Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 778
  • 779
  •   1
Отговори
# 330
Дойде току-що и Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum (тестер с празен ход) -  много хубав ориенталец на уникална цена от -spam292-. Усещам страхотна ванилия,  ирис и кардамон.

# 331
Нотино е с безплатна доставка...

но +2 лв наложен платеж
трябваше ми нещо дребно, ще купя подобно от ДМ  Confused

# 332
  • София
Не само безплатна доставка, ами гледам Филорга сет-а сега е на още по добра цена https://www.notino.bg/filorga/oxygen-peel-kozmetichen-komplekt-i … duct_list-product -16,39лв.  Nerd

Аз и за доставка ще платих и по-високата му цена! Пфууу!
Нотино е с безплатна доставка...

но +2 лв наложен платеж
трябваше ми нещо дребно, ще купя подобно от ДМ  Confused
Е, наложен платец отдавна е 2лв. От началото на ИП. С карта плащам винаги.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 11:18 от kopche

# 333
Не успях да си платя поръчката в Нотино заради скапаната динамична парола на Уникредит, която не ми излизаше колкото и пъти да влизах в приложението. Получавам известие че имам генерерана парола, влизам в приложението и там нищо. Изпратих 3 искания и сега картата ми е блокирана. Искам да ги псувам до 9-то коляно. От кога чакам безплатна доставка, а сега няма да мога да си направя поръчката. М-Ви Уникредит!!!!!

# 334
  • София
Имах подобни ядове с Уникредит и аз. Съчувствам ти. Оказа се, че в браузър на компа си видях изпратената динамична парола тогава. Не ме питай как се сетих...

# 335
Наложения платеж (2 лв) ги “избивам” с код 5% Simple Smile

# 336
Ellinor аз така и не се научих как да си го генерерам този код 5%.
Ако ти ими някой друг припомни ще съм благодарна.
На мен ще ми е по-удобна да платя кеш, но 2 лева няма да им дам за този "лукс"

# 337
  • София
Скрит текст:
Дойде току-що и Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum (тестер с празен ход) -  много хубав ориенталец на уникална цена от -spam292-. Усещам страхотна ванилия,  ирис и кардамон.

Milen™ - страхотен избор! За мен е един от най-силните секси нови дизанерски предложения за есен-зима. Сега като погледнах, не го откривам на сайта - явно си късметлия - честито и с радост да го ползваш. Супер е!

# 338
  • Пловдив
Код за 5% в Нотино
Скрит текст:
EB1-267-DGK

# 339
Много благодаря, Есенция Лимонова!
Успях да поръчам с него.
Още веднъж мерси Heart

# 340
Не само безплатна доставка, ами гледам Филорга сет-а сега е на още по добра цена https://www.notino.bg/filorga/oxygen-peel-kozmetichen-komplekt-i … duct_list-product -16,39лв.  Nerd

прежалих се заради сета и пуснах поръчка
взела съм и мицеларна вода на биелинда - повечето на бг пазара съм тествала и тази ми е интересна, защото другите продукти на марката, които имам, ми допадат като качество

# 341
  • София

прежалих се заради сета и пуснах поръчка
взела съм и мицеларна вода на биелинда - повечето на бг пазара съм тествала и тази ми е интересна, защото другите продукти на марката, които имам, ми допадат като качество
Е, как си се прежалила! Ти взе единствена сет-а на тази цена и след това свърши! Smile

# 342
заради двата лева се прежалих Joy

сетът се появява и изчезва от време на време, не знам каква е играта с наличностите, но който се интересува от него, да проверява през 10-20 минути - аз го хванах в една такава "дупка"

копче, а на теб благодаря за линка! Flowers Sunflower Hug

# 343
Скрит текст:
Дойде току-що и Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum (тестер с празен ход) -  много хубав ориенталец на уникална цена от -spam292-. Усещам страхотна ванилия,  ирис и кардамон.

Milen™ - страхотен избор! За мен е един от най-силните секси нови дизанерски предложения за есен-зима. Сега като погледнах, не го откривам на сайта - явно си късметлия - честито и с радост да го ползваш. Супер е!

Благодаря ти Deetron ! Явно наистина се е изкупил бързо, цената за 125мл беше  87лв.

# 344

Общи условия

Активация на акаунт