Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 586
  • 779
  •   1
Отговори
# 465
  • при морето
Аз днес си получих от Елинор така чакания Costume National Scent Intense
https://www.fragrantica.com/perfume/CoSTUME-NATIONAL/Scent-Inten … Parfum-51638.html
Прекрасен е ,екзотичен и  мистериозен!

Наина,разкажи,когато можеш,/в другата тема/ за Коженото пачули на Ели!

# 466
Здравейте харесала съм си няколко парфюма от този сайт -spam292- . Бих искала някой който е поръчвал от този сайт да сподели мнението си. Доволен ли е ароматите трайни ли са .. и разбира се бих искала мнение дали парфмите са оригинални понеже ми прави впечатление ,че някой парфюми са на доста ниска цена.
Ще съм ви благодарна ако споделите мнението си! Успешен ден момичета. 😍🤗

# 467
  • Балчик
*DIDKA*, хубаво е да прочетете поне първия пост на темата. Защото въпросът хубави и терайни ли са, показва несерионо отношение. Приравнявате всички под един знаменател или как?

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 08:22 от Джемма

# 468
*DIDKA*, хубаво е да прочетете поне първия пост на темата. Защото въпросът хубави и терайни ли са, показва несерионо отношение. Приравнявате всички под един знаменател или как?
Видяла съм първият пост ,но лошо ли е да искам мнение да човек който е поръчвал от този сайт? Не не слагам всички под един знаменател.. Нормално е човек когато не е поръчвал от някой сайт да иска да се допита до хора който вече са поръчвали и имат компетентно мнение. 🤗

# 469
Точно на предната страница Милен е писал, а в темите има много мнения точно за сайта. Кой парфюм конкретно Ви интересува? Ако питате по принцип, по принцип са доволни от качество и цени.

# 470
  • Балчик
Видяла съм първият пост ,но лошо ли е да искам мнение да човек който е поръчвал от този сайт? Не не слагам всички под един знаменател.. Нормално е човек когато не е поръчвал от някой сайт да иска да се допита до хора който вече са поръчвали и имат компетентно мнение. 🤗
Мнения колкото искате в темата.

# 471
Точно на предната страница Милен е писал, а в темите има много мнения точно за сайта. Кой парфюм конкретно Ви интересува? Ако питате по принцип, по принцип са доволни от качество и цени.
Конкретно ме интересува парфюма на Zadig & Voltaire this is love

# 472
  • София
Здравейте ,да сте поръчали парфюми тестери от този сайт AromaOutlet читав ли е?

# 473
  • Пловдив

Ментета са.

# 474
  • София

Ментета са.
Благодаря

# 475

Ментета са.
Скрит текст:

Grinning

# 476
Без пари направо Scream

# 477
  • Балчик
Че и спрени от производство! Находки!

Тестер Hermes Elixir des Merveilles  113 лв
https://makeup.bg/product/44713/

# 478
Аз няма да се възползвам, но повечето от вас със сигурност Simple Smile
https://elinor.bg/products/kozmetika?fbclid=IwAR1IrOmt74R17RB2WF … Ru_vhj0wkmXjMGhdA

# 479
Що? Фдт не ползваш ли Grinning
Нотино са ми изпратили поръчката и ще разнося пробичка на Miller Harris Etui noir. Цената й е колкото на официалния сайт на бранда.  Междувременно са заредили и Vetiver insolent, в който съм влюбена от преди години. Но едва ли някой, освен мен, се вълнува от Miller Harris Joy

Общи условия

Активация на акаунт