КАРТИ ТАРО - ТЕМА 24

• 26 474
  • 749
  •   2
Отговори
# 495
Заповядай!

# 496
Благодаря! За какъв период от време ми ги изтегли?
Отново този Дявол, той се оказа и карта на годината ми. Май ще има някакъв мъж и то обаятелен, но и потиснати страхове. С кралицата накрая може и да се получи, или отразяват желанието за връзка, а и страха от нея.
Някой ще даде ли мнение? Радвам се, че няма мечове, но пък дявол плюс рицар и кралица, той рицар, тя кралица и са от различни бои  Sad

# 497
За следващите три месеца ти изтеглих.И според мен ще има мъж.Нова връзка,влюбване.Трябва да се преодолее и нещо от миналото,разочарования,страхове.Но и да се погледне оптимистично и да сме готови за новите хубави преживявания:)

# 498
Moon1 На 23.12.2020, задаваш въпрос за влияние от страна на майката на приятеля и пишеш, че ти е излязла Луната - карта на обърканата психика, на заблудата, на лутането между емоции и страх.

Скрит текст:
Момичета ,една рускиня ми гледа на таро,и на въпроса дали майката на приятеля ми оказва някакво негативно влияние ,тя каза ,че прави магии..защото картата луна винаги показвала това...а с ленорман излязоха мишки...може ли да ми кажете дали има нещо вярно или е шарлатанка,защото много се наплаших...

После на 31.12.2020 задаваш въпрос на твои карти и питаш за изневяра, комбинацията ти започва с Висшата жрица / това означава, че от там тръгва проблема или това е основата и базата на отговора/ Висшата жрица е следващият етап след Луната, т.е след съмненията, терзанията и обърканите мисли идва ред на УСЕЩАНЕТО, интуицията, изяждащото чувство, че нещо НАИСТИНА не е наред! Отново има борба в ума, в психиката, отново карта на раз/двоението / Висшата жрица е номер 2 в Таро/ карта, която ти крещи в ума - " Нищо не се случва реално, всичко е една голямо нищо и все пак нещо" , да не говорим, че тя е придружена от една 3 чаши, която показва влияние от приказки на " приятелки, близки  или други хора" , което отново навежда тълкуването в посока, че няма адекватно, реално и трезво мислене и преценка от твоя страна или по друг начин казано, отново имаме " развдвоение, а дори разтроение " в мисленето / психиката. Комбинацията ти завършва с едно Асо жезли, което освен още една " изгаряща идея" не е нищо повече и няма как да завърши нещо, в случая да ти даде отговор или яснота. Друг аспект в картите, който навежда за объркана психика и конфликтни настроения е съотношението на боите в комбинацията- Вода + жезли - две изключващи се стихии, които освен напрежение не носят нищо друго. 

Скрит текст:
Момичета привет.може ли малко помощ  висша жрица,тройка чаши и асо жезли как се тълкуват? като изневяра ли?

След като се включихме да ти помогнем, извърташ ситуацията в друга посока и не само ситуацията, а й въпроса, който те вълнува и си задала, опитваш се да ни манипулираш / Висшата жрица/ и да се измъкваш с пояснение, че ти самата изневеряваш, това противоречи изцяло на представените първоначално въпрос и терзания за магии, намеси на свекърви, изневери и рускини. Освен отново една объкраност и неуважение към нас, нищо друго не показа.
Може тук всеки да си пише всякакви неща, но не може да се скрие от Таро!
Внимавай докато си играеш с огъня, да не се изгориш!
Всичко добро!

# 499
За следващите три месеца ти изтеглих.И според мен ще има мъж.Нова връзка,влюбване.Трябва да се преодолее и нещо от миналото,разочарования,страхове.Но и да се погледне оптимистично и да сме готови за новите хубави преживявания:)
Дано е така! Но на мен рицар чаши ми звучи като мъж, който може да ми скъса нервичките. В комбинация с дявола.. 
Всъщност не знам тоя рицар мога ли да го нарека мъж изобщо. Не искам аз да съм активна, вярно трябва да се опитам да съм по-позитивна, макар че всеки ден ставам с мъка от леглото.
Надявам се че щом няма мечове връзката няма да е само в ума като желание, с боя пентакли накрая също се надявам да е нещо, което наистина да се случи.
Благодаря, че картите са само за три месеца.
a.nik, ти какво мислиш за картите, има ли реален шанс да се получи връзка или поне запознанство с подходящ и влюбване? Или картите отразяват просто емоции и желания. Аз често излизам като тази кралица пентакли, даже и картинката съответства доста на мен... слънчогледи и черно коте, както и зодията Лъв

# 500
Може ли някой,ако има карти под ръка и желание да ми изтегли три карти,за предстоящата година.Аз ще си ги тълкувам.Не искам да тегля от моите карти за себе си,но бих изтеглила за някой друг,ако иска.Благодаря:)

Заповядай Simple Smile

# 501
Тази година ми беше в Умереността, самата година за всички беше много трудна и за мен също, предвид световната ситуация, принудително налагане и приемане на чужда воля. Може би ще я запомня с доста необмислени и буквално " изтекли в нищото" разходи чисто материално, но пък сме здрави и това е най- важното.
Научих доста за себе си. Последната подредба, която си направих, беше точно за сенките. През 2021 съм в Колесницата.

