Искам да кажа ... (176) през ноември 2020

• 62 263
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 095
То се е видяло,че ще се търкаляме.
За това обмислям този път двете с щерката да правим я йога, я пилатес. Бърди бе пуснала линк към фитнес блендер и там харесах различни упражнения. При предния престой я оставих да си прави балетния екзерсис, но вече е наложително и аз да се размърдам, което гарантира много смях за моя сметка. Поне няма да скучае Sweat Smile

Бързо и леко оздравяване на всички болни!

Браво на наборчето!

Фонсе, много красиво!

# 1 096
Добро утро!

Болните да минат на отчет пак!

Ети, дано днес сте по-добре, че ви мисля!

Аз сега ставам и ми е рано да кажа.

Със сигурност,  обаче, ще имам нужда от йога като мине цялата тази работа. От толкова много лежане всичко ме боли вече...

# 1 097
Добро утро и от мен.
При нас за първи път ми се видя по- студено. Не съм гледала прогнозата, но от сега събирам желание да изведа кучето на разходка.
Ети, как сте?

# 1 098
  • София
На всички болни бързо възстановяване!
ети, аз съм в София, ако имаш нужда от нещо, пиши ми. Ако правилно разбирам нямате pcr тест, така че имаш право да си запишеш час за преглед, кръвни и рентген - платено за някой от ковид центровете пред ДКЦ. Така обясняват в информационните бюлетини, дано е вярно.

# 1 099
  • На брега на реката
Добро утро!

Май съм добре, ама то с това чудо, човек не смее да се похвали. Пу, пу, пу!

По цял ден, готвя, ям, лежа и нищо друго не побутвам! Къде ще му излезе края, не знам! Май ще е жалко, за новите дрешки, дето си накупих, ама по-важно е да сме здрави!

Чакаме останалите, да се явят на виртуалната визитация и пожелавам, да нямаме нови попълнения, а само подобрения!

Тит, весел празник и да не забравиш за снимките на сърмите и текс-мекс менюто!

# 1 100
Бубе, точно така, страх ме е да се похваля.
Пу, пу, пу и аз съм добре. Обаче 14 дена са в сряда. Така, че ще си полежа още малко.
Аз даже и не готвя 😁

Али, даже почти да се гърчиш и сега по мъничко. Йогата има много хубави упражнения за дишане ... или поне така съм чувала 😁

# 1 101
  • На брега на реката
Чудно временце! Пече слънчице, тихо и топло. Ходих за около час на разходка, много беше приятно, но не смея дълго да съм навън, че не съм излизала 3 дни! Направих си горещ шоколад, ще ме пристрастите вие! Blush

# 1 102
  • Бургас
И тук беше страхотно времето, искаше ми се да си седя кротко на пейчица с часове.

Бубе, аз вчера една тенджерка с шоколад си изпих, като едната чаша беше с амарето, по рецептата за възрасти. Децата нещо не го харесаха, май в повечко им дойде черният шоколад.

Да се отчета и за болните: мъжът уж е добре, но две вечери подред става да се преоблича след изпотяване, отделно снощи и кръв от носа му е текла. Пратих го днес с един дълъг списък в лабораторията какво точно да пусне. ЦРП, СУЕ и един показател за кръвосъсирване са доста завишени, явно тече още инфекция. Казах му да ги обсъди с личната си, тъй си мина денят и нищо. Ще се бием накрая. Свекърва ми не е вдигала Т в последните 24 часа, дано върви към подобрение.

# 1 103
  • Germany
Селесте, задължително да се чуе с личната си мъжа ти. Може би ще се наложи да пие антибиотик и нещо за разреждане на кръвта.

# 1 104
  • На брега на реката
Селесте, той не пи ли АБ и Аспирин протект?  На мен точно за кръвосъсирването ми изписаха Аспирина!

# 1 105
  • Бургас
Бубе, да, и двете неща пи, но явно ще трябва да се продължи лечение, а той се е писал оздравял вече и аз само дудна.

# 1 106
  • На брега на реката
При някои хора, трудно минава. Ей ме мен, вече 24 дни от както вдигах Т и още нося последствията.  Усещам, че още не е отшумяло. Дано отшуми вече, че ми омръзна да го мисля и да се тревожа.
Миналата седмица, на големия син му правили бърз тест и +, след това ПСР и отрицателен. Хайде сега, на какво да вярваш, а той си имаше симптомите. Нали ПСР бил  по-надежден.

Ами, ще се редактирам, защото вие май още спинкате. Няма лошо, де да можех и аз!

Добро утро!

Първа съм на визитацията: Добре съм! Вчера правих едни банички-рогчета и станаха чудни /апнах само 2 Animal Pig /, та няма да мисля ММ за закуска. За днес съм планирала една шкембе чорба да направя, блатове за френска селска торта и обичайните неделни задачки /пране, чистене, гладене/. Имаме и един чувал орехи и трябва да ги натрошим, ама хич не ми се захваща!

Чакам всички да се отчетат с подобрение, а останалите с план за деня! Blush

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 08:05 от Бубoлина

# 1 107
Добро утро.
Много спите днес.  Аз чакам да поразмръзне и ще режа розите да ги зазимя, че закъснях тази година.
Хубав ден, болните да са добре и да няма нови болни.

# 1 108
Добро утро. Пия кафе на тишина. После с кучето.

# 1 109
  • София
Добро утро.
Станахме рано ние.
Ена е добре,бързо се повлия от Аугментина.
Лошо,че няма кой да я гледа сега като затвориха дг и с баща й въртим схеми страшни,но пак ще трябва болничен да вземам.За 4 дни за целия месец.
Ети,как сте?
Другите болни?

Общи условия

Активация на акаунт