Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 815
  • 779
  •   1
Отговори
# 375
Отчитам се с поредната успешна поръчка от Парфимо. Беше само с козметика за подарък,но всичко е идеално и в срок.
Другата ми поръчка от Makeup.bg дойде с объркан продукт и освен него реших да върна и парфюмът,който бях поръчала. Въпреки че го познавам, реших отново да го тествам в парфюмерия с доволно опръскване за всеки случай и просто не успях да се приема с него,което ме накара изобщо и да не го отварям от целофана. :/
Комуникацията със служителите от makeup беше малко дълга, но всички са изключително отзивчиви,много мили и отговарят буквално на минутата. Наистина много добро впечатление ми направиха, ценя високо истински любезни търговци!
Връщането на поръчката беше за тяхна сметка.
Очаквам да ми преведат паричките за върнатите продукти по банкова сметка,а междувременно си подготвям още една поръчка от тях. Relaxed

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 16:45 от Анонимен

# 376
Пас съм в Дъглас, с намалението са отменили подаръчето мини на Libre intense Sad

# 377
Имам meil от https://www.brasty.bg/ че имат Черен петък. Нищо не съм гледала първо споделям Simple Smile.

# 378
Аз за първи път пазаря от дъглас, досега нямах регистрация в сайта им. Направих го заради Галоп. Никъде не го виждам по оборотните сайтове и реших, че ще го взема от Дъглас. 20% плюс 5% за регистрацията за нюзлетъра,пак бая пара хвърли, но няма как.

# 379
https://www.facebook.com/esteelauderbg/photos/a.389571927904153/1513279015533433/

Открийте лимитирания празничен комплект Protect + Hydrate Skincare Collection ексклузивно в представителните бутици на Estee Lauder в София на бул. Витоша 67 и в Mall of Sofia. Комплектът включва крем за лице DayWear Creme SPF 15 50ml, серум за лице Advanced Night Repair 15ml, крем за очи DayWear Eye Gel 5ml, почистваща пяна за лице Perfectly Clean Foam Cleanser 30ml. Получавате всичко това само на цената на крема за лице в комплекта: 105 лв. Побързайте! Количествата са ограничени.

Може да е полезно за някой.

# 380
В Брасти, някои отбелязани като Черен петък не са били налични от месеци.  Бъзикат се с клиента. Метнах поглед върху SL Close , за мен е подигравка

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 11:37 от Фръц!

# 381
Те цените са си редовни в Брасти, какъв черен петък. Само безплатната доставка е опция.
Сайтът на Дъглас е толкова бавен и ме изнервя, цъкнах хикса, нямам търпение да ми върти по 2 часа, за да разгледам 1 парфюм. И там пише, че 20% са само за стоки, които не са в промоция, а на тези които цъкна излизат всичките на промоция, та и там същата работа – нищо. От пусто в празно. Simple Smile

Поръчах си вчера от Нотино една малка муза (Muse) и козметика Kerastase на добри цени.

# 382
И аз получих мейл за черен петък от Брасти, прерових всичко, харесах си два продукта, погледнах цените в първия друг сайт където ги намерих и се отказах.
(Единия излиза по-евтино в Елинор, другия е малко по-скъп в Нотино, но с безплатна доставка, а в брасти искат 7,95, ми не благодаря)

# 383
Дъглъс са много бързи, имам имейл че поръчката е изпратена сигурно утре ще е при мен. А след малко отивам до офис на Спиди да си взема от Нотино козметиката която поръчах в неделя късно вечерта и те се справиха бързо този път

# 384
  • Чукарландия
Скрит текст:
Звъннах на Спиди още в 8:00 часа. Продиктувах номера на товарителницата и служителката ми казва - да, пратката ви е в еди кой си офис. А какво прави там и защо не съм уведомена, а е отбелязано, че са ме търсили и доставката е неуспешна - не могат да ми отговорят. Случвало се понякога такива недоразумения...
Май не се случват понякога, а много често. Но както и да е, важното, че я открих и и утре ще ми я доставят. Уж. Да се надявам да няма повече спънки. Ах, тая прословута Сета - сън не спах заради нея... 😂

Хепи Енд - получих си пратката, както вчера обещаха от Спиди. Добре опаковано и (само😂) две мострички от швабите! 😉
Доволна! 🤗

# 385
Явно в Елинор се готвят за Черен петък, защото през ден, през два си вдигат цените с по 2 ,3 лева-тъкмо ще ги нагодят ......за голямата прИмоция.....Laughing
Бел, късметлийка си - аз имах само една мостра Simple Smile
Някой дали е поръчвал от този сайт https://perfumeshop.bg/ ?

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 14:11 от macadamia

# 386
  • София
Поръчах от Дъглъс най-новия комплект на JPG La Belle с лосион за тяло не се сдържах,от 2 седмици го заглеждам 👀 имах и един код 5%(за който се сетих в последния момент) приложих го успешно и станаха 25% което напълно ме удовлетворява 😋
Е, как успяваш. На тези кодове е отбелязано, че не се комбинират:
*Отстъпката не се комбинира с други промоции и не може да се ползва за закупуването на Gift Card.

А, редактирам се! Стана! Явно го приема! Ххаа! Благодаря, че сподели! Hug

За благодарност ще издам, какво поръчах Simple Smile
https://douglas.bg/lanc%C3%B4me-starter-kit-advanced-g%C3%A9nifique-56194

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 14:18 от kopche

# 387
Но 5% са от намалената с 20% цена  Wink

# 388
Но 5% са от намалената с 20% цена  Wink
Да така е грешката е моя като съм писала, че става 25% но сега като го написа се замислих , пресметнах и разликата е 1,80лв в моя случай но това изобщо не е драма ,важното е че сработва този допълнителен код
Ей Копче много добра оферта,чак се замислям за 2ра поръчка, не мога да анулирам 1та ,че вечи е пусната към мен .

# 389
Поръчах си фдт и сс крем от Нотино. Цените в магазините са почти двойни и сега с безплатната доставка ме изкушиха.
Яна, какъв cc крем поръча?

След малко ще си взема пратката от Парфимо с La Petite Robe Noire и комплекта на This is him, които поръчах миналата седмица. Доста бързо пристигнаха.

Общи условия

Активация на акаунт