Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 591
  • 779
  •   1
Отговори
# 480
  • София
NOV10, фийлюник, намалява 10 евро от 60.

# 481
  • София

Идвам да споделя един хубав коледен подарък от мен, за мен https://makeup.bg/product/523873/

Може да допадне и на някоя от вас Hearts

Благодаря за линка, Smartie Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Днес си го взех от спиди. Разкошен подарък от мен, за мен. Няма да чакам до коледа вече се полях подобаващо.

# 482
Що? Фдт не ползваш ли Grinning
Нотино са ми изпратили поръчката и ще разнося пробичка на Miller Harris Etui noir. Цената й е колкото на официалния сайт на бранда.  Междувременно са заредили и Vetiver insolent, в който съм влюбена от преди години. Но едва ли някой, освен мен, се вълнува от Miller Harris Joy
Естествена красота Фръц!, естествена Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Що не пробваш на английския сайт имат 20%  на всичко, излиза около 190лв., 30 лв по-ниско от цената на notino.

# 483
NOV10, фийлюник, намалява 10 евро от 60.

Ама не от всичко 😔

# 484
  • София
За жалост

# 485
  • Пловдив
Да споделя за една промяна в Нотино, с която се занимавам днес цял ден.
От вчера адресът за връщане на закупен артикул е сменен - вече не е във Видин, а в Мол Парадайс в София.
Оказа се, че съм свалила формуляра за връщане съвсем малко преди да направят промяната и съответно върнах стока към Видин.
Днес случайно влизам, за да си проследя товарителницата в Спиди и виждам, че е пренасочена към РУСЕ Scream Някой я бил пренасочил служебно. Звъня в Нотино - не били те. Ами не съм и аз. Къде, по дяволите, е пратката и какво ще търси в Русе???
Ще следя утре как ще се развият нещата. Уж дамата от Нотино каза, че ще им пише да се пренасочи от Русе към София Grinning Пратката си обикаля цяла България, дано да пристигне при тях здрава.
Ама и аз съм една късметлийка - може ли да сваля формуляра в деня, в който правят промяна.
Малшанс. Ама днес е Петък 13-ти - защо ли се учудвам, че деня няма как да мине гладко Laughing

# 486
Парфюм шоп
 By Kilian I Don't Need A Prince By My Side To Be A Princess Б.О
и By Kilian Yes I Was Madly In Love, But That Was Yesterday Б.О. на добра цена.
Не ми се получава да пусна линк

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 19:17 от Arusi

# 487
  • София
Код november

# 488
Аз с Килиан и Шанел не рискувам от сайтове. Иначе офертата е неустоима, но ще се придържа към принципа си.

# 489
Фръц, ако ще помогне - аз имам 3 Шанела от Парфюми шоп и са същите като в Сефора или магазините в западна Европа Simple Smile

# 490
  • Пловдив
Аз поръчах една Принцеса. Не знам с капачка ли идват, без ли, но отдавна я мисля.
Имам доста поръчки от Парфюми шоп и нямам издънки досега.

# 491
И аз я поръчах 😀

# 492
Дано са редовни и да им се радвате. Пазарувала съм и ниш от сайта преди много години, били са ок всички парфюми. В случая не ми стиска, особено като видях тестери 50мл в турски сайт за 28лв. Другаде не откривам онлайн 50мл.

# 493
  • София
От Делириум ми бяха казали,че ще го спират.
Имам и аз поръчки от парфюми шоп, без забележки съм.

# 494
Да, тази серия на Килиън е спряна.

Общи условия

Активация на акаунт