Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 59 771
  • 779
  •   1
Отговори
# 630
  • Popovo
Привет !
Търся този парфюм.Не мога да го открия .Приятелка го има и много ми хареса.

# 631
От новите Ланкоми харесвам много Idole Intense ( първообраза не толкова).

От по-старите, обожавам Wood Mistique и Amber Mistique . Аз си извадих карта на Дъглас онлайн, заявих я с поръчката ми и веднага от тази поръчка почнаха да написляват точките. Отстъпката за 5лв, която му пратиха като картичка така и не сработи и не можах да я ползвам.

Едит: двата Mistique са Estee Lauder 😀

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 21:12 от tuali

# 632
tauli, а какво ти подариха на края на годината от точките?

# 633
  • Пловдив
Един от най-продаваните парфюми на Ланком, бих го нарекла парфюм - икона, е La vie est Belle. От всички фланкъри, които излязоха през годините, първият LVEB е най-добър за мен.
Също харесвани са La Nuit Tresor и Idole, като последният носи по-младежки дух.

Tuali, Wood Mistique не е ли на Estee Lauder?

# 634
  • София
Да, на Ести са Wood и Amber Mystic. Техническа грешка. Simple Smile

# 635
tauli, а какво ти подариха на края на годината от точките?
Картата я имам от около месец. Нищо не са ми подарили още😀. Май се обръщат точките във ваучер и така.

Magicjo, Lili, мерси за корекцията, който готви и едновременно пише... кукуруку 😂😂😂

# 636
Има каталог, който получавам на мейл, има го и на сайта на Дъглас и си избирам продуктите, които да си взема с натрупаните точки. Пазарувам много и натрупвам сериозен брой и си вземам готини неща всяка година.

# 637

A как да разбера този парфюм кой от всичките Black opium e ? Много ми допадна, а ми излизат няколко вида.  И това ли е стандартът за мостри- да е пълна само 1/3? Физическите  Douglas не дават ли по 2 мостри?

# 638
  • София
Тази мостра от Дъглас ли е?
Ей, големи са гадняри, начи! Напиши им един разярен имейл..

# 639
Мострите са различно пълни. Зависи какво количество е посочено, че има вътре, най-малкото, което съм виждала е 0,7мл. По принцип говоря, не конкретно за Black Opium.

# 640
# 641
  • Пловдив
В сайта на е-маг се загледах по парфюм предлаган от Perfam.Може ли според Вас да се разчита на оригиналност ?

# 642
дайте линк към сайта, за да не го търсят десетки хора вместо вас
/така, както звучи това перфам, залагам, че предлага ментаци/

# 643
# 644
Мострите са различно пълни. Зависи какво количество е посочено, че има вътре, най-малкото, което съм виждала е 0,7мл. По принцип говоря, не конкретно за Black Opium.
1.2ml пише на шишенцето. Както и да е. Аз не обръщам внимание особено на мостри, просто ми направи лошо впечатление. 

magicjo, благодаря за фиксирането, може би Black Opium e моят следващ избор, та ще го наблюдавам.

Общи условия

Активация на акаунт