Любители на Котки - Тема 151

• 28 928
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Моят се води персийска, въпреки че очевидно нито дължина на косъма, нито муцуна отговарят. В клиниката ме бяха питали, преди да им го занеса да го видят, дали е смесена порода. Имат приложение, в което вкарват данните и явно това предлага за не съвсем породистите.

# 586
  • Между гори и планини

# 587
  • София
Чета постовете Ви и не вярвам на “ушите “ си. Малката осиновена улична пикла не може да се научи да ходи в котешката тоалетна. Изкарах килимите защото я улових , че прави пиш. Единия е кожа , а другия е с дълъг косъм и тя си ги хареса. От първия ден й показах тоалетните, сложих втора за нея там къдто вършеше работата. Тази нощ ходила два пъти зад котешката тоалетна. Имам дълги пердета до земята и няколко пъти се крие там и ака. Мъжът ми вика сега и пердетата ли да свалиме след килимите. Тода е черен гранит и се прави непрекъснато ревизия къде се е изакала. Сложил в котешките тоалетни малко памук с белина и това не работи. Ще сложа днес и лимонови резанчета , ама то трябва да ги разхвърлям по целия под. Ужас.  Не знам какво още да пробвам. Някакви изпитани методи.

# 588
  • София
Към горния ми пост. Моите три / две звездички / от първия ден си влезнаха в тоалетната. И при Вас е същата картинка, ходят си в тоалетната от самото начало, така пишете, просто не е истина как ще се оправиме с това коте.

# 589
Кратер, а сложихте ли ако и пишкано в самата тоалетна?

# 590
Много се притеснявах как ще го науча да ходи в тоалетна. Първата беше такава:
Скрит текст:
Не съм  ползвала постелка, слагах първо салфетки, върху които имаше напишкано от него.
После следваше дебнене. В момента, в който го усетя, че търси място го слагах в тоалетната и така. След процедурата имаше похвали, браво и т.н. ....
Като порасна смених тоалетната - тип ваничка.

# 591
В оаспорта на Зак пише mix.Не, че. еот значение,но тези котки са си породисти и породата е точно европейска късокоснеста.
Така-Зак днес се изака пред входната врата.Чух го аз,че започна да говори,рядко го прави.После видях за какво е опявал.Беше в леко светъл цвят.Оправих всипйо,изкъпах го,пуснах парното в банята,изсуших го и го оставих да се къпе на топло.За 30 мин беше абс сух.Пъснала стн парбото навсякъде.Прибирам се преди малко,пак изненада в средата на коридора,този път по-течна/извинявам се,после от компютъра ще скрия текста/.Сега му варя оризче,лога ли да му го дам.Не сме сменяли храна,не съм давала друго,играе,не кашля,не му сълзят очите.Единственото ново е,че преди ден го накапах с каоките за вътрешни и външни паразити

# 592
Доня как се гушкат твоите космати дечица!... Kissing Heart Завид, завид.
Ето нашите писанки до къде са стигнали със сближаването

Взехме им и дънер с 'три етажа (хралупи)', за да спят там, но продължават да битуват на леглото. Моля, давайте идеи как да направя дънера привлекателен. МС отказва да спи в легло с котешки косми колкото за един пуловер. Sad А то е пълно и с пясък. Пръсках със спрей уж привличащ, но не ги привлече.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 18:35 от djasra

# 593
  • Между гори и планини
Охо, Хапливка и Страхливка са се сближили! Щом спят така, значи и а примирие, толерират се и им е станало ясно, че трябва да живеят заедно! Може да не се гушкат - Кети не се гушка в никого , понякога се бие с Чери, но ако някой уличен закача него , или нея , се защитават като брат и сестра.
П.п мина ли разтройството?

# 594
И ние взехме тази къща с три палуби,и единия си заплю най-горната,постоянно там си спи, към прозореца е ориентирано цялото това произведение,да се радва на живота на вън.

# 595
Охо, Хапливка и Страхливка са се сближили! Щом спят така, значи и а примирие, толерират се и им е станало ясно, че трябва да живеят заедно! Може да не се гушкат - Кети не се гушка в никого , понякога се бие с Чери, но ако някой уличен закача него , или нея , се защитават като брат и сестра.
П.п мина ли разтройството?
За сближаването ... Вървят нещата, но не толкова, колкото ни са иска на мен и на Страхли. Страхли така я гледа Хапли с любов, близка я, близка, сякаш ѝ протяга лапичка, когато лежат наблизо, но ... Хапли никога не ѝ отвръща със същото. И сякаш тя е все тази, която се поотмества и спазва дистанция. Sad

Разстройството не е толкова зле, пооформиха се фекалиите, но кръвта продължаваше. Изхожда се и в края на изхождането излиза слуз с кръв колкото пръста ми, светла. Обаждах се пак на вет, отидохме вчера, взеха натривка и започнаха инжекционен антибиотик. Каза, че това е колит. И дано да е права лекарката, защото аз в тревогите си четох, четох и вече съм с големи страхове за полип на дебелото черво. Дано се оправи, дано!

# 596
  • София
krater, с бентонит ли е тоалетната? Тя е най-близка до естествената среда, в която са свикнали да правят тези неща.

djasra, дори и да им харесат хралупите, не мисля, че има котка, която да спи само на едно място. Поне аз не съм имала такава. Редуват легла, дивани, хралупи, котешки къщички ... Иначе ще им е скучно. Joy

# 597
И ние взехме тази къща с три палуби,и единия си заплю най-горната,постоянно там си спи, към прозореца е ориентирано цялото това произведение,да се радва на живота на вън.
Вече май няма място за нас вкъщи от моите котки. Blush Трябва да го преместя до прозорец, да. Обаче за целта е нужно голямо разместване вкъщи. Доста място заема. Confused Уж мерих, мислих...

МС скоро оглеждаше гараж за покупка, но се отказа. Сега често подхвърля, че ще пита дали гаража все още се продава, за да се изнесе там, защото вкъщи вече няма място. Disappointed Relieved

# 598
djasra, дори и да им харесат хралупите, не мисля, че има котка, която да спи само на едно място. Поне аз не съм имала такава. Редуват легла, дивани, хралупи, котешки къщички ... Иначе ще им е скучно. Joy
Дай идея как да ги накарам поне от време на време да влизат в хралупите на дънера, моля!

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 19:41 от djasra

# 599
Catnip, ако му реагират? Но не знам как ще се комбинира с лекарствата.

Общи условия

Активация на акаунт