Искам да кажа ... (176) през ноември 2020

• 62 264
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 080
Ох, Ети 🤗  Бързо да минава!

# 1 081
  • София
Ето, бързо да се оправяте!
Мид, много неприятно точно сега да се нуждаеш от лекар! Дано бързо се оправи малката.
Аз след малко тръгвам към поликлиниката, майка ми като разбра се опита да ме откаже от физиотерапията, страх я е да не коронясам, ама днес последно и край!

# 1 082
  • София
А веднага влязохме на лекар,не е имало проблем

# 1 083
  • София
А веднага влязохме на лекар,не е имало проблем
Това е добре, явно хората са заети да атакуват моловете.

# 1 084
Да,нали довечера настъпва края на света. 😆🙈
Ети,много бързо се надявам да се разкарат гадните симптоми и да се оправите. Стискам палци! Далече съм ти,иначе можех да предложа помощ,ако нещо имате нужда. 😣
Мид,да минава ушето. Мен като малка все ме боляха уши и е ужасно! 😣
Трети ден съм с главоболие. Подозирам ПМС,ама е гадно.
Обмислям да забъркам нещо сладко по този случай,да се утешавам. То се е видяло,че ще се търкаляме.

# 1 085
  • Бургас
Ети, пожелавам бързо оздравяване.

Руми, браво!

Мид, да се оправи бързо Елени. Милата тя, ушлетата са ѝ явно слабо място. А то каква болка е там...

Чудно време е тук, или поне на слънчевата алея пред блока. Вики изяви желание да се учи да кара колело без помощни /досега колелото ѝ седеше като паметник и се караше веднъж на сезон/ и след няма и 10 минути си правеше кръгчета сама. Шашна ме направо. За награда ще правим горещ шоколад.

# 1 086
  • Germany
Мид, да се оправя бързо Елени!
Браво на Вики!

# 1 087
  • На брега на реката
Браво на Вики, явно е назраял момента и тя си го е усетила!

Ставам и аз да си направя, един горещ шоколад!

# 1 088
Браво на Вики!

Мид, знам какво е болка в ушите... Елени да се оправя бързо!

Ени, не си сама... нервно ми е, гладно ми е.
Тъкмо приключих тренировката с новата джаджа и съм доволна, че се изморих.
Ще правя руло Стефани и ще се омажа с чиста съвест.

Времето се развали, както го исках Simple Smile

Бях казала, че няма да пазарувам нищо на днешния петък, обаче ми попадна една грейка без ръкави с пухен пълнеж. Тази, която имам, е много тъничка, за пролет и хладно лято, а новата се надявам да топли повече и ако е така, ще я скъсам от носене.

# 1 089
  • Canada
Етти, пожелавам бързо подобрение Hug

Мид, да гушнеш Елени, ужасно е да боли ухо!

Селесте, браво на Вики!

Лин, на това ли му казваш омазване 😂

Час и половина скитахме днес из горите, после ходихме до Троян. Лекарката, която ме консултира по телефона не искаше да й платя, но настоях. Впечатлена съм от милото и човечно отношение!

Радвам се за момичета, които са по добре, скоро така да са всички!

И да се похваля, че си харесах туристически обувки Alpina, дано не ме разочароват!

Хубава петъчна вечер, момичета!

# 1 090
  • Бургас
Добър вечер, момичета!
Извинявайте,че нахлувам така.Писала съм преди време,после ме завъртя въртележката на сезонна работа и така.Чета ви, чувствам ви близки. Разбрах за болните, дано бързо оздравеете! За изгореното на Фонсе се включвам. В Поморие една жена прави мехлем за лечение на изгорено. Знам, че има невен, другите съставки са тайни. Лично съм го използвала, за това смея да го препоръчам.Мога да дам телефон ако реши да го поръча.Помня, че се спазваше някакъв ограничителен режим-без люто, колбаси...Тя дава и бележка как да се ползва.
Наистина е магическо средство-бях си свалила кожата на дланта, гръмна ми контакт в ръката, сега няма и помен.Нито белези,нищо!

# 1 091
Фонс, красота!
Омазване е, преди него има и други прегрешения.

Рулцето стана топ, само че не прецених количеството кайма и следващият път ще сложа повече.

# 1 092
Ети, да се оправяте бързо! Гуш!
На всички спокойна петъчна вечер!

# 1 093
Новинка, както обикновено телеграфно и в края на седмицата се разписваш. Как сте?
О, този крем и мен ме заитригува. Дали може да премахне пигментни петна?

# 1 094
  • Canada
Belle fleur, благодаря, много мило Hug Прати на лични контакт когато ти е удобно 💐

Общи условия

Активация на акаунт