Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 759
  • 779
  •   1
Отговори
# 180
bambinnah
Не смятам,че е силно преувеличен този проблем.
До този момент кажи речи почти всеки камион с парфюми и козметика,който е минал през моите ръце е бил хладилен. Ако щеш и със стока на Ейвън от Румъния за Турция също, при все че преходът с престой по митници е 12-15 часа....
Също така, не говоря за бързо развалящи се стоки, а съставки чувствителни на температура,каквито се съдържат в козметичните продукти.

# 181
# 182
Аз съм склонна да вярвам на идеята, че температурите оказват влияние на качеството на парфюмите. От Парфимо съм взимала ледени парфюми, които са неузнаваеми. Трябват им дни да заприличат на себе си.
Друг е въпроса, че самите марки често изменят формулите си около година след излизане на пазара и често в парфюмериен бутик,  парфюм, който ми е харесал при излизането си, но не съм купила, има осезаемо различно излъчване година по - късно.

# 183
  • виртуално

много добра оферта
Но не мога да се пречупя и да взема парфюм, който не може да стои прав

# 184
А много е удобна бутилката, супер лека е.

# 185
Sweat Поръчах аз, не устоях на изкушението

# 186
  • Sofia

много добра оферта
Но не мога да се пречупя и да взема парфюм, който не може да стои прав
При мен стои прав без никакъв проблем.

# 187
Е, как стои прав? На какво?

# 188
  • виртуално
Във всички магазини е на някаква стойка.
Моля който има 25мл шише да каже дали може да стои изправено?

# 189
Моят е 50 мл. и не стои прав. Нямам стойка. Не бих рискувала обаче да го сържа така, защото е крехък и ако падне ще се счупи.

# 190
Във всички магазини е на някаква стойка.
Моля който има 25мл шише да каже дали може да стои изправено?

Стои, ама е в риск 😀

# 191
Бърза доставка от Нотино, доволна.

# 192
  • Sofia
Моят е 50 мл. и не стои прав. Нямам стойка. Не бих рискувала обаче да го сържа така, защото е крехък и ако падне ще се счупи.
Моят е 25 мл. Стои стабилно, за другите разфасовки не знам.

# 193
Моят е 25 мл. Стои стабилно, за другите разфасовки не знам.
Абе колко да е стабилно, ако го духна, ще падне 😀 Но за чанта е перфектен.

# 194
Пристигна Crуstal noir edp от Get. Донесе го техният куриер. Не беше сърдит този път и нямаше проблем с часа, или деня на доставката, макар да каза тази по телефона "ами ще го получите в сряда или в четвъртък", което е абсурдно като "срок за доставка" или-или, но аз си ги познавам вече.
Скрит текст:
Ами edp е моят Кристал. За мен са си различни с едт. Този е по-мек, по-топъл, по-кремав, по-малко се усеща кокос или е по-добре съчетан и не надделява над другите съставки. Едт ми е ръбест, бодлив и крещящ. Намирам разликата в едт и едп точно такава, каквато я намирам в едп, и едт изданията на Classique JPG, или едт, и едп на Insolence Guerlain.
В трите случая едт-тата са ми по-нерафинирани и крещящи, и някак по... не изпипани, за разлика от едп, които са по-класни. Като уговорката е, че всичко това е така за моя нос и не е задължително друг да го усеща по този начин.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 15:59 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт