В ЮНСКОТО Tумбаче Расте Близначе или Раче (Тема 2 - 2021)

• 37 249
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Бенни, задължително той да си пусне изследване за кръвна група и резус фактор. Първа бременност ли ти е?
Ако е първа не е толкова опасно, рядко организма реагира. След това, когато се роди бебето ще го изследват и ако то е с + резус фактор ти се поставя на теб инжекция, за да е образуваш анти тела при следваща бременност.
Аз също съм с отрицателен резус фактор, сина ми е положителен. Сега таткото още не сме го изследвали, утре ще пусне да видим. Ако той е отрицателен няма проблем, ако е положителен ще ми пускат изследвания дали образува анти тела към бебето.

# 601
Аз също си спинкам, даже за съжаление нямам време за това удоволствие и мога да заспя и на стола, на дивана и навсякъде само да има мека облегалка Simple Smile

За спането на лявата страна и аз го помня още с най-голямото ми дете и от тогава 9 месеца свикнах само наляво и до ден днешен съм само на лявата страна ...

За по гръб особено скоро въобще не е препоръчително да се лежи, спи или каквото и да е. Ще трябва да си измисля аз нещо за коремните мускули тогава, за да не съм в легнало положение.

# 602
Бенни, задължително той да си пусне изследване за кръвна група и резус фактор. Първа бременност ли ти е?
Ако е първа не е толкова опасно, рядко организма реагира. След това, когато се роди бебето ще го изследват и ако то е с + резус фактор ти се поставя на теб инжекция, за да е образуваш анти тела при следваща бременност.
Аз също съм с отрицателен резус фактор, сина ми е положителен. Сега таткото още не сме го изследвали, утре ще пусне да видим. Ако той е отрицателен няма проблем, ако е положителен ще ми пускат изследвания дали образува анти тела към бебето.
Да, първа бременност ми е. Има ли значение кога точно се прави това изследване? Сега съм в 9 г.с. Таткото където и да е ли може да се изследва? Май вероятността да е отрицатна група е много по-малка за съжаление.

# 603
Бени, миналия път към 14г.с (мисля, че ми пуснаха на мен за антитела, но не помня точно, може и по-рано да е било)
Таткото може във всяка лаборатория да си направи, между 13-16лв е зависи от лабораторията.
Шанса да е отрицателен резус фактора е по-малък да, ама все пак.... Шанс!
С първа бременност не е толкова страшно, така че просто проверен таткото и да си знаеш за всеки случай.

# 604
Девойки, майка ми е с отрицателен резус фактор, баща ми с положителен. Аз и брат ми сме родени през 1 година и не е имала проблем изобщо. Нямала е антитела. Не казвам да не се следите, казвам да не се тревожите, че не винаги има нещо Simple Smile
Ама ние майките не сме като хората🙈

Днес се чух с таткото и той защо си унила, какво има, да не ти е лошо?
И аз ми чакам я тази 12 седмица и този генетичен тест и не мога да мисля за друго.
И той
Ооо, я стига моля те, всичко е наред,  не виждам за какво се тревожиш и смени темата
Явно мъжете са по-стабилни от нас и не се психясват като луди ...

# 605
Y@n4eto и мм е същата работа ислушва ме, но във погледа му виждам,че му е трудно да ме разбере и обикновенно ми казва да се успокоя и,че всичко ще бъде наред.

# 606
Определено не психясват така. Понякога ми се иска и той да полудява като мен и да споделя тази лудост, но това на практика няма да е никак добре за никого Simple Smile))
Благодаря, момичета, за отговорите ви!

# 607
Трябва да има баланс.. има и такива, които психясват повече от нас и честно казано, не мога да си представя да съм с такъв мъж.. аз да го успокоявам и така нататък ...

Аз бих си направила изследването, особено важно е за последващи бременности Simple Smile

# 608
Мамита, скоро ще правя нова тема. Давайте предложения за заглавие. Може да е нещо коледно за настроение. Christmas Tree

# 609
Бени, миналия път към 14г.с (мисля, че ми пуснаха на мен за антитела, но не помня точно, може и по-рано да е било)
Таткото може във всяка лаборатория да си направи, между 13-16лв е зависи от лабораторията.
Шанса да е отрицателен резус фактора е по-малък да, ама все пак.... Шанс!
С първа бременност не е толкова страшно, така че просто проверен таткото и да си знаеш за всеки случай.
Здравейте, антитела и при първа бременност ли се изследват в 14г.с.?
Бени, преди години се изследвах в кръвен център срещи такса от 5лв. за кръвна група. Сутринта дадох кръв и след обяд резултата беше готов. Не знам дали сега е така. И аз съм с първа бременност с група Б -, а половинката е А +.
Вчера бях на скрининг при д-р Даниел Ставрев. Чакам си и кръвните изследвания, в понеделник сме при АГ-то. Надявам се всичко да е нормално.
Андреева искрено съжалявам. Пожелавам ти скоро безпроблемно до финал.

# 610
Янпе,а вие с брат ти какви резус фактори сте?
Канди, не знам дали всички изследват при първа бременност. Мен ме изследваха за всеки случаий, ама мен си ме седяха доста изкъсо по принцип.

Предложение за тема:
"Юнска мама вече не гадае момче или момиче в коремчето играе"

# 611
  • Германия
" Коледа наближава, ЮНСКОТО Тумбаче пола си издава"

# 612
Привет и от мен! Очевидно и аз имам проблеми със съня, а иначе толкова обичам да спя. Стана ли да пишкам се будя и отиват час-два и после трябва да карам децата на училище.
Днес разглеждахме с таткото каталози за бебешки неща и поне за малко прогоних черните мисли. BTW утре пускам в моя профил в инстаграм игра с бебешки награди- зимно чувалче за количка и топло одеалце. Ако на някой му е интересно оставям линк към профила ми. www.instagram.com/fabmamaworld
Ще се радвам да ги спечели някоя от вас Heart
Моето предложение за заглавие е:
"Коледно звънче звъни, юнчето на топло спи."

# 613
Цвета, привет. Не знаех, че това си ти. Честата радост - пожелавам ти лека и спокойна бременност до финал. Много те харесвам и следя с интерес.

# 614
Момичета, за тези от вас, които са пациенти на Щерев, днес са пуснали намаление на пакета за проследяване.
Намалението си заслужава, но е важно да се спомене, че важи само за новия им център Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 12:48 от Funday

Общи условия

Активация на акаунт