитвам да прекратя. Просто той постоянно се появява и аз няма как да го избегна. Когато си го приемам обратно е когато аз съм слаба. Иначе исках да говорим и да вземем решение да прекратим, разбирай да не ми пречи да продължа напред. А той се е впил в мен. Наистина съм много уморена

Общи условия

Активация на акаунт