КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 26 691
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Канела, таро може да отговори дори на въпрос, който не задаваш. Тук знаещите ще ме разберат, за какво говоря. Таро може да отговори на всичко. Проблемът е, че, когато някой не получи отговора, който иска търси проблема в картите.
Не съм съгласна, че таро не отговаряло с информация, а давало съвети. А пък в същото време ти развивало интуицията сам да решиш.

Знаете ли, тези разминавания между жените, които се занимават с таро е от това, че всяка има нейна връзка с картите, което е и малко психология. Ако една жена гледа на себе си с визията, че тя не получава лесно нищо, че сама трябва да стига до всички и т.н , картите така й отговарят. Или просто тя така ги възприема.

На мен таро ми дава отговори. Точни и конкретни. Ако на някой тези отговори не му харесват, проблемът не е в мен, нито в картите.

Дари за мен самата. Аз наскоро зададох мой личен въпрос тук, тъй като обясних, че не мога да ги тълкувам обективно за себе си. Някои от вас ми отговориха, с други си писах на лично и за друг мой въпрос. Картите бяха дали конкретен отговор.

# 136
Един човек преди време ми беше казал "Таро е добър слуга и лош господар".  Simple Smile
Не, не че не съм била доволна от отговорите, напротив, първата ми среща с картите беше случайна...бях на астролог преди 5-6 години и тогава жената ме пита искам ли и Таро... И аз казах добре, бяха доста хубави неща, важни и конкретни във връзка с наталната карта, дори хармонизираха. Но не се случиха в тези конкретики. Не говоря за времето, то не съществува...
Говоря точно за конкретен въпрос с конкретен човек.
Иначе на всяка първа среща ще си тегля карти или ще имам консултация, да ми казват за този ли ще се оженя и ако не е той да не си губя времето за втора среща.
🙄

# 137
Един човек преди време ми беше казал "Таро е добър слуга и лош господар".  Simple Smile
Не, не че не съм била доволна от отговорите, напротив, първата ми среща с картите беше случайна...бях на астролог преди 5-6 години и тогава жената ме пита искам ли и Таро... И аз казах добре, бяха доста хубави неща, важни и конкретни във връзка с наталната карта, дори хармонизираха. Но не се случиха в тези конкретики. Не говоря за времето, то не съществува...
Говоря точно за конкретен въпрос с конкретен човек.
Иначе на всяка първа среща ще си тегля карти или ще имам консултация, да ми казват за този ли ще се оженя и ако не е той да не си губя времето за втора среща.
🙄

Това, че една жена не е тълкувала картите правилно не означава, че има проблем с картите. Ти явно просто си тип човек, който търси причините във външни фактори

# 138
  • Варна
Гледах, че преди месец съм теглила карти на  babalygche , а а. nik и menarini са тълкували. Дали може момичето с въпроса да ни върне в темата обратна връзка?

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 13:41 от ivka_smile

# 139
Аз изразявам моето мнение за картите, никъде Не казвам, че е изконно !
Аз мисля това за тях!

Днес си подредих карти дали ще пишем пак?
9 чаши 10  меча и 8 чаши
Тук всички ще викнем Нееее, тръгва , напуска, край.... и аз това обобщих, но....
Той след 3 часа писа
Какво мислите? 🧸❤📖

# 140
Аз изказвам моя опит с хора, които са били много уверени и вещи в това да предсказват бъдещето с картите.
Това какъв тип човек съм не е обект на форумната дискусия, аз не тълкувам, нито тълкувам бъдещето на хората. Използвам картите за ежедневни въпроси, от които не зависи моето, още по-малко бъдещето на други хора.
Искам да бъда полезна на момичета, които са объркани или имат нужда от помощ, в такъв момент обикновено се обръщат към карти и много хора могат да ги подведат.
А който може да даде гаранция, че тълкува правилно бъдещето на човек по толкова деликатни и конкретни въпроси като брак с конкретен човек, бременност и здраве ми се струва повърхностен таролог и още по-повърхностен човек. Но никой, освен самия човек, на когото са теглили карти не е отговорен.

