Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 505
  • 779
  •   2
Отговори
# 90
Отчитам се с две поръчки:
 1. от Парфимо на декоративна козметика,повечето за подарък
2. S.T. Dupont Noble Wood от Makeup. За първи път поръчвам парфюм от там и се надявам всичко да е наред, защото това ще ми бъде коледният подарък от мен за мен. Blush Познавам много добре аромата и ще пиша впечатления.

# 91
защото това ще ми бъде коледният подарък от мен за мен. Blush
Развесели ме Joy
Аз колко парфюма си купих до тук като коледниЯТ ми подарък и подозирам, че до Коледа още няколко ще запиша в графата.

За да не съм в спам, ще мрънна, че получавам няколко грешни съобщения за наличност на един парфюм в notino.bg. Остана ми  радостта до отваряне на сайта и така 3 пъти за 3дни.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 18:15 от Фръц!

# 92
И аз получих известие за уж появил се парфюм, ама... фалшива тревога 🙄

# 93
Може да е бил една бройка и... който пръв успее! Simple Smile

От толкова четене за Crystal noir взех, че поръчах едни 50 мл, ей така да има. Преди имах едт, малко остър ми беше. Да видим този сега дали ще дойде по-пухкав. Смахната история... 😆

# 94
Откъде го поръча? Аз имам малко много стар ЕДТ и си го пазя не го нося отдавна, но може да си взема един малък да сравня и да нося малко.

# 95
Преди време в парфюмната тема пак се нищеше и много хора бяха изказали мнение,че им е откровено противен. Всеки пък,като прочета и си вадя едни 5мл.,да си пръсна и да видя колко пък е гаден. Сега пак ги извадих,ми точно за сезона е ,хубав топъл аромат,доста траен..замислям се за бутилчица..Simple Smile
Май в Парфимо е най-добра цената,но само ЕДП виждам навсякъде.

# 96
Perfume-bg.eu има EDT, също и комплект с лосион за тяло. Аз с голям кеф си използвах моят лосион преди....10 години Simple Smile Абе запомнила съм го този аромат.

# 97
От "любимите" ми Get
Има на много места и едт и едп. Тестерите са на прилична цена, но не искам тестер заради количеството. 30 ми е малко, 90 ми е много. 50 ми е тъкмо.

# 98
Супер мерси много!

# 99
  • София
Аз отворих вчера новият Cristal noir edt, който си купих от Нотино с 10% и взех в петък. Имам 15 мл от стар 90 мл edt, който според бач кода е произведен 2012 г. Новият е 50 мл и произведен юли 2020 г. Между двата не откривам никаква разлика в нотките и развитието, само новият е малко по-краткотраен в сравнение със стария. Ще го оставя да "отлежи", докато изпръскам стария. Радвам се, че няма смокини, за каквито четох, че имало според някои потребители във Фрагрантика. Обичам го този Черен кристал, един от малкото дизайнерски аромати, които повтарям в последните 10 години.
Азалия, ще се радвам да прочета, дали откривате разлика.

# 100
  • ново
Както се казва - едвам ме навихте да го подновя и аз Smile Имам едни 10-тина мл. ЕДТ скътани. Скоро в парфимо тестера беше на около 58 лв, но тогава поръчвах друго. Ако го срещна пак на тази цена ще си го взема. Обичам го! Благодаря на Денси за препоръката преди години Purple Heart

# 101
Ще разкажа като пристигне. Дано е наред поръчката, че с Get имаме дълга история. Иначе ще трябва да го поръчам от другаде. Наистина се надявам да е по-мек от едт, който познавам.

# 102
  • София
Ще разкажа като пристигне. Дано е наред поръчката, че с Get имаме дълга история. Иначе ще трябва да го поръчам от другаде. Наистина се надявам да е по-мек от едт, който познавам.

Когато купувах старото едт си бях купила и някаква отливка 5 мл едп от Нотино. Между двата има разлика и наистина едп е по-нежен и в него кокоса липсва или e съвсем леко загатнат. Съвременната версия на едп не съм пробвала.
Останах с впечатлението, че са поръчани една и съща версия за съпоставка, а не едт и едп.

# 103
Аз напоследък открих, че май не харесвам кокос в парфюм, защото търсих, търсих такъв, пък... не ми харесва.
Не, имах едт и ми беше остър. Поръчах едп с надеждата да е по-мек, по-цветен и по-малко кокосов. Но не познавам старо издание на едп, за да мога да сравня с него.

# 104
Както се казва - едвам ме навихте да го подновя и аз Smile Имам едни 10-тина мл. ЕДТ скътани. Скоро в парфимо тестера беше на около 58 лв, но тогава поръчвах друго. Ако го срещна пак на тази цена ще си го взема. Обичам го! Благодаря на Денси за препоръката преди години Purple Heart

Ако видиш на такава цена.
Моля сподели!

Това беше любим парфюм ( версията ЕДП) за мен преди 6 години, свързвам го с хубаво събитие и ако го намеря на добра цена бих го подновила .

ЕДТ не познавам , но бих поръчала 30 мл ако има изгодни някъде .

Общи условия

Активация на акаунт