В ЮНСКОТО Tумбаче Расте Близначе или Раче (Тема 2 - 2021)

• 37 714
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
  • Замък сред облаците
Момичета,аз в събота съм във Фемина на БХС при д-р Икономова. Прочетох не малко негативни отзиви за нея.. дано да се държи добре.. Но само тя работи в събота и тогава ми е удобно..
Въпросът ми е мога ли ако не съм доволна след това да си отида на една ранна фетална морфология в Токуда при Богданова и знаете ли дали много по-рано трябва да си запиша час, че тя ми се струва много желана докторка.

Преди 6-7г съм ходила при Икономова и ми се видя добър специалист, малко е серт, но за ФМ не мога да дам отзиви. А Богданова не преглежда ли само в МЦ Св. Петка?

# 376
Момичета,аз в събота съм във Фемина на БХС при д-р Икономова. Прочетох не малко негативни отзиви за нея.. дано да се държи добре.. Но само тя работи в събота и тогава ми е удобно..
Въпросът ми е мога ли ако не съм доволна след това да си отида на една ранна фетална морфология в Токуда при Богданова и знаете ли дали много по-рано трябва да си запиша час, че тя ми се струва много желана докторка.

При Икономова съм ходила на стандартни гинекологични прегледи, цитонамазка също ми е вземала. Доволна бях от нея.
В Токуда Богданова приема само в петък от 13ч. и вероятно за месец напред няма да има часове. Обади се да питаш най-добре. Отзивчиви са много на регистратура. В Св. Петка също е много натоварена, а сега и записват през половин час, за да няма струпвания. Преди много се чакаше.

# 377
На мен вчера ми направиха първите изследвания - кръв и урина. Слава Богу , всичко е наред. 12 седмица ми записаха час за пакет вагинални излседвания - цитонамазка, вагинален секрет, микробиология, вагинален ултразвук. Казаха, че е нормална практика - онко превенция. ФМ ми е назначена за 18 седмица. Аз, както ви казах, няма да правя БХС, ще правим генетичен тест в 10 г.с. Явно всеки лекар си работи по определени схеми.
Пренатални витамини пия, защото нямам особено доверие на храната, колкото и да се старая да се храня здравословно, не знам колко усвоявам и какво има в тази храна, а нямам и апетит особено и не знам какво влиза като хранителни вещества в кръвта...

# 378
Аз видях, че я има и в Оскар Клиник, предполагам и там преглежда. Може и там да се обадя, че само петък в 13ч наистина ще е трудно за записване на час. Другата седмица ще прозвънявам. Да мине съботата сега.

# 379
Аз видях, че я има и в Оскар Клиник, предполагам и там преглежда. Може и там да се обадя, че само петък в 13ч наистина ще е трудно за записване на час. Другата седмица ще прозвънявам. Да мине съботата сега.

Оскар Клиник и Св. Петка е едно и също. Преди бяха в Красно село, а сега са на Черни връх в Кръстова вада. А в Токуда е след 13ч, не само в 13. Обади се все пак, защото пък там не проследява по ЗК тя и може да не е супер натоварен графика й.

# 380
Ясна работа.. благодаря Simple Smile Другата седмица ще прозвъня двете места пък да видим Blush

# 381
  • варна
Момичета, вчера бях на преглед - всичко за сега е добре
За тези които спортуват възхищавам ви се
Аз пия фолиева киселина , естрофем от 2 мг и вагинално кренон гел, но аз съм лед инвитро и може би това има значение............
Бях ви писала за ужасният запек, мисля че намерих решение поне за сега чаша топло мляко....
Налегнал ме е стращен апетит - ужас като седна на масата по два часа не ставам - вие качихте ли вече килограмчета?
Пазете се момичета

# 382
Мими, браво!
Килца още не, въртя си едни 500гр. нагоре-надолу. Вчера като се качих на кантара (гладна бях) и викам "ужас", питаха ме качила ли съм и аз казвам да, док. вика "много е рано да почваш качваш. Колко си качила?", викам "500гр." и тя взе да се хили.
Предната бременност ми бяха разрешени 10кг. макс да кача. Защото едно, че почвам с малко повече кола, второ съм високо рискова бременност, и трето съм с висок риск от прееклапсия. Ама миналия път не ми се ядеше и до 25 не бях качила нищо. А сега и мен на моменти ме гони голям апетит. Ще видим до къде ще я докараме.

# 383
Момичета,като горд собственик от днес на Бола,искам да ви кажа,че звукът е уникален,а усещането много приятно. Няма да съжалявате.

# 384
  • Германия
Аз около 1,5-2кг, но си хапвам и по-вече се залежавам, отпуснала съм се, а и тук е много студено, има частичен локдаун и няма къде да иде човек. По принцип зимата си качвам и без да съм бременна, но не го мисля толкова. С първата бременност не помня колко бях, но с втората 16 кг някъде бях +. След това и докато кърмех още качих, накрая се възстанових с диети

# 385
Mimi 82, и аз съм след инвитро и със същата терапия като теб+ още 1 шепа хапчета и инжекции, но само точица да е добре въобще не се оплаквам. За глада и при мен е така, през 2 часа съм мнооого гладна. Не знам до къде ще я докараме до юни 😅 При миналата ми бременност през 2005/2006 много повръщах до 5 месец и качих само 8 кг. Сега обаче рядко ми се гади и много ми се яде 😄

# 386
С килцата аз винаги съм внимавала и цял живот си се боря с тях, много лесно пълнея Grinning С първата бременност качих 13кг, но съм дребничкаи тогава бях 43кг, та си имаше нужда. Така и не успях да ги постигна отново. Свалих до 45, което ме удовлетворяваше, но с втората от залежаването, понеже ми беше адски лошо и само ядях, за да не усещам отвратителния вкус в устата си, станах 49кг. за 4 месеца. Правих диета и пак свалих до 47, но и тренирах, та качих малко и мускулна маса. Сега съм 48кг, но не тренирам и даже почти не се движа. Опитвам се да не ям много, скоро ще започна и с леки тренировки пък да видим. Моя приятелка беше качила 20кг и година след раждането стана по-слаба и от преди да забременее, без диети.

# 387
Шели, Мими, и аз съм след инвитро и бях на същата терапия, но вече не приемам естрофем и кринон.

# 388
Мале, мале.. като чета какви килограми сте вие, аз съм си едно мини слонче Grinning И аз цял живот се боря с килограми. Тъкмо бях свалила преди 6г и бях супер и се разболях от тази мононуклеоза тогава и от кортикостероидите в болницата почнах да качвам.. и от 62кг тогава на ръст 168см сега започнах бременноста със завидните 77кг Grinning Вече даже съм 79кг и почнах много да внимавам какво ям. Докторът каза, че най-много до 11-13кг да кача е добре ама направо като си помисля после как ще ги свалям лошо ми става. Ще трябва много да внимавам какво ям и да се движа доста.

# 389
Аз с това гадене и повръщане от началото на октомври до сега даже съм свалила 2,5 кг. 8с.+2 дни съм и засега освен тотална умора, гадене, повръщане и температура от 37.2 нищо друго нямам 😀😀😀 Горе долу каквото съм прочела като симптоми, всичко съм прекарала. 😀 Важното е бебчето да е добре, другото ще мине.

Общи условия

Активация на акаунт