Искам да кажа ... (176) през ноември 2020

• 61 064
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 105
  • Ямбол
Добро утро!

Вкъщи съм и съм готова за работа. След малко се включвам с учениците.

Хубав ден.

# 106
Лили, успешен ден, моите са следобед.

Али, по първият въпрос си силно късогледа 😁
Иначе стискаме палци на жената, дано се оправи бързо 🍀
Колкото до страхотните хора, с които си заобиколена, нали броиш и нас 😁😘

Рир, здрава и щастлива да е, малко със закъснение.

И друго щях да казвам, но забравих 😊
Хубав ден, аз съм на кафенце, дружките нещо закъсняват.

# 107
Руми, че как 🤗🥰

# 108
Али, сложи си очилата, бе момиче...не виждаш покривите:)
Дано се оправи шефката ти.
Селесте, дишай дълбоко. Щом сме живи и здрави, всичко е поправимо.

# 109
  • Бургас
Тит, не е поправимо, щото стоката е вече в склада. Обаче пък имам най-готините шефове, обясних, извиних се, поисках си наказание, искаше ми се поне да повишат малко тон, но не и сега още повече ме гризе съвестта.

# 110
  • Ямбол
Който не работи, той не греши.
Случва се.

Минаха ми часовете, сега ще бягам до училище, че там имам друга работа, после пак бегом до вкъщи, да погледна за утре какво ще правя. Дано само две седмици сме така и да се върнем отново в нормално обучение, че така не ми е добре. И това не е каприз. Макар да се старая да обяснявам всичко, не съм сигурна, че всички разбират и се готвят както трябва. А това в дългосрочен план води до изоставане.

# 111
Браво Селесте, все така да се разбирате!
Момиче от моя отдел, миналият месец поръча няколко по-скъпи артикула от това, което се бяхме разбрали. Извинява се сто пъти, поиска да плати разликата, която хич не беше малка. Изобщо не е стояло на дневен ред, аз греша, тя греши, хора сме. Всичко е поправимо, само да сме здрави.

Лиле, съгласна съм с теб. Дано се поуспокои обстановката и децата да са си присъствено. Липсите ще лъснат през годините, уви.

Але😘

# 112
  • на Мелмак
Селесте, докато ти пожелая да мине леко, прочетох развитието. Наистина, който не работи, той не греши. Е, ако грешките са постоянни, тогава не е ок Simple Smile
Аз съм за тиквен медал, къщата ми е лъсната, дрехите изпрани, подредени. Ядене, подготовка за ново, плюс идеи за бисквити, банички. Сутринта пак се събудих на студено от моята тийнка Grinning ври ми детето!
Нещо нямам желание за пазаруване, не е обичайно за мен, поне едни обувки да си купя Sunglasses Освен това ми е почивен предиобед, да почина малко, че после съм на работа. Да видим паура(така ли се спелува?) докога ще е? Wink

# 113
  • София
Али, сигурно е било слана, а не сняг!
По този повод кажете ми как да ги прибирам на топло, като така хубаво си цъвтят мушкатата?

# 114
При мен част са на откритата тераса (т.е.терасата няма покрив). А как са ми са се разлистили розите ( не издържах и купих няколко)

# 115
Али, стискам палци за бившата шефка.
Селесте, добре е завършило всичко.

# 116
  • Бургас
Като позадълбахме малко в комуникацията се оказа, че каталогът на производителя е подвеждащ и накрая всички имаме по малко вина, та каквото, такова.

Мерѝ, ми те чудни тези цветя. Страхотен контраст с дъждовното и мрачно време.

Ети, машино, какъв почивен предиобед с тези дейности?!

# 117
  • София
selleste, страхотна реакция от страна на шефовете, все такива да са ти разбрани Smile
алечко, с ковид ли е жената, защо не я приемат в болница?

# 118
И нашият зет е с положителен тест. Добре е.

# 119

алечко, с ковид ли е жената, защо не я приемат в болница?
Няма тест, но вероятно е това. Благодаря ви за палците,  днес е по-добре! Лекуват я в къщи, но бяха казали,  че ако няма подобрение ще я вземат в болница.

Общи условия

Активация на акаунт