Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 485
  • 779
  •   1
Отговори
# 75
За да не губя тръпката за очакване, сътворих това от Нотино Wink
Кода за -10% важи, има и 4 бр мостри Kerastase.

# 76
Elinor* , благодаря за споделеното, поръчах и аз за проба.
Вчера като рових в мейкъп и забелязах много мостри на ароматите Masaki Matsushima, които поръчвахте от нотино преди време. Ако някой проявява интерес за тест, там е мястото.

# 77
# 78
  • Балчик
Парфимо пак пуснаха    Molinard Figue, направих втори опит, дано вече всичко е наред. Ще се възползвам от опцията преглед и дано този път е пълен флакон. Simple Smile

# 79
  • София
Снощи късно поръчах споделения Rochas Couture от Dolce и тази сутрин и аз пуснах крема с фон дьо тен на Estée Lauder от Нотино да пробвам.
Парфюмът не ми е познат. До сега не съм пускала нищо в размените, но най-вероятно някои от парфюмите ми ще отидат там, че прекалих наистина последните месеци. Май лекувам някаква форма на депресия с поръчките.
В Парфимо гледам Идол е 138 лв 75 мл без код за отстъпка. Предполагам е добра цена.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 12:16 от FatalSnare

# 80
Има ли код за парфимо? Нахвърлях някакви душ-гелове в кошницата и един тестер на любимия Инсоленс, а Onlinepromo10 вече не е валиден.

# 81
  • София
Миналата седмица за Парфимо ползвах savebg5 за поръчки над 140 лв. Пет процента от общата стойност на поръчката.

# 82
  • София
И двата кода не са активни вече. Frowning1 Сега ги пробвах.

# 83
Мисля, че си заслужава Simple Smile

# 84
+ pаrfumdreams, поръчах до офис на превозвач. Имаше 20% отстъпка и цената беше супер. Изпратиха ми 2 мостри и книжка пълна с кодове за намаления  на други сайтове. Nature Star

# 85
Както подминавах най-спокойно Libre, откакто го пробвах като излезе и отсякох, че не е за мен, днес нещо ме привлече към Интенз и си навлякох голяма беля. Много ми хареса и сега го искам! Не е излизала добра оферта в сайтовете, нали?

# 86
# 87
Съжалявам, Кристалче.  Hug Grinning Дано се появи скоро, нищо, че е твърде новичък, ако ли не, ще чакаме търпеливо. Bowtie

# 88
Parfumi-shop.net
През ноември ни радват с:
Безплатна доставка над 49 лева;
Код: october - 5% намаление.
Доставката над 49 лв е безплатна до автоматична станция на Спиди и е за октомври. Днес е 1-ви ноември... Иначе е безплатна над 100 лв.
Кодът OCTOBER от днес не работи.

# 89
Стара информация, извинявам се!

Общи условия

Активация на акаунт