Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е историята с гулаша в Гурково?
Какво се случва с децата по време на срещата в Гурково?
Какво се случва с децата по време на срещата в Арбанaси?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е историята с гулаша в Гурково?
Историята разказва за забавни и забележителни моменти по време на среща, където група майки с деца се впуснаха в ресторант в Гурково. Въпреки очакванията за гулаш, децата се вълнуваха и ядяха с оцет, чесън и пиперки, което предизвика смях и забавление. Ивка, една от майките, се подпали след консумацията на гулаша, като се оказа не само децата, но и възрастните бяха прекалили с лютото. Всички се забавляваха и смятаха случката за спомен.
-
Какво се случва с децата по време на срещата в Гурково?
-
Какво се случва с децата по време на срещата в Арбанaси?
-
Какво се случва с децата по време на църковната среща или срещата в манастира?
-
Какво се случва с децата по време на цирковата среща?
не мога да го хвана така подивя.Та сутринта като го питах на колко години става беше на 9 

Отървахме се само със един счупен прозорец и терен за чистене за цяла седмица 

Обаче ще пропусна и ще използвам темата да напомня на Дидка да си погледне ЛС или да ми прати рецептата която ми е обещала 
помогни ако обичаш 

Пиша аз марката на камерата и Кременка вече убедена,че без диск не може да е ,тръгва да ми се кара, къде ми е диска
.Аз взех да се усещам, какво е станало, и хукнал посред нощ, да ровя в торбата за боклука, добре,че мъж ми го домарзя да я изхвърли и остави за сутринта.Та ровейки във торбата, откривам скъпоценните ненужни книжки,които не исках да чета.Там между тях се мъдреше и един диск.
Благополучно излезе от торбата със боклука, и също толкова благополучно инсталирах, със помоща на Креми камерата си.
С една дума плачете за нов.
Във петък пък точно ден след злополучният ден със гръмването на рс,мъж ми сутринта тъкмо беше завел Боби на градинката, когато ми звъни да ми каже,че заминава във Турция и ако искам мога да ида.Да ама как,
Ами сега,
Замъквам столчето за кола и паркирвам Преславка на него.
Само 40км. път е но ми се сториха стотици.Единият ме мереше със бонбони,другият ме скубеше,после пък Боби реши да се изявява като певец,Преслава пък нещо не и се понравиха песните на батко и и почна да реве взе едно че я колят. 
Той пък се беше запилял за някъде, та го чаках да се появи.Идеше ми да го удуша,когато появявайки се ми изръси"Пътуването до турция се отлага"
Ехххххх все така става с мойте предвалителни приготовления.
парите отидоха сега за куче