КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 26 691
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
А на мен пък ми е интересно да науча предсказанията на картите за дългосрочен период от време ли са или за по-кратък? Не знам дали се изразих правилно, но ще дам пример, за да е по-ясно. На кой от двата въпроса картите биха дали по-"верен" отговор? Ще се омъжа ли (по принцип, някога) или ще се омъжа ли за Х?

И на двете могат да дадат идеално верен отговор Simple Smile

# 121
Извинявам се, че днес съм толкова активна ( и най-вероятно досадна ), но от много време се опитвам да имам достатъчно свободно време, за да мога да пиша повече тук. Обещавам сърдечно, че няма да е така всеки ден Simple Smile

На мен ми е интересно да поставя една тема за онлайн разговор между нас, как започнахте да се занимавате с таро? Как разбрахте за картите и какво ви накара да посегнете към тях? Какво ви подтикна да имате едно по-особено познание и така да се каже, да сте вещи в това древно познание?

Интересни са ми всякакви начини за себепознание и интроспекция. Според мен картите са един от начините. А и винаги ми е било интересно, когато други хора са ми гледали. Още съм много начинаеща, но понякога картите са наистина в десeтката Grinning

Иначе, да попитам за тълкуване - на въпрос: "Какво ми пречи да успея в момента?" изтеглих двойка чаши, осмица мечове и паж пентакли. Какво мислите, че искат да ми ''кажат" картите?

# 122
Момичета, някоя от Вас,когато има време, би ли ми изтеглила карти на въпроса- Р. Ще ме потърси ли в близките 1/2 месеца? Бих се радвала и на тълкуване,понеже аз не се занимавам с карти и не разбирам..
Благодаря Ви предварително! ❤
Бъдете здрави! 🙏🏼

# 123
А на мен пък ми е интересно да науча предсказанията на картите за дългосрочен период от време ли са или за по-кратък? Не знам дали се изразих правилно, но ще дам пример, за да е по-ясно. На кой от двата въпроса картите биха дали по-"верен" отговор? Ще се омъжа ли (по принцип, някога) или ще се омъжа ли за Х?

И на двете могат да дадат идеално верен отговор Simple Smile
За такива важни въпроси дали да доверим бъдещето си в ръцете на карти, пък били те и Таро и най-вече на разчитането им от някого, който е просто човек колкото и да е добър с картите.
Звучи ми свръх отговорно някой да се наема да отговоря на такива въпроси, както и за здраве.  
А когато ние се променяме то и бъдещето се променя, не се ли променят и картите тогава?
Представете си срещаш се с някого от месец, картите могат да кажат дали след 2 години ще се ожените?  
Тя и астрологията би трябало да е много по точна дори, защото там са изчисления като математика и не може да каже дали ще се омъжиш за конкретен човек. Струва ми се безотговорно някой да повери своите решения на друг човек. Самата аз съм се подвеждала, с професионални таролози, да ми теглят карти за такива важни неща и когато мислиш че това, което казват е сигурно... после страданието и объркването е в пъти по-голямо.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 07:58 от ~Канела~

# 124
  • София
Разбирам много добре вашите аргументи. Лично за себе си смятам, че не е лошо да имам много и различни гледни точки, но в крайна сметка личният избор си е личен избор. Също не трябва да се забравя, че колкото астролози, таролози и други... лози - толкова интерпретации. Все пак сме човеци и всичко е субективно.

# 125
Не харесвам думата гледане и предсказание.Някой, ако мисле , че с Таро се "предсказва" и ето по този начин ще ти се случат събитията много се лъже...
Таро е приказка.Таро е инструмент за отключване на интуицията, улавяне ва енергии
Даване на съвет!!! Как ще постъпи човек, това е негов личен избор....
Не се подвеждайте по т.нар. "гледане"
Таро е врата към един вълшебен и магичен свят и само на  хората с чисти мисли и намерения, картите могат да открехнат тази врата...
Ще Ви дам един пример :
Суетях се дали да отида на един курс?
Точно преди него тегля Жрицата... още по вече се обърках, а така се надявах, картите да ми дадат насока... но това беше толкова правилен отговор от тяхна страна
Тайна , няма да ти кажем, ти си реши...
Взех нещата в мой ръце...
Това е Таро📖💙

# 126
Момичета, някоя от Вас,когато има време, би ли ми изтеглила карти на въпроса- Р. Ще ме потърси ли в близките 1/2 месеца? Бих се радвала и на тълкуване,понеже аз не се занимавам с карти и не разбирам..
Благодаря Ви предварително! ❤
Бъдете здрави! 🙏🏼

А защо не си купиш карти и не опиташ да понаучиш сама,вместо да питаш непрекъснато на лични дали някой ще ти изтегли карти за този и онзи младеж ?

Всеки сам преценява дали да пита картите за нещо или не .Да,свръхотговорно е да даваш мнението си на някой ,защото можеш с небивалици да му объркаш представите. Тук сме хора,застанали зад никове и никой не знае способностите на пишещите. Етикет "професионални таролози " са си лепнали много хора,въпросът е колко от тях действително могат да бъдат точни в прогнозите си. Доста от тях пишат откровени глупости из форумите и Таро няма никаква вина за това.

