Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 605
  • 779
  •   1
Отговори
# 495
А сегаааа, сметките ми да го купя от физически магазин ще станат криви значи. Тцтцтц, за подарък го планувах.

# 496
  • София
И аз планувах да не чета тук, ама ... Преди два дни Ange noir поръчах. Тези двата на Kilian не ги познавам. Видях, че на принцесата пише sweet и се насочих към другия с кожата. Поръчах го Simple Smile

# 497
И аз поръчах едно Kilian—че, но не Принцесата, а другото-идея нямам как мирише 😁Помощ моля, какво да очаквам ?
Принцвсата е приказка, много комплименти получавам-от любимците ми е-топ 5 ❤

# 498
  • Стара Загора
Дами, получих на мейла от Дъглас някакъв ваучер за 30 лв покупка, който мога да поръчам и получа от магазин. Не позволява да бъде добавен в кошницата. Четох и не успях да разбера дали само с поръчка се получава?

За да не е съвсем спам, взех най-сетне от Rouge G червилата и капачка от новите в Emerald wish. 🥰

# 499
  • София
Фръц!, Ако има останала бройка, само в Делириум в Мол Сердика. Може и от там да си поръчаш. В Парадайс няма.

# 500
Поръчах и аз. Докато дочакам за проба и те го спрели от производство. Короната ми обърка и парфюмния живот, не съм ходила в Сф вече година.  Удоволствието да се запознавам с нови аромати  и да си поговоря с  консултанта в Олфактив е несравнимо с просто изгодна онлайн сделка.

# 501
  • Велико Търново
Дами, присъединявам се и аз към молбата, ако видите Коко мадмоазел интенз на добра цена, да пишете Flowers Hibiscus Следя го, но ако някъде пропусна, тук ми е надеждата Simple Smile
Иначе, отстрелях Либре Интенз на добра цена в Парфимо - 30мл./113 лв.

# 502
Сложи код ONLINEPROMO95. Откажи поръчката и си пусни нова. Вдигнали са му цената, гледах го под 105 лв

# 503
Тази Принцеса става ли за на сляпо?

# 504
И аз поръчах едно Kilian—че, но не Принцесата, а другото-идея нямам как мирише 😁Помощ моля, какво да очаквам ?
Принцвсата е приказка, много комплименти получавам-от любимците ми е-топ 5 ❤
Очаквай Тусканската кожа на Том Форд с доста малини. На мен ми мирише на нов кожен колан и е към мъжката страна.
От тази линия на Килиън харесвам само Принцесата. Другите са странни и явно не си харесаха и продаваха. Не случайно ги спря Килиан.

Не става Принцесата за насляпо, прекалено е ванилова, а на доста хора неизлъчваща и супер нетрайна казват. При мен не е така.

# 505
Според мен да-сладък, секси аромат 😊, в смисъл няма мускове, удове или смоли, които за много хора са непоносими....
Благодаря ти , Дени, че се включи 🌹.И аз много харесвам Принцесата, и Целувката ми харесва, а в този малините и кожата така ме заинтригуваха....,

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 21:56 от macadamia

# 506
В Парфюми шоп може ли да се приложат 2 кода едновременно, спрях поръчката на Принцесата по средата, и са ми изпратили код за 3% допълнително, но от него има смисъл само ако си остане и november.

# 507
  • Пловдив
В Парфюми шоп може ли да се приложат 2 кода едновременно, спрях поръчката на Принцесата по средата, и са ми изпратили код за 3% допълнително, но от него има смисъл само ако си остане и november.

Не може, само един от двата трябва да се избере.

# 508
Момичета търся добра цена на Black Opium edp 30 или 50 мл за подарък .
Ще съм благодарна за добра оферта ..Revolving Hearts

# 509
  • Бургас
И аз поръчах една принцеса, благодаря за споделената оферта! Flowers Hibiscus
 В понеделник си чакам Oud Save The Queen.

Общи условия

Активация на акаунт