Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 447
  • 779
  •   1
Отговори
# 45
Vesika и аз платих с пейпал и дадох адрес точно на GGBG, но ми отказаха поръчката. Преди години съм пазарувала от там, а сега не зная защо не става.
   Пробвайте с Габиели.

# 46
Благодаря за темата!
И аз много харесвам Nuit blanche. Има нещо млечно, а сладостта му е ефирна и ванилено-карамелена, но не кърти изобщо, нито ми тежи.
Иначе, очаквам няколко неща. От нотино май ще закръглят седмица доставка за Shun Koin.
От Parfum dreams чакам Dolce Amalfi и Gran ballo, с кода за отстъпка стана чудна цена. Аз нещо не успях да платя с  Виза карта,  въпреки упоритите ми опити, все ме връщаше на празна форма. Накрая платих със същата карта, но през пейпал и стана. Доставка до адрес в Бг без проблем, че и безплатна. Не знам защо се мъчите с превозвачи.

Macadamia, в предната тема питаше кога пращат или потвърждават parfumdreams - моята от оня ден още не са я маркирaли пратена, но в мейла за потвърждение най-отдолу пише очаквани дати за доставка. Моята някъде към 11-12 ноември я дава.
Чакам и още свещи от Парфимо и 2 парфюма на Histoires de parfums (7753 и Tubereuse 2) и мисля да приключвам за тая година. Освен, ако нещо не ме изкуши за коледен подарък за приятелки😀

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 13:40 от tuali

# 47
Vesika и аз платих с пейпал и дадох адрес точно на GGBG, но ми отказаха поръчката. Преди години съм пазарувала от там, а сега не зная защо не става.

Не знам дали в този случай е така, но някои сайтове приемат поръчки само до "residential addresses", а Габиели, GGBG и т.н. не са на такива адреси. Такъв случай съм имала с английски сайтове (look fantastic, origins) и ми отказаха поръчките поради тази причина.

# 48
Macadamia, а как плати в parfumdreams?
Неколкократно съм се опитвала да правя поръчка от този сайт, но все ми отказват и ми връщат парите. Може би наистина адресът на превозвача е проблем.
Платих чрез Pay pal

# 49
Получих това:
https://www.parfimo.bg/chloe-love-story-eau-de-parfum-za-jeni-10-ml/
Рол- он е!!! Никъде не виждам да го пише, поръчах 3, а само 1 беше пристигнало. Другите просто няма да ги взема. Парфюмът е страхотен, но ме подразни факта, че не го споменават. Може би нямаше да поръчам ако знаех.
Благодаря за темата.
Дебна само Боа Даманд, изкушават ме Нюд на Трезор и ИСЛ Опиум Бланше с тези цени...

# 50
Аз затова не го поръчах.
Не беше описано, но зуумнах картинката да прочета и там пишеше.

# 51
Аз затова не го поръчах.
Не беше описано, но зуумнах картинката да прочета и там пишеше.
Ами аз сега се върнах да погледна в сайта, за да съм сигурна. И със зум не виждам нищо. Тук никой нищо не сподели и затова по дифолт си мислех, че си е спрейче. Мон Герлен ЕДП имам 10- чка, спрей и затова не съм се усъмнила, че този е под друга форма. Писах им, че няма да взема другата пратка и да си допълнят информацията за продуктите.

# 52
Macadamia, а как плати в parfumdreams?
Неколкократно съм се опитвала да правя поръчка от този сайт, но все ми отказват и ми връщат парите. Може би наистина адресът на превозвача е проблем.
Платих чрез Pay pal

Аз платих чрез профила си в Амазон до адреса на Габиели, поръчката е изпратена вече.

# 53
  • Чукарландия
На кутията пише. И аз, чак сега го видях.

# 54
  • София
Ме мога да добавя Nuit blanche 30-тка в кошницата в сайта на Дъглас. Хем го дава налично, хем не става. Само онлайн ли е промоцията, или да скокна до МОЛа?

# 55
  • вкъщи
Код за Парфюмо? Ще отстрелвам белия ароматикс, видяло се е.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 15:17 от лелка

# 56
Ме мога да добавя Nuit blanche 30-тка в кошницата в сайта на Дъглас. Хем го дава налично, хем не става. Само онлайн ли е промоцията, или да скокна до МОЛа?

Още вчера не беше наличен 30мл. 50мл все още е и също е на много добра промоция.

Лелка, onlinepromo10

# 57
  • виртуално
Писах им, че няма да взема другата пратка и да си допълнят информацията за продуктите.

Благодаря за информацията. И аз трябваше да го получа в понеделник.
Писах им, че отказвам получаването

# 58
  • Варна
Благодаря за темата и аз да се зспиша с OPIUM NUIT BLANCHE
@Vesika за мострите,който си получила ти се полагат при плащане за поръчки над 80 лв имаш право да си избереш 2,а ти си поръчала 50-ца която беше над.Само за протокола след като не си ги избирала ти бих искала да споделиш дали не изпращат основно на тяхната си марка Дъглас?

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 18:31 от desuri

# 59
Чудесна тема! Аз получих от makeup - Azzaro Wanted by night, a имах възможност да си избера и подарък при завършването на поръчката - несесер.

Общи условия

Активация на акаунт