# 127
Таро е инструмент за отключване на интуицията, улавяне ва енергии

Точно това ми е интересно от известно време - вие, хора, които имате по-голям опит с картите, забелязвате ли разлика по отношение на интуицията си?

# 128
Не харесвам думата гледане и предсказание.Някой, ако мисле , че с Таро се "предсказва" и ето по този начин ще ти се случат събитията много се лъже...
Таро е приказка.Таро е инструмент за отключване на интуицията, улавяне ва енергии
Таро е врата към един вълшебен и магичен свят и само на  хората с чисти мисли и намерения, картите могат да открехнат тази врата...
Ще Ви дам един пример :
Точно преди него тегля Жрицата... още по вече се обърках, а така се надявах, картите да ми дадат насока... но това беше толкова правилен отговор от тяхна страна
Това е Таро📖💙
Напълно съм съгласна с това мнение!   Simple Smile

Напълно съгласна е с това, но дори най-добрият таролог може ли да отговори на такъв въпрос дали ще се омъжиш за някой конкретен човек. След като хората имат някакъв процент свободна воля и дори наталната карта не е 100 % сигурна?

"Етикет "професионални таролози " са си лепнали много хора,въпросът е колко от тях действително могат да бъдат точни в прогнозите си. Доста от тях пишат откровени глупости из форумите и Таро няма никаква вина за това."

# 129
Ще Ви дам един пример :
Това е Таро📖💙
Напълно съм съгласна с това мнение!   Simple Smile

Напълно съгласна е с това, но дори най-добрият таролог може ли да отговори на такъв въпрос дали ще се омъжиш за някой конкретен човек. След като хората имат някакъв процент свободна воля и дори наталната карта не е 100 % сигурна?

"Етикет "професионални таролози " са си лепнали много хора,въпросът е колко от тях действително могат да бъдат точни в прогнозите си. Доста от тях пишат откровени глупости из форумите и Таро няма никаква вина за това."

Подкрепям!

# 130
Много чудно по една карта как тълкувате ...Както и да е.
За мен Таро не е играчка и ако действително мисли,че Таро е инструмент за съвети какво да направи,някъде много дълбоко греши .
Аз лично не разбирам напълно какво е Таро и мисля,че всъщност много малко хора знаят.Занимавам се с карти от година и половина и нямам самочувствие да раздавам  мнения като последна инстанция,но непрестанно чета и се опитвам да науча повече.
Канела,защо тогава искаше карти,след като не смяташ да ги вземеш под внимание  ? Точно тук се крие големият парадокс - хората искат да чуят това,което така много им се иска да бъде истина...И когато чуят не точно това,а недай Боже обратното , реагират доста зле.
Скоро си писахме с едно от момичетата тук,мислех рязко да огранича публикациите си в темата,защото ставам като злата фея - сипя само кофти новини. Но и лично аз,няма да подавам захаросани тълкувания на карти,когато те показват нещо съвсем,съвсем различно.
Пожеланията са едно,реалността е нещо съвсем различно !

# 131
Менарини, не си ме разбрала правилно, аз вярвам на картите и смятам че са полезни за много неща в краткосрочен план, но нима те, тоест както написах по-горе дори най-добрият таролог може да разтълкува толкова важни въпроси и то с такава конкретика като посоченото за кого именно ще се омъжиш?   
Тук преди време беше писало някакво момиче като питаше за двама мъже, с кого от тях може да се получи да създаде семейство и доста хора тук я нападнаха, че е безотговорна да пита такива неща.
Щом Таро може да отговори идеално вярно на такъв въпрос... тогава защо тя да е безотговорна да го задава...

# 132
Нещата са много по-дълбоки от въпросите , които обикновено се задават тук. И не само тук .
Няма как да се обясни на някой,който задава въпроса "Ще срещна ли голямата любов скоро ?" ,че времето не тече линейно например.
И не,не във всяка ситуация имаш личен избор,често просто нямаш такъв.

# 133
Тоест и ти мислиш, че Таро може да отговори на толкова конкретен въпрос ясно и вярно  "Ще се омъжа ли за X"? 
Ще се радвам да се включат още хора с опит и мнение.
Аз лично съм била на астролог и са ми казвали, че такива конкретни неща не могат да се кажат, а астролозите вярват, че повечето е написано/съдба и човек за много неща няма личен избор, и въпреки това не могат да отговорят на такъв въпрос дали А. Ще се омъжи за Б.

# 134
  • там, където ми харесва
Аз започнах с Таро във връзка с един мъж. Много исках да разбера как ще се развият нещата, а и нямаше и гледачка ,при  която да отида. И така влязах в една книжарница и съвсем случайно видях картите. Тогава реших вместо да търся някои да ми гледа аз сама да се науча.

Общи условия

Активация на акаунт