Наскоро прочетох нещо за Умереността, което много ми хареса, още повече че отговаря доста на моята година под тази карта:
"Ежедневните и обикновени ситуации, чувства, мисли и състояния са оловото, от което имаме по много. Превръщането им в мисли, чувства и състояния от по-висше естество е алхимичният процес на добиване на злато, или според съвременния език превръщането на житейските лимони в лимонада. Само че не просто по отношение на външни ползи и въпроси, а най-вече на вътрешните преживявания на човека. Обидите, трудните условия, нападките, предателствата и т.н. са едни прекрасни условия човек да добие мъдрост, спокойствие, любов и др."

# 502
Peypy Благодаря ти много.При първа възможност ще погледна картите.Пак сериозни карти са ми се паднали:)

# 503
  • При децата ми
Здравейте!

За много години на всички!
Живи и здрави бъдете!
За една по-хубава и успешна Нова година!
Да ви се падат само хубави карти!:smile:

Скрит текст:
Може ли някой,ако има карти под ръка и желание да ми изтегли три карти,за предстоящата година.Аз ще си ги тълкувам.Не искам да тегля от моите карти за себе си, но бих изтеглила за някой друг,ако иска.Благодаря:)
Интересно ми стана с това теглене за карти за годината? Кой определя за какъв период са изтеглените карти? За една година, за три месеца, и за друг период от време? Този, който иска да му изтеглят карти, или теглещият картите? И в този ред на мисли за какъв период от време е доре да са изтеглените карти?
Ето, при мен за другата година ми се пада карта 9 - Отшелникът. Това е, като се пресметне рожденната дата с настоящата година.

# 504

Благодаря, че картите са само за три месеца.
a.nik, ти какво мислиш за картите, има ли реален шанс да се получи връзка или поне запознанство с подходящ и влюбване? Или картите отразяват просто емоции и желания. Аз често излизам като тази кралица пентакли, даже и картинката съответства доста на мен... слънчогледи и черно коте, както и зодията Лъв

Канела - Дяволът Рицар чаши Кралица пентакли 
За мен картите са пасивни, няма случване, като застинали в поза са, нещо като снимка на причина, състояние, следствие. Пасивната, изискваща и нищо не правеща Кралица пентакли, чака да дойде обожателя, който да я ОБОЖАВА и да й поднесе пълна чаша с любов / Рицар чаши/, изключително  фиксирана и вманиачена само в това до степен на зависимост/ Дяволът/
Тук обаче, основното е, че в твоите представи единствената любов е само ако дойде отвън, да те обичат, да те ухажват, да флиртуват с теб, а ти ...........да се пълниш с удоволствие и " щастие" да се наслаждаваш, да се храниш, да поемаш, но само дотук! После.......после идва страхът от връзката и краят, който ти слагаш, сигурна съм, че намираш хиляди причини да прекратиш това, т.е да приключиш всичко и да започнеш да чакаш следващият флирт и така до края на света, както в една приказка. Проблемът е, че не можеш да даваш, Дяволът има една способност и затова е Дявол - да се пълни, да се тъпче, да се налива, да се храни, да иска, да притежава и т.н в този ред, но не може да дава. Пребориш ли този страх, да рискуваш и да дадеш и да се от/дадеш, ще си намериш любовта.

Cafe

Скрит текст:
"Само че не просто по отношение на външни ползи и въпроси, а най-вече на вътрешните преживявания на човека. Обидите, трудните условия, нападките, предателствата и т.н. са едни прекрасни условия човек да добие мъдрост, спокойствие, любов и др."

Точно затова се счита, че Умереността е лечител. При мен в годината на Умереността се получи така, че имах възможността аз да срещна лечителя си, да го открия след дълго търсене и да ми покаже начин да си помогна.

Jaienvie Висшата жрица Паж пентакли Справедливостта

Най- после ще можеш да приключиш или изясниш нещо / Справедливостта /, което дълго време те е натоварвало и ти е било проблем  / Висшата жрица /, и може би ще бъде увенчано с успех за теб/ Паж пентакли/

# 505
Много ти благодаря а.nik че си погледнала и моите карти.Дано да е така,както казваш.И аз разбирам,че ще се изясни нещо и то много важно за мен.Може би дори съдбата ще ми помогне и най-накрая да мога да преодолея вътрешните си страхове.Картите показват,че ще се случат важни събития,поне така си ги тълкувам.
Hrispa76 Просто исках някой да ми изтегли карти,като начало на новата година.Незнам дали съществува такова нещо,просто така го почуствах и помолих някой да изтегли.Ако и вие така го усещате няма нищо лошо да го направите.Това все пак са карти,а не математика.Няма чак толкова правила,така или иначе никой не може да излъже картите си🙂

# 506
Благодаря a.nik 😿

# 507
Здравейте!
Бихте ли ми изтеглили карти и на мен за началото на годината?
Благодаря!

И да попитам: Откъде сте купили Вашите карти и на какви цени? Кои карти бихте препоръчали?

# 508
Здравейте. Нямам все още карти но имам интерес по тематаа.
Може ли някой по-опитен да изтегли дали - 1. скоро ще се омъжа и дали 2. септември ще съм на същото работно място? Благодаря

# 509
Много ви моля, дъщеря ми е на 22 години. Има сериозни проблеми (не са здравословни). За нея теглих картите. Ще се реши ли проблема скоро?

Общи условия

Активация на акаунт