Искам да кажа ... (176) през ноември 2020

• 61 052
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
Рир, жива и здрава да е рожденичката! Много да ви радва и да ви кара да се гордеете с нея!
Ени, твоята сладуранка също да е жива и здрава и все така прекрасна!
И моята 11-годишна дъщеря все гола ходи по моите разбирания. Аз вкъщи съм с чорапи и пантофи, тя - боса.

Хубава седмица!

# 91
  • София
Не, няма друг вход поликлиниката. Даже лекарката сподели, че само тя и още една ОПЛ са останали, другите са се покрили и не работят. Тази лекарка, при която аз отидох ме прие на частно, понеже не се страхува, вече го е изкарала Ковид много тежко на командно дишане. При моята не съм ходила, понеже ще ме изгони. Аз не съм вдигала температура междувпрочем и със сигурност не е Ковид моето.

# 92
Мери, вече прекаляват с тези мерки и конспирации, но донякъде и ние сме си виновни, че търпим.
При нас само те питат имаш ли температура. Ако кажеш няма, отбелязват и това е.

# 93
  • на Мелмак
Мен ме нахокаха, че съм завела детето първо при тях, а не първо на тест. Та и аз се наложи да отговоря подобаващо!
Нервно ми е нещо, дрънкам се с ММ.

# 94
  • Бургас
Ети, кУпи си нещо, човекът кво то е виновен.

Баща ми от днес е с бронхит, след като дори веднъж не се е изкашлял, беше хремав миналата седмица, а майка ми започва физиотерапия от утре, че на работа натоварила кръста онзи ден. И двамата мълчат като партизани и с ченгел им вадя думите кой, какво, как. ЛЛ ги е пращал навсякъде с направление, тест не им е искан. Направо са си късметлии на фона на всеобщия хаос.

Тути, рожден ден празнуват Рир, но и аз като теб прочетох първо имен ден, обходих няколко сайта да видя кое име е днес, върнах се да прочета поста втори път, па чак тогава честитих Joy

Айяла, голяма скица твоят син.

# 95
  • дядовата ръкавичка
Айяла, голяма скица твоят син.

Не, не е скица, просто майка му (не познавам тази жена Wink) го е гледала като писано яйце.

Бързо възстановяване на родителите ти!
Такива са те, все да не ни тревожат, да не са ни в тежест ...

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 10:13 от Айяла

# 96
  • Бургас
Айяла, ще се научи той, неволята не пита. То и аз като студентка що ориз с нахут изядох първите години, ама толкова си можех. Но пък си ми беше вкусно, защото си го готвех сама.

# 97
Селесте, аз обичам и ям всичко, сготвено от мен. Вече за околните не винаги е вкусно Grinning : D

Днес научих от приятелка, че нейна колежка била извикана по спешност да си вземе детето от училище и да го води на тест, понеже се разкашляло.  Става дума за някаква спонтанна кашлица, не за видимо болно и настинало дете... нямам думи.

# 98
Селесте, благодаря сестро;)
Имен ден прочетох, после видях че другите честитят рожден ден, реших че тотално сдавам багажа;)
Успокои ме, че и други има на моя хал;)

Рир, да знаеш че съм я поздравила предварително за имения ден;)

Ети, дай да пием по едно вино, нервно ми е и на мен, даже глава ме боли.

След работа реших да си лекувам нервите с покупки, мерих един елек, ама бял, още го мисля, ама сигурно ще го взема утре. И козметика от нотино си поръчах и не мирясвам. Щом и шопингът не ми влияе, закъсала съм го. Ще се разоря докато ми мине.

# 99
Честит рожден ден на твоето момиче, Рир! Да е здрава, успешна и много щастлива!

Тути, каква козметика поръча? Аз наскоро се сдобих с нова парфюмна любов - Hollister Free Wave, много свеж и приятен аромат и цената му е много приятна. Недостатъка му е, че е нетраен, ама няма пълно щастие.

# 100
Ем, два крема, един  фдт и 3 маски за лице.
Много исках да си поръчам и парфюм, но издържах;), гордея се със себе си.
Сега ще го разгледам Hollister-а

# 101
  • на Мелмак
Добро утро!

# 102
Добро утро и от мен.

# 103
Добро утро 😊

Не знам дали си внушавам, или по покривите на къщите има леко снежец 😱 Ще приемем,  че съм силно късогледа и грешно интерпретирам визуална информация...

Помислете с добро бившата ми шефка... От 10 дни е на АБ, с тежка пневмония,  от вчера на кортикостероиди. Поне спря да вдига Т. Но е рискова. В къщи е за момента. Това е един пт най-чистите и добри хора в живота ми...

Вчера получих невероятна и голяма изненада. Ще се похваля като стане официално, но пак да кажа, че съм заобиколена от страхотни хора! Всичко друго е вятър и мъгла...

Спорен ден, банда+

# 104
  • Бургас
Добро утро!

Цяла нощ не съм мигнала. Объркала съм една голяма поръчка и е непоправимо вече. Чакам 9 ч да се чуя с шефа и да си сърбам попарата.

Але, дано оздравее жената! И хубавите хора да са все така около теб!

Спокоен ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт