Любители на Котки - Тема 151

• 28 927
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Аз да си кажа:
3 топки пиш само сутринта, одеве отново го видях да използва тоалетната по предназначение, проблема е бил в постелката, успокоих се.

# 601
  • Бургас
Относно наказанията за извършени бели, аз не мисля че със лошо отношение може да се постигне положителна промяна у животното.Например,имам колежка,която разказва как эа всяка пакост,нейният мъж биел котето им.То сега расте,и както разбирам единснвеното,което се насажда у него е страх и озлобление.

# 602
Забелязах, че моето коте много обича листа. Като му донеса отвън откача, а се качва и по саксиите да си къса. Знам, че котките ядат и тревички. Как решавате този проблем с апартаментските котки?

# 603
  • София
Ами с тревичка. Grinning Сея ѝ, много обича, но напоследък съм позанемарила реколтата...

# 604
  • София
djasra, дори и да им харесат хралупите, не мисля, че има котка, която да спи само на едно място. Поне аз не съм имала такава. Редуват легла, дивани, хралупи, котешки къщички ... Иначе ще им е скучно. Joy
Дай идея как да ги накарам поне от време на време да влизат в хралупите на дънера, моля!
С някакви интересни играчки, които да видят, че слагаш там? Висяща връвчица? Трябва да им стане интересно, за да влязат. Но дали някой ще спи там - божа работа.

Нещо от нета:

Simple Smile

Ивекс, коя е тази "лоша" постелка? Да не би да е онази от Билла? Хубаво, че се е разрешил проблема!

# 605
Ох котьовци, красиви.
Поизпуснах ви, ние в нас нещо се поизпонатръшкахме темп./световъртеж....Според консултация по тел. с личния, снощи  веднага вика Ковид е. Купете си антибиотик.
Шони нещо ака кашкаво, дали не е простинал..2 пъти на ден ..ще го дебна

ей така днес цял ден

# 606
  • Между гори и планини
Три от четири са у дома. Само Памук се прибра, хапна, стопли трътката и пак излезе, хаймана!

# 607
Танче, не е от Билла, на гръцки пишеше, но я изхвърлих, светла опаковка беше, така или иначе ще купувам от тази, която той предпочита, хем евтинджак, хем хубави топки прави.

# 608
  • София
Ето тази красота иска да стане наше коте (много е зумнато, но не ме допуска много близо)

От няколко дни обикаля в двора. Оставям му ядене (гладно е милото), не знам откъде се появи.

Започна и да ми говори, става все по- смело (или по-доверчиво). Има много сериозна муцунка. Мога само да го храня, докато се приберем в София и когато идваме през зимата... Блеки естествено не е съгласен с присъствието му...

Скрит текст:

Миналата зима Сивият оцеля, защото имахме майстор вкъщи, купувах храна и той го хранеше... И като заминахме на море в края на юни котето изчезна. Надявам се, че "стопанинът" му си го е прибрал (ама надали)... Cry

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 22:12 от AnyHr

# 609
Красотата май е дългокосместа и ми заприлича на Късметка.

# 610
Прибрах прането от балкона и си лягам и търся Ая, че ми се губи нещо. Обиколих навсякъде 2 пъти, погледнах и на балкона няколко пъти, викам я - нищо. А тя къде била и мълчи, като партизанин на разпит

# 611
  • София
Кратер, а сложихте ли ако и пишкано в самата тоалетна?

Сложих и ако и пишо. Тя понякога си ака в к.тоалетна.

# 612
  • София
krater, с бентонит ли е тоалетната? Тя е най-близка до естествената среда, в която са свикнали да правят тези неща.

Не е бетонит , а е ароматизирана био . Weelitter.

djasra, дори и да им харесат хралупите, не мисля, че има котка, която да спи само на едно място. Поне аз не съм имала такава. Редуват легла, дивани, хралупи, котешки къщички ... Иначе ще им е скучно. Joy

# 613
  • София
krater, с бентонит ли е тоалетната? Тя е най-близка до естествената среда, в която са свикнали да правят тези неща.
Не е бетонит , а е ароматизирана био . Weelitter.
Пробвай с бентонит и виж дали няма промяна. Моите недолюбваха Weelitter. Пробвах праскова и активен въглен. За съжаление не мога да препоръчам конкретен бентонит, защото и аз се лутам непрекъснато. Добре е на него да пише ултра или супер klump или да абсорбира 300-400 %.

Точно тази на Зоороял ми хареса много, но в Билла изчезна.

На някои пакети Тигерино пише 350%. Тук в темата я похвалиха. Аз все още не съм я пробвала.

И в Кауфланд има една турска от 7,99 лв., но е с аромат на бебешка пудра и може да не я хареса.  В ДМ имаше хубава (явно идваше от Германия), но през април-май изчезна и когато се появи, беше различна. Топките започнаха да се разпадат много лесно. Предполагам, че смениха производителя.

Лошото е, че си свикнала на Weelitter и ще ти е доста неприятно. Sad Бентонитът се разнася повече и не се изхвърля в тоалетната. Sad Но пък съм убедена, че ще спрат "изненадите". Виж, че и Ушатко на Ивекс има същия проблем. Wink

Днес бях седнала на пейките до Александър Невски, които са близо до гроба на Иван Вазов. Изведнъж се появи една красива трицветка. Ако знаете каква игра беше сред жълто-червените листа! Heart И тя самата беше с наситени цветове. На гроба бяха засадени червени цветя. Съжалих, че нямам фотоапарат, за да я снимам. Невероятно красиво беше! А преди да започне да скача и да тича, първо се отби при мен, за да ми се гали и да се потъркаля на слънце. Heart Жалко, че не носех никаква храна, за да ѝ дам. Но беше гледана котка с резнато ушенце.

# 614
  • Между гори и планини
Добро утро, наспахте ли се ?
Памук е в настроение за игра.

Общи условия

Активация на акаунт