Искам да кажа ... (176) през ноември 2020

• 62 276
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 020
Благодаря, ви момичета. Много сте ми добрички. За сега нещата са ок. Другата седмица пак ще ви подпукам. (Не е модерен вирус).
Буб, според мен резистенстност може да се получи, ако няколко пъти те лекуват с един и същ антибиотик, а не, че сега ще го пиеш 10 дни. Гласувам и аз да го продължиш още малко.
Мони, кажи на ТМ да понапазарува малко полуфабрикати. Блатове за пица, или дори пици, спагети, сосове, бланширани картофки.... Ти си знаеш какво хапват, нищо няма да им стане от малко джънк.
Признавам си, че никога не съм пила такъв горещ шоколад, какъвто го описвате, но след обяд може да направя какао.
Ети, пожелавам отличен развой след тестването и ако има нещо да минава бързо, и с леки симптоми.

# 1 021
  • Бургас
Марѝ, стискам палците! Трогнах се от персоналния поздрав за добро утро Kissing Heart
Редактирам се: Тъкмо да публикувам и ти дойде с хубавите новини.

Ети, момичетата вече са писали, с тези тестове само ще хванете евентуална зараза в семейството, но не и конкретния болен. Децата така или иначе минават дистанционно, та ще са си под карантина един вид. Каквото и да излезе, да мине бързо.

Мони, не се притеснявай, ще се справите. Голяма работа, че няма да е чисто и изпрано, както на теб ти се иска. Момчетата ще помагат, колкото могат. Някой и друг ден на сандвичи и сте готови.

# 1 022
Селесте, върнах се, да се прочета.....Отговорила съм на Рир, ама явно съм си мислила за теб. Joy

# 1 023
  • Бургас
Сега ще си хапна едно тъъъничко като лист бонбонче Линд и ще си мисля за теб. Hug

# 1 024
Сгъни на две бонбончето, та по- дебелко да влезе в устата, да не се разтопи още на входа.

# 1 025
Mari, радвам се!
Момичета, търся си чанта през тялото. Среден размер, естествена кожа. Да сте срещали?
Имах една много любима, но ѝ се скъса дръжката.

# 1 026
  • Canada
Лято, занеси я да й оправят дръжката или да я сменят с нова Blush

Мони, щади себе си, другото се подрежда.

Гърбът ми изглежда ужасно, все едно жива са ме драли Confused Ще взема в събота от чичото с виното мехлем с невен.

Допи ми се и на мен топъл шоколад, и без това откакто съм тук режима ми отиде на кино Joy

# 1 027
Добро утро!

Али, кой ден ти е от 1вите симптоми? Какво пиеш като лекарства?

Мони, 11 ден от първи симптом, 6ти ден от теста, без обоняние и с Т. 5 дни бях на Авирон, осцилококцунинум,  вит. Д, арника и геломиртол.  От днес съм на АБ. Сташна гняс.

# 1 028
Фонсе, изчакай малко. Мажи сега нещо медицинско, а крема с невен ще заличи последствията след това.
Али, дръж се.
Лято, дано откриеш нещо по твой вкус, ако не- поръчвай на Дядо Коледа.

# 1 029
  • На брега на реката
Али, трудно минава тази гад, особено пък, ако проникне в дробовете! И аз имах Геломиртол, но на мен не ми помогна. След това си взех АЦЦ акут и от него беше в пъти по-добре, но не може да се пие повече от 5 дни, та накрая си взех Бромхексин табл. Пия много чай, топъл с мед. Обичам джинджифил и си го хапвам ей така, без нищо.  
Скрит текст:
Друго, което ми с изписаха е Геритамин, Цинк, Аспирин протект и АБ.

# 1 030
Аспирин проект и аз пия,  забравих го него 😁 Чай, вода по много. Геломиртола май и при мен няма файда, аз го почнах заради затапеноя нос ама... Иначе не кашлям. За дишането съм на разни хомеопатии. Правя си инхалации с физ. р-р и с кармолис в чая.  И ако много назоря имам помпичка. Май един компрес със синап ще сложа довечера...

# 1 031
  • Бургас
Але, за инхалациите с физ.р-р питай личната си. Аз юрках мъжа ми два дни, но после четох, че не ок, защото така вирусът слизал надолу.

# 1 032
А, това, не го знаех, мерси,  Селесте.  Макар, че моя вирус май вече е надолу 😁

# 1 033
  • Germany
Али, според мен е добре да включиш и вит.Д и цинк. Моята приятелка, която го изкара пи само вит. Д и цинк. Имаше влошаване на 10ти-11ти ден и после почна подобрение. Имаше съвсем лека кашлица и сериозен задух, но казаха, че щом сатурацията й е ок, няма нужда от снимка. Пускаха и 2 пъти кръвни изследвания и веднъж урина.

# 1 034
  • на Мелмак
И ние сме коронясани, уффф!
Изписаха ни по телефона АБ, геломиртол, антистенокардин.
Дано ни се размине леко.
Не можело ММ да отиде да си направи снимка сега, където и да е. Дано не ни се и налага!

Общи условия

Активация на акаунт