Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 766
  • 779
  •   1
Отговори
# 315
Бел, и Сета и голямата разфасовка на моето бижу пише, че се доставят със забавяне -съдейки по това, кога долу-горе си поръчала , очаквай парфюма след 12-14.11, иначе пише ди ейч ел, но ми звъннаха от Спиди за пратката....

Прикачвам снимка, за да не съм голословна.....
И аз ще си подаря за Коледа /живот и здраве/, или него или White Rose de Alix Atkinsons

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 19:51 от macadamia

# 316
BBeLLa, обади се по телефона иначе ще имаш да чакаш да ти я донесат. Правили са вече опит и втори такъв ще направят след обаждане. DHL е собственост на Deutsche post от близо десетина години.

На какъв телефон да звънна, Magnum? Никъде нищо не е написано. И никакъв опит не е правен от тяхна страна. Нито са ми звъняли , нито мейл или съобщение имам от тях за пратка. Отбелязали са, че съм уведомена, а не съм.

Провери тракинг номера на сайта на Бг пощи, наистина това съобщение на това ми прилича.

Поръчах един от Les Exceptions Mugler серията от елфрагранс. Много време му се каня...

# 317
  • София
BBeLLa, спомням си, че Klodilia писа за нейната пратка - парфюм и мостри, че ги е получила със Спиди. Пробвай в техния сайт или им се обади по телефона. Тя също беше споменала за проблем с доставката, ако не ме лъже паметта.

# 318
Еее, айде и аз...мирясах с тоя Мираж.
Сега да пускат Боа Даманд и да се кротвам до догодина...Astonished
Благодаря за споделения линк!

# 319
  • Чукарландия
Ох, незнам вече и аз. Проверих в сайта на бг пощи - няма я там. Иначе имам Bulgaria
International shipment number
- като го въведа него, ме препраща на страницата на Рапидо, а там пише:
Скрит текст:
Утре ще звъня и в Рапидо, и в Спиди. То остава да ми я загубят или да я върнат обратно - ще ги изям с парцалите...

# 320
  • Пловдив
DHL и Еконт вече са партньори. Някои техни пратки вече пристигат с Еконт. Имайте предвид. В случая виждам, че е чрез Рапидо. Доколкото знам на тях трябва да им даваш зор за да си свършат работата.

# 321
  • Чукарландия
Страшна работа. Най-интересното е, че пише "неуспешна доставка", а никой нито е звънял, нито на адрес са идвали - у дома винаги има хора, няма начин. Утре ще звъня и ще пиша за развръзката. Благодаря, момичета и момчета! 🌹

# 322
Коронен номер им е на Rapido. Аз съм ги чакала на адрес цял ден, виждам буса минава пред кооперацията няколко пъти , но нито ми позвъняха, нито да се лута да търси адрес. После ми твърдяха, че са ми звъняли, но никой не е отговорил но тел номер.

# 323
И аз съм имала точно такива епизоди с рапидо. Ни мейл, ни позвъняване, но тракинга...свободни съчинения.

# 324
  • София
Ама това са им редовните номера. Тази седмица очаквах доставка от колега, който в момента работи от вкъщи. Проверил си е товарителницата в сайта на Спиди, където вижда, че е доставена и ми се обажда да попита дали всичко е наред с пратката. Казах, че още не съм я получила и той изпадна в тих ужас. Беше говорил с тях и се стигна до там шефът им да звъни на моя и да се извинява. Куриерът звъня на мен, за да ми каже, че е предал пратката на колега, който ще ми я достави до 10 минути. Така и стана. А самият куриер обясни, че я е писал като доставена, за да си спести разхождането до адрес два пъти. И на старият адрес на фирмата постъпваха така.

# 325
  • София
BBeLLa, днес не бях чела форума, та чак сега виждам дискусията. Назад писах за пратката ми от АусЛиебе - дойде по схема DHL - Deutsche Post - Rapido - Speedy. Наложи се да се свържа със Спиди, понеже видях същото съобщение, че не съм на адрес, а никой не беше направил опит да се свърже с мен, при все че телефонът ми беше надлежно изписан върху кашона. Моят съвет е - копирай международния тракинг номер, който имаш от немския сайт, в сайта на Рапидо, тук - https://www.rapido.bg/information/tracking-tovaritelnitsa - понеже по някаква причина подсекцията за проследяване на пратки, пристигнали с Deutsche Post, при мен не сработи. По този начин би трябвало да видиш българската товарителница, която в моя случай препращаше към Спиди (Рапидо и Спиди са под една шапка от известно време, мисля). Въоръжена с двата номера за проследяване (немския и българския), писах мейл на Спиди тук: international@speedy.bg - да попитам какво се случва, да си потвърдя телефона и адреса и т.н. Отговориха бързо, но не направиха разнос на следващия ден, както обещаха, а на по-следващия, след като им писах втори път. Това е накратко при мен, надявам се да успееш да си намериш нещата бързо! Flowers Four Leaf Clover

# 326
  • Чукарландия
Звъннах на Спиди още в 8:00 часа. Продиктувах номера на товарителницата и служителката ми казва - да, пратката ви е в еди кой си офис. А какво прави там и защо не съм уведомена, а е отбелязано, че са ме търсили и доставката е неуспешна - не могат да ми отговорят. Случвало се понякога такива недоразумения...
Май не се случват понякога, а много често. Но както и да е, важното, че я открих и и утре ще ми я доставят. Уж. Да се надявам да няма повече спънки. Ах, тая прословута Сета - сън не спах заради нея... 😂

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 16:54 от BBeLLa

# 327
  • вкъщи
Нотино е с безплатна доставка, поръчах разни козметики за коса и едно Джени. Ако има добри оферти на парфюми, свиркайте.. Забелязах, че червеният Бушерон е на хубава цена. Аз много го харесвам и препоръчвам, дори за сляпа покупка. Много траен и хубав аромат, и за лято и за сега.

# 328
  • Пловдив
Радвам се, че нещата са се развили положително, Бел!
По законите на Мърфи винаги когато нещо много го искаш, то не се случва по лесния начин Simple Smile
Мисля, че всички тръпнем в очакване да споделиш за Сета.

# 329
Вчера като говорихме за куриерските неволи, проверих и моята пратка от ausliebezumduft, от петък на обяд е в Рапидо и пак така има няколко странни статуса...още не е отбелязано, че са ми "звъняли", но да видим кога ще дойде.

Общи условия

Активация на акаунт