Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 748
  • 779
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Имам парфюма от нотино, без забележки е. Но парфимо ме притесняват, никак не съм сигурна какво получавам. Доста бързо се изкупиха тестерите, а преди това и парфюма.

# 286
  • Чукарландия
Съвсем изтрещехте, ееей... 😂😂😂
Парфюми в спринцовки си разменяхме преди сто години, така, че напълно възможно е по парфюмериите служителите, щото си нямат друга работа, да точат парфюми... 😂

Почвам да се изнервям на  parfumdreams, още не ми е пристигнала Сета, все едно DHL пътуват 9 дена път с камили. Като дам проследяване ми изписва ето това:
Скрит текст:
А нямам никакво известие, и нямам идея, аджеба къде ми е пратката?!?
Получилите от сайта, кой ви доставя пратката DHL или Рапидо?

И още нещо, нищо лично, просто е много дразнещо. ®
Скрит текст:
целОфан, момичета, целОфан! 😉

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 22:20 от BBeLLa

# 287
  • виртуално
Белла, навремето една такава пробичка в спринцовка замалко да си я вкарам венозно.

# 288
А, да бе! Писала съм за целОфана, не лòви декиш. Пак си е целУфан😆
Аз получавам имейл и обаждане по телефона като имам пратка с DHL и си я носят те.

# 289
  • София
Най-безболезнено е "найлонче".
Аз пък чакам 10 дена от немския https://www.ausliebezumduft.de/, да изпратят три пробички до немски адрес. И май това ще ми е последното чакане от тях. Освен ако не ме подмамят с някоя наистина хубава цена.

# 290
  • София
ЦелУфан сигурно произлиза от целУФки Grinning
Цял ден имам проблеми с регистрацията в ausliebezumduft.de, някой наскоро да е имал такива спънки? Бях сигурна, че съм регистрирана, ама то пък се оказа, че съм имала профил за друг немски сайт за парфюми..

# 291
tuali , познаваш ли го? Или поръча на сляпо? Simple Smile

На сляпо. Разучих го подробно по ревюта, де. Дано не ме подведе...
Ти знаеш ли го какъв е?
Върху мен е какао + уд. И двете ухания са много сурови и натурални. Какаото се усеща много добре в началото, но после отшумява и остава основно уд. Дано да харесваш парфюми с уд. Според мен е по-скоро мъжки парфюм, вечерен и коктейлен, защото е и доста интензивен.

Да, ууд обичам Simple Smile
Благодаря за мнението!

Bella, да не са го пратили с пощите, тоя стaтус на това прилича. Дойче пост май е част от DHL...Виж и на сайта на БГ пощи какво ще каже. Ако не, обади се на DHL.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 23:01 от tuali

# 292

Срещу 22 лв отгоре, получвате 100 мл Simple Smile  https://makeup.bg/product/406556/

Въпроса е каква е разликата между Chergui  и Chergui 2017,  много често има подобрен опит за заблуда, но вече съм свикнал.

За ценообразуването определено го прави машина, хора нямам как да  промоенят цените ежечасно. Именно затова има и такива аномалии.  Ето жив пример:

По същата логика си купих и парфюм със 160 лв. намеление.

# 293
  • Стара Загора
BBeLLa, обади се по телефона иначе ще имаш да чакаш да ти я донесат. Правили са вече опит и втори такъв ще направят след обаждане. DHL е собственост на Deutsche post от близо десетина години.

# 294
  • ново
Парфюми-шоп са пуснали намаление на Dupont и код 7% november

# 295
  • София
Привет, от мен позитивен отзив за parfium.bg - направих си от там самоподарък за рд Satisfied
Mancera Gold Incense  - търговски продукт, като идва с магнитна капачка.

Добавих и оригинални мостри на някои други, като Mancera Deep Forest и Mancera Kumkat Wood. Последния доста го хвалят като мансерски прочит по темата Terre d`Hermes, а  Deep Forest  пък бил доста зелено-пачулест. Ще ги видим.

Честит имен ден на всички именници Flowers Four Leaf Clover CocktailParty Time

# 296
Харесва ли ти парфюма, честит? На мен ми е един от любимите на марката.

# 297
Получих известие за наличност. Ако някой търси, 100 мл./ 103.30 лв., без код:
https://www.parfimo.bg/jean-paul-gaultier-la-belle-eau-de-parfum … _campaign=product

# 298
  • Пловдив
Пуснаха доста в Парфимо от следените ми парфюми, но съм пас за момента👌🏻

# 299

Общи условия

Активация на акаунт