Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 921
  • 779
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Старата ми бутилчица на Dupont Royal Amber е към своя край, та дойде новата от parfumi biz.
Вие си го познавате, топъл и  секси ориенталец с прекрасен сладък шафран, сандалово дърво, ванилия и нишово качество. Шишето ми идва малко в повече, но все пак парфюмът е важен Simple Smile

# 422
  • София
Скрит текст:
Старата ми бутилчица на Dupont Royal Amber е към своя край, та дойде новата от parfumi biz.
Вие си го познавате, топъл и  секси ориенталец с прекрасен сладък шафран, сандалово дърво, ванилия и нишово качество. Шишето ми идва малко в повече, но все пак парфюмът е важен Simple Smile

Milen™ - честито ти!  Много хубава снимка, а и парфюма е чудесен!  За мен и шишешто е страхотно, защото стои разлчино и красиво с тези ориент орнаменти Animal Heart Eyes Cat
Много интересно съвпадение - най-вероятно, днес сутринта съм държал именно твоята бройка в ръцете си, защото поръчах от парфюми.биз за приятел 100мл дамския Carolina Herrera 212 Sexy  - взимам плика, чао чао и аха да си тръгна, гледам вътре  Dupont Royal Amber - оправихме нещата, но е интересно, колко малък е света Simple Smile  Със здраве да си го ползваш.

# 423
Скрит текст:

Milen™ - честито ти!  Много хубава снимка, а и парфюма е чудесен!  За мен и шишешто е страхотно, защото стои разлчино и красиво с тези ориент орнаменти Animal Heart Eyes Cat
Много интересно съвпадение - най-вероятно, днес сутринта съм държал именно твоята бройка в ръцете си, защото поръчах от парфюми.биз за приятел 100мл дамския Carolina Herrera 212 Sexy  - взимам плика, чао чао и аха да си тръгна, гледам вътре  Dupont Royal Amber - оправихме нещата, но е интересно, колко малък е света Simple Smile  Със здраве да си го ползваш.
Благодаря ти сърдечно Deetron ! Поне го е пипал просветен човек....ахахахах
Само моята любима Ани на Нишане сега ме чака на рафта, а аз още се ослушвам за 20 % намаление Simple Smile

# 424
  • Stuck in a moment
От тази серия на St. Dupont кой е най-женствен? Виждам ги по сайтовете на прилични цени и се чудя. Нямам къде да пробвам.

# 425
От тази серия на St. Dupont кой е най-женствен? Виждам ги по сайтовете на прилични цени и се чудя. Нямам къде да пробвам.

И аз ги заглеждам и се насочих към Pure Bloom. Според фрагрантика се води за жени, тук по сайтовете унисекс Simple Smile.

Не знам какво ми стана, но снощи поръчах съвсем спонтанно 2 парфюма унисекс от Парфимо - Molinard Jasmine и Vanille Fruitee. Никога не съм ги искала Grinning. Дано ми харесат...

Ааа, Jasmine бил за жени Grinning

# 426
Не са за сляпа покупка. Съветвам Ви да не рискувате, въпреки ниските им цени. Около мен никой не ги харесва, дори съм помолена от някои да не ги ползвам - прилошавало им.

# 427
Не са за сляпа покупка. Съветвам Ви да не рискувате, въпреки ниските им цени. Около мен никой не ги харесва, дори съм помолена от някои да не ги ползвам - прилошавало им.
Като стана дума за прилошаване, моята новодошла колежка носи Dove дезодорант или едни от онези дезодоранти от преди години, леко розово кафеникав флакон с овален портрет в средата, ако някой си го спомня преди години можеше да се намери във всеки супермаркет в София. Не знам как да и кажа да не го носи защото мирише ужасно Grinning

За Dupont съм пробвала само Noble Wood, за който мисля, че е предимно женски аромат

# 428
  • Варна
Мисля , че това е на добра цена : https://www.parfimo.bg/boucheron-boucheron-quatre-absolu-de-nuit … um-za-jeni-50-ml/

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 11:07 от bubanka

# 429
  • Чукарландия
Ооох, как Noble Wood
дамски? Сега ме хвърлихте в размисъл. Аз смятах да го гърмя на сляпо за ММ. 😂

# 430
Цитат
код за нотино 5%

имам неща за 200 лв в кошницата но с този код ми маха само 4.90 лв , аз ли правя нещо грешно?

# 431
  • София
Зависи в коя кошница си? На Нотино или на Парфимо?

# 432
  • Варна
имам неща за 200 лв в кошницата но с този код ми маха само 4.90 лв , аз ли правя нещо грешно?

Намаля само продукти , които не са в промоция( отразени с %). Имам едно Chloé Nomade Absolu de Parfum в кошницата и не ми го намаля.

# 433
Да похваля perfumedreams и Спиди , бързо ми пристигна поръчката на Seta , откъм мостри не са особено щедри..

# 434
  • при морето
Аз се оглеждам за добра оферта на Givenchy L"Interdit Intense...Някой беше пуснал преди дни 35мл. за 91лв.,но,убий ме,не запомних  в кой сайт:worried:

Общи условия

Активация на акаунт