В ЮНСКОТО Tумбаче Расте Близначе или Раче (Тема 2 - 2021)

• 37 220
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Да, на английски има повече информация. Смята се, че по-висок пулс е момиче и по-ниския е момче. С предишните 2 ми бяха високи около 180 в 8-9с и си бяха момичета. Сега пак ми е висок, не чак толкова.. разчетох се, че бях видяла грешно на екрана и се бях притеснила Simple Smile

# 631
При мен също това с пулса се оказа вярно,през цялата бременност пулса му беше под 140.Макар,че сега погледнах снимката на която се видя пола,и тогава пулса му е бил 149.

# 632
  • Германия
Къде на снимката го пише?

# 633
Аз ще ходя чак 10 г с на преглед. В 6 + 3 дни беше 139, но знам, че 8-9 седмица се вдига. Предходните 2 пъти не помня 🙈

# 634
foley при сегашния ми преглед в 7г.с. никъде не го пише.

Това е една от снимките при предишната ми бременност(успешна)когато ми казаха пола.

# 635
При мен на документа от БХС ми пише 167 удара в минута. По ехограф бях в 11 г.с. + 6дни
Днес бях при следящия АГ. Всичко е наред, бебчето си беше полегнало като на шезлонг Grinning
Попитах какво мога да пия ако се влоша с тая хрема и той каза парацетамол и производните прахчета, всички неща за смучене като стрепсилс, което малко ме озадачи че всички може. Единствено каза, че капките за нос са опасни и с тях много внимателно. Ако съвсем не мога да дишам тогава.
И днес се стресирах за момент. С ММ си правим тест всеки ден с разни неща да подушим дали имаме обоняние. Подушвам аз канелата и нищо не усещам иии паника Grinning обаче реших да си сложа малко капки за нос, отпуши ми се хубаво носа и всичко усещам слава богу Grinning ама се стреснах Simple Smile

# 636
И на моята снимка не пише пулса колко е. Ако е решило в сряда може и да разберем пола, ако не по-натам.
Миналата ми бременност изкарах ужасна настинка и не можех да дишам на моменти, тогава док ми даде едни капки (https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010001311) и май само някви пастили за гърло, а и Биозин мама. Друго ми каза да не пия.
Оф, колкото повече приближава сряда, толкова повече психясвам.
Но пък най-накрая решихме какво ще правим с подписването и поне и с това се забавлявам.

# 637
Цвета, привет. Не знаех, че това си ти. Честата радост - пожелавам ти лека и спокойна бременност до финал. Много те харесвам и следя с интерес.
Много ти благодаря!!! Heart
Да ти се връщат хубавите пожелания, както и на всички в групата. Ние още го пазим в тайна и скоро няма да съобщавам в соц. мрежи, че съм бременна. Иска ми се да го запазим за близкия ни кръг, а и след предишната загуба ме е страх. Само с вас мога да си говоря спокойно ❤

Иначе и аз имам бучка в гърдата от запушени каналчета. Трябва май да отида на лекар. Моите каналчета и без това са супер тесни и само се цедя и давам с шише иначе не става. Едно цедене ми е 60-80 мин с електрическа помпа.  При мен кърменето си е кошмар.
Но важното е детето.
RN да разбираме, че чакаме още едно радостно събитие при вас???

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 00:18 от Ralexa

# 638
И аз с дъщеря ми по пулса се уверих, че е ще ни е розово 🌸
Не помня колко беше, но беше висок.
Сега в 7ма като ходих не ми казаха пулса, нямали право да коментират на този етап.

Някой там се чувстваше небрежен - спокойно и по има от теб 😁
Аз съм на ехограф в средата на декември, после началото на февруари и tutto finito,  живот и здраве следващата среща ще ни е юни, face to face с Фъстъка.

# 639
RN да разбираме, че чакаме още едно радостно събитие при вас???
Малко да 😜, скромно от към хора, че параноя та ме гони много с тия вируси.
Леле, това безсъние ме побърква вече, явно от сега почвам да се подготвям за неспането после.

# 640
Здравейте! Може ли да получа отговор на нещо, което доста ме притеснява? Всичко, което хапна, го повръщам. Това вреди ли по някакъв начин на бебето?
9 г. с. + 4 дни съм, надявам се скоро да отшуми, тъй като от това повръщане свалям и килограми /вече варират между 3 и 4 кг./ Не е проблем за мен, ще го преживея, но се притеснявам дали не е прекалено това състояние?
Благодаря много на отзовалите се! 🤰

# 641
b.vel. с първата ми бременност преди 15 г. повръщах нон стоп от 2 до 5 месец- не е опасно за бебето, само гледай да не се обезводниш. На мен ми помагаха препечени филийки и соланки с айрян. Сега е напълно различно- изпитвам зверски глад и по цял ден тъпча нещо...

# 642
  • София
Здравейте! Може ли да получа отговор на нещо, което доста ме притеснява? Всичко, което хапна, го повръщам. Това вреди ли по някакъв начин на бебето?
9 г. с. + 4 дни съм, надявам се скоро да отшуми, тъй като от това повръщане свалям и килограми /вече варират между 3 и 4 кг./ Не е проблем за мен, ще го преживея, но се притеснявам дали не е прекалено това състояние?
Не е опасно, ако не се обезводниш. Една приятелка повръщаше по цял ден, 9 месеца, включително в деня на раждането, но три пъти я приеха в болница на системи, заради обезводняване. Роди живо и здраво бебче Simple Smile Дано скоро ти мине, че е адски неприятно Sad Тя беше основно на фрешове.

# 643
Както вече са ти казали момичетата, за бебето няма проблем, опасно е за теб, да не се обезводниш. Купи си натриев цитрат или хидратин алфа, пий вода на малки глътки, но често. Разбирам те чудесно, първата ми бременност изкарах на краставици и маслини, само тях успявах да задържа. В един момент се бях психирала, че бебето ще се роди недохранено. Представи си изненадата ми, когато взе че се пръкна 4,250кг. Така че хапвай мъничко, начесто и си вземи или хидратина или натриевия цитрат. Но ако въпреки всичко усещаш симптоми на обезводняване, замаяност, не ходене по малка нужда, не се колебай да се обадиш на АГ, за да ти пуснат система. Плежавам ти скоро това да отмине!

# 644
Привет, момичета
Как се справяте с главоболието? От два дни се боря с много силно такова. До момента се въздържам от лекарства. Някой може ли все пак да сподели как се справя и дали може да се приеме аналгин еднократно?

Общи условия

Активация на акаунт