Изпитани сайтове за парфюми - 34

• 58 487
  • 779
  •   1
Отговори
# 705
  • Стара Загора
Fiona1, аз скоро си взех от Дъглас - Идол Интенз и ми пратиха 2 мострички . Бях поръчала и двете , да са на новият Dior. Не мисля ,че броят им зависи от цената на парфюма ,тъй като, моят беше под 100 лв. / беше 92 лв./ А във физически магазин ,май броя на мострите зависи от консултантката. Дава каквито има и колкото иска .

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 16:03 от meri 123

# 706
Здравейте,

Може ли да ми кажете някой як женски парфюм за подарък до 200 лв. За жена на 50. Спрях се на тези двата:

https://www.notino.bg/lancome/idole-podarchen-komplekt-iii-za-zheni/

https://douglas.bg/guerlain-mon-guerlain-eau-de-parfum-intense-conf-52358

Благодаря Ви.

# 707
Дъглас би трябвало да дават 2 мостри на поръчки над 80лв и май една, ако е под тази сума. На мен ми се е случвало често да не ми пратят точно мострата, която искам, както и веднъж забравиха едно мини 4мл, което беше подарък към поръчка на друг парфюм. Писах им, не толкова защото съм умряла за минито, но за да имат предвид, че такива неща правят впечатление. Пратиха ми подаръчето допълнително на другия ден. Много често също така не са налични мострите за избор. Уж добавяш, а накрая казва "не е налично".

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 16:02 от tuali

# 708
silver pearl, имам Mancera Roses Vanille от parfimo (продукт) и Coco Vanille от elinor (тестер с кутия) и двете са като Вашата. Стрелки, кутии ... накрая ще се окаже, че на всички ни са фалшиви само 1 оригинален има.

# 709
И то този, в който се съмнява момичето! Joy

# 710
  • Sofia
Много съм разочарована от Дъглас!
Поръчах с вземане от магазин, а там ми разпарчетосали поръчката, защото им трябвал единия продукт. Как може така  аз съм си го купила. Поне да бяха се обадили да ме питат.

# 711
Karen, това не е за премълчаване, оплачете се и искайте компенсация.

# 712
meri 123, да права си- явно наистина зависи от продавачката, но не разбирам какво толкова съм я обидила да ми даде 1 и то почти празна или явно като си добър и възпитан и те взимат за будала. Много ми стана неприятно. В смисъл на никой, който  дава 100-200 лв не  е опрял за 1 мл, но реално то си е кражба - продавачките ги крадат за себе си - и уж нищо работа, но на ден само 1 да открадне това са си 30 мл на месец -тоест един цял парфюм за наша сметка. От обслужване на клиенти ми писаха :"За физическите ни магазини нямаме фиксирана промоция с подарък мостри". Понеже в имейла ми бяха поискали касовата бележка сега са ми отговорили, че ще се свържат с магазина,  да подготвят мостра/и според наличностите, с които разполагат. Това какво значи - че трябва да отида до магазина ли или да чакам да ми звънна. И чак ми стана тъпо, излезна все едно, че създавам проблеми.  Макар, че честно казано аз не вярвам, че някой ще се свърже с мен повече. Пък и мен ще ме е срам да отида да си искам мострата ако не ми се обадят.  Излезна, че съм дребнава, но пък според мен, не е хубаво да се краде от клиентите, даже и да не отида до магазина да си я искам- поне ще внимават с другите клиенти, че всичко се вижда и наблюдава. Според вас права  ли съм или бях дребнава да пиша този имейл? И трябва ли да ходя от магазина да си я поискам?

# 713
Поръчах с вземане от магазин, а там ми разпарчетосали поръчката, защото им трябвал единия продукт. Как може така  аз съм си го купила. Поне да бяха се обадили да ме питат.
Какво нахалство.....

# 714
Karen,как така ще им "трябва",щом сте си го купили,много странно..

# 715
Karen,
Възмутих се, това е изключително нагло и недопустимо отношение.

# 716
  • София

Не мога да повярвам! AstonishedAstonishedAstonished
Имали са късмет, че този номер са ти го спретнали на теб.. представи си ако бях аз, да съм ги вдигнала на ура всичките RageSmiling Imp

# 717
Може би е добра идея да се спомене кой е магазина все пак?

За късмета съм съгласна с Elitza_z - не са попаднали на клиент, който знае как да си търси правата.

# 718
Направо не мога да повярвам. Ще ги взривя и аз.
На мен ми изпратиха в Събота поръчан глос на Джефри с намаление за 35 лв и още един в друг кашон без намаление за 40лв. в същия цвят. А в профила ми имаше и трети поръчан, отново същият, пак без намаление. Познайте какво стана - разправяхме се.

# 719
Karen,как така ще им "трябва",щом сте си го купили,много странно..
Много сте деликатни, това не е нахалство, а наглост! Карен, потърси им сметка - не може така! 😳

Общи условия

Активация на акаунт