# 141
Канела, имам чувството, че не обсъждаме едно и също нещо. Ти вчера ми каза, че смяташ, че картите показват само емоционални състояния, нали така? Сега написа, че някаква жена не ти познала преди години. Аз смятам, че картите казват отговори, както вече написах и това, че даден отговор на теб не ти харесва или това, че една жена не ти е познала, не означава, че има проблем в таро.
Ако ти при всяка първа среща гледаш на таро, дали ще се омъжиш за този човек, за да прецениш “дали да си губиш времето”, картите ще ти покажат, че не разсъждаваш правилно.. И тогава ти ще кажеш пак “ама таро не дава отговори на конкретни въпроси”.

Относно здраве аз лично многократно съм казвала, че не гледам. Така съм си преценила.

А въпроси “Ще се омъжа ли за него” ще имат конкретен отговор от таро при налична сериозна връзка. На първа среща таро ще даде конкретен отговор на въпрос от типа “Има ли между мен и този човек потенциал за създаване на сериозни отношения”

# 142
Моето мнение за Таро е, че то показва нещата в дълбочина. Ако си изтеглите Ленорман, той ще покаже фактически какво ще се случи и ако комбинирате с Таро, тогава ще разберете защо точно това ще се случи. Понякога такава комбинация показва удивителни неща за участниците в ситуацията и винаги двете колоди са в резон една с друга. Както, впрочем, ще е в резон и с всички други оракулски карти. Това просто го споделям като опит - нещата работят и ако могат да дадат по-голяма пълнота, защо да не ги използваме.
А за Таро като за чисто Таро, мога да кажа че ако имаш добра връзка с картите, ще видиш много неща във всяка една карта, ще се отвори канал, през който информацията ще се излива.
Смятам, че Таро може да даде отговор на всеки въпрос, стига ние да можем да го разчетем.

# 143
Здравейте, момичета!
Обръщам се с молба към вас да изтеглите и разтълкувате карти на три въпроса. Въпросите се отнасят за различни хора.
1. Ще потърси ли децата?
2. Ще се срещнем ли скоро?
3. Искрен ли е?

# 144
Аз изразявам моето мнение за картите, никъде Не казвам, че е изконно !
Аз мисля това за тях!

Днес си подредих карти дали ще пишем пак?
9 чаши 10  меча и 8 чаши
Тук всички ще викнем Нееее, тръгва , напуска, край.... и аз това обобщих, но....
Той след 3 часа писа
Какво мислите? 🧸❤📖

Това, че сте имали комуникация и ти е писал, не означава, че нещо ще се случи! Нямаш ти правото на избор, друг решава. Това са отразили картите според мен.

# 145
Благодаря , А.ник
Имаш право 🧸😊❤

# 146
Един въпрос, който пак те отнася за мен и не мога сама да си тълкувам на себе си. Въпросът е за отношенията ми с близка от семейството ми. Зададох го така: Защо постъпва така с мен?

10 жезли 2 жезли Колелото на съдбата

Аз нямам никакви предположения, защото става въпрос за модел на поведение, който тя поддържа към мен от години. Анализарала съм го , защо стотици пъти и и наистина по тези карти не мога да кажа обективно.

Ще съм ви благодарна за предположения, ако нещо ви говорят тези карти. Ще дам обратна връзка веднага.

# 147
  • там, където ми харесва
Здравейте имам една комбинация , която ми е трудно да тълкувам, търся мнения. Въпросът е Каква е вероятността за дете при Х от Y?
Картите са: Десетка мечове Слънцето Асо Пентакли
Порових се в гугъл има такива комбинации със Слънцето и десет меча и мнения по тях, но има и едно Асо пентакли тук.Та някакви предположения?

Silver Ligth  мисля, че твоята позната мисли, че не полагаш големи усилия за да постигнеш нещо. Един вид съдбата ти е такава щастлива, без да полагаш усилия.Това отгоре отгоре го погледнах като комбинация.

# 148
Lina&, много е възможно точно това да си мисли. Отстрани и на други хора им изглежда така ..

# 149
Здравейте! Можете ли да ми кажете нещо за работата ми в момента? Да напускам ли?

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 13:12 от Ally_

Общи условия

Активация на акаунт