КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 26 699
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Картите ти само потвърждават това,което казваш.Наясно си какво трябва да се направи ( Крал меч),обаче истерясваш и дотам.Като да си изпуснала момента.
А яростта се вижда ясно в Рицар меч.И то конкретно към него.
Решението си е изцяло в теб.Много гадна карта е 8 меча - не искаш да си там,където си,но и нямаш сили да помръднеш,не знаеш какво се случва,очакваш само лошотии и нямаш правилен ход,не виждаш изход .

# 106
Моля и на мен някой да ми хвърли едни карти ? Че съм много отчаяна ,моля пишете ми тук или на лични! Благодаря Приятен ден Simple Smile

# 107
Моля и на мен някой да ми хвърли едни карти ? Че съм много отчаяна ,моля пишете ми тук или на лични! Благодаря Приятен ден Simple Smile

Мила, извинявай, ама аз лично при такива “съобщения” и при платените ми консултации отказвам.. Ако искаш някой да отдели от времето и знаниета си да ти отговори на въпрос, постави адекватно нещата. Ти търсиш помощ, как очакваш някой на теб да ти пише наготово? Задай си въпроса тук в темата и който реши ще ти пише. Ако искаш на лични, пиши на която дама от темата прецениш и в случай , че тя иска ще ти отговори. И с това накрая “Благодаря. Приятен ден” падам... Не се заяждам и дано ме разберете правилно , но искам да кажа, че това не е правилния начин да се поставят нещата..

# 108
  • При децата ми
Момичета, хвърлете едни карти: Ще се видят ли С и Д в близките месец-два?

# 109
Да продължавам ли с връзката си с моя приятел или не ? Това е въпроса ми ... това ме тормози постоянно ... Благодаря

# 110
  • Варна

Здравей, изтеглих ти тези карти, имам предположения, но съм начинаеща и не се наемам да ти ги тълкувам, ако някой от по - вещите се включи..

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 16:42 от ivka_smile

# 111
  • При децата ми

Здравей, изтеглих ти тези карти, имма предположения, но съм начинаеща и не се наемам да ти ги тълкувам, ако някой от по - вещите се включи..

Ivka_smile, благодаря ти!:smile: Ще съм благодарна да чуя и твоите предположения, както и ако някой друг се включи!

# 112
По тези карти няма да се видите,съжалявам ! И някой дори ще излъже само и само да отлага срещата .

# 113
  • При децата ми
По тези карти няма да се видите,съжалявам! И някой дори ще излъже само и само да отлага срещата .

Благодаря! Картите са за моя много близка. Аз бях почти сигурна, но все пак...

# 114
може ли и на мен?

# 115
Момичета, всичко сте написали и то много точно!

Sleepy B , не спирай да си теглиш карти, Таро и твоите карти,  ще те изведат от тази ситуация по най- добрият за теб начин!

Hrispa76
, проблемът в тези отношения е комуникацията, там нещо се е объркало и за съжаление няма шанс за любов, а по - скоро един безкраен копромис, докато човек остане без/ сила или  продължава на/ сила. Всичко останало Менарини го е казала.

Silver Light
"8 меча , според мен показва и други хора или поне чужди мнения, думи, присъствие, които пречат за ясен поглед върху нещата"
Благодаря ти за този коментар, научих още нещо за тази карта!

# 116
Момичета, моля ви да ми изтеглите карти дали един човек ще е с мен за напред и дали ще станем семейство ! Благодаря ви предварително !

# 117
Извинявам се, че днес съм толкова активна ( и най-вероятно досадна ), но от много време се опитвам да имам достатъчно свободно време, за да мога да пиша повече тук. Обещавам сърдечно, че няма да е така всеки ден Simple Smile

На мен ми е интересно да поставя една тема за онлайн разговор между нас, как започнахте да се занимавате с таро? Как разбрахте за картите и какво ви накара да посегнете към тях? Какво ви подтикна да имате едно по-особено познание и така да се каже, да сте вещи в това древно познание?

# 118
Аз започнах от гледането на кафе, на него виждам неща, има естествено и по добри от мен, имало е случаи където нищо не виждам. На обикновените карти съм се опитвала но ми е много трудно и така и не се научих.. и реших да опитам с карти Таро.

# 119
  • София
А на мен пък ми е интересно да науча предсказанията на картите за дългосрочен период от време ли са или за по-кратък? Не знам дали се изразих правилно, но ще дам пример, за да е по-ясно. На кой от двата въпроса картите биха дали по-"верен" отговор? Ще се омъжа ли (по принцип, някога) или ще се омъжа ли за Х?

Общи условия

Активация на акаунт