Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 454
  • 779
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Аз чакам тези дни  едно мини на Chloé  2015 EdT...не издържах на добрите отзиви за него + бонуса за несесерчето:no_mouth:. Не го познавам като аромат, за това отсрелях насляпо. От линията съм ползвала Chloé Love, за мен една прекрасна ирисова пудреност, нежност и  финна деликатност, която беше  с много добра трайност и проекция...... много любим.
Благодаря за темата:hibiscus:

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 16:30 от Lady Royal

# 61
Ме мога да добавя Nuit blanche 30-тка в кошницата в сайта на Дъглас. Хем го дава налично, хем не става. Само онлайн ли е промоцията, или да скокна до МОЛа?
При мен беше по същия начин, но пробвах пак след около два часа и успях да поръчам.

# 62
  • Чукарландия
Писах им, че няма да взема другата пратка и да си допълнят информацията за продуктите.

Благодаря за информацията. И аз трябваше да го получа в понеделник.
Писах им, че отказвам получаването

И аз им писах, че отказвам получаването.
Най-мразя подвеждаща информация. Да си ги държат рол-оните!

# 63
  • sofia
А каква е разликата, че не схващам? Като е рол он, вътре е друг парфюма ли? Да отказвам и аз докато е време, но пък за 17 лева, че и с несесер, и безплатна доставка  не мисля, че е драма.

# 64
  • София
desuri , избрах ги, но при предни поръчки, когато трябваше да получа такива подаръци не ги получих, че се били изчерпали. При едната поръчка към парфюма бяха 5 мостри - такава беше промоцията, освен цената. Познай дали получих нещо. Изчерпани. Затова не се и надявах да ми пратят нещо.

# 65
А аз при покупки от съфорумки съм получавала много повече подаръчета, отколкото от сайтовете  Simple Smile И то от сърце

# 66
А в ролона течността каква е?
Питам, защото в някои е гелообразна Grinning и не може да се ползва със спреър.
Моята пратка ще дойде в понеделник. Ще я взема, макар да не харесвам ролони, защото поръчах и мострички, които са ми много любопитни, а в крайна сметка, ако парфюмът си е ок и мога да го прехвърля в шишенце, ще си го изпръскам.
Чакам поръчка и от Мейк ъп отново предимно на мостри. В последствие я допълних и мога да кажа отново, че отношението им е един път-супер любезни всеки път.
Azzaro wanted by night може ли да мине за унисекс? Отдавна съм му хвърлила око, но предполагам, че половинката няма да го одобри.

# 67
  • В светлото бъдеще на своята приказка...
Здравейте! Някой има ли идея от къде мога да поръчам този парфюм "Davidoff Good life for man"? В БГ сайтове не го откривам.

# 68
  • Бургас
https://www.amazon.de/dp/B000C1Z4KS не бих го пожелал на тази цена Joy Толкова е стар ,че вече цената му с антикварна стойност Joy

# 69
Течността на Клое-то си е ЕДП, но доста по- различно е да е рол- он. Като се ползва се допира до кожа, влиза въздух евентуално, или грим от шията примерно. Иначе е ОК, но се замислям, че днес го мацах няколко пъти и чезне бързо. Иначе много ми харесва. Ще си го ползвам единия, който взех, но другите ги исках за подарък, ми...не бих подарила таковО...
От makeup метнах шампоанчета и маска от серията:
https://makeup.bg/product/302829/?gclid=Cj0KCQjwlvT8BRDeARIsAACR … FMfIaAslIEALw_wcB
има няколко намалени варианта. Към тях и един Ескейп на К.Клайн. От едно време имам смътни спомени, няма къде да го тествам пак, поръчах го пък да видим...

# 70
  • виртуално
Rochas Mademoiselle Couture Парфюм за жени без опаковка EDP
90мл  48.99лв
https://dolce.bg/Rochas/rochas-mademoiselle-couture-%D0%BF%D0%B0 … -edp-90-ml-166358

# 71
  • В светлото бъдеще на своята приказка...
https://www.amazon.de/dp/B000C1Z4KS не бих го пожелал на тази цена Joy Толкова е стар ,че вече цената му с антикварна стойност Joy
Така де, но реших да се напъна да го издиря на приемлива цена. Явно ще се окаже мисия невъзможна. 🙃

# 72
  • Пловдив
Здравейте!
Make up имат ли код за отстъпка?

# 73
# 74
А Дъглас? И какви са ви наблюденията, да очакваме ли и Черен Петък? Че да знам дали да се спра за малко та да не изчерпам лимита до намаленията.

Общи условия

Активация на акаунт