Искам да кажа ... (176) през ноември 2020

• 62 268
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Germany
Добро утро!
Големият замина за поредното класно, малчо още спи, аз си допивам кафето. Навън е мрачно и студено. Мисля едно бутер банички да им направя днес, че лесно и бързо стават. Мъжа ми снощи пече риба, та имам и за обяд, а за вечеря мисля да го изнудя да направи мързелив пататник. Днес ще звъним до здр. каса да питаме какво искат като документи за да дадат болничен на мъжа ми да ми помага. Една съседка ми беше казала, че имаме право, но нещо ни одрязаха преди няколко седмици. Снощи ми писа една мила дама от форума със същата информация, та днес пак ще им звъним.
Много се радвам, че Али и Бубето са по добре и се надявам и другите болни да се похвалят със същото!
Спокоен ден!

# 1 066
Бубе, а с Делиманото какво стана?

Пропадна ми вчерашното пазаруване на коледни джвъчки. Трябва да измисля кога и как стане. До първи задължително трябва да отида и до банката, но понеже всеки ден минавам покрай нея и виждам опашката, просто я подминавам. Вече трабва да спра.

И тук пече слънце, но е 3 градуса. Следобедът сигурно ще е по-добре и ще го ползваме по предназначение. Според прогнозата и утре ще може, после тц!

Болните все по-добре да стават!
Спокоен ден!

# 1 067
Добро утро Simple Smile
Днес се надявах на мрачно и мъгливо време, а то отново слънчево и студено.

Али, когато съм хремава, най-гадно ми е вечер и сутрин при събуждане. След първото кафе вече се чувствам по-човешки.

Тит, едва ли ще се организирам да направя чипс и пюре, като твоите, но звучат вкусно и заинтригуващо.
Имам останали картофи, май ще ги правя на пюре.

Дойде ми фоум ролерът... това нещо тежи 10 кг и може да се използва и за упражнения. Доволна съм Simple Smile

# 1 068
  • На брега на реката
Рир, ако питаш за тигана, който се олющи - нищо, изхвърлих го. Трябвало да му пазя документите, за да го върна, а аз ги бях изхвърлила.  За кухн.робот на Делимано не прочетох много добри отзиви и се отказах.

# 1 069
Браво за добрите новини, момичета!
Титина, дразниш Stuck Out Tongue Winking Eye . Само ни нахъсваш, а снимки- няма. Ето и на други им е направило впечатление.

# 1 070
Бубе, за тигана питах. Като те прочетох се сетих, че преди писа за развитието.
Много съм разсеяна напоследък. Вчера тръгнах с малкия по задачи, тръгнах по маршрута на щерката. На петата крачка се усетих и смених посоката, но все пак Flushed

# 1 071
  • на Мелмак
Да дам отчет - не сме добре, едвам мърдаме. Дано бързо ни отмине. На всички ви здраве!

# 1 072
  • гр.София
Здравейте и от мен Simple Smile
радвам се, че болните се чувстват по добре Hug
Титина, всичко ми звучи вкусно, добре, че се наобядвах Simple Smile
може да ни зарадваш с някоя снимчица за да се оближем Blush
Еее, Ети, прегръщам те, дано скоро се подобрите!
Друго нямам за казване, освен, че е петък Wink

# 1 073
  • Euskal Herria
Ети, всички ли? Има ли кой да ви пазарува?
Чета ви, момичета, дано по-бързо преборите болестите!
При нас си продължават ограниченията, миналия ден писаха за празниците как ще бъде. Дали са право на автономните области сами да решават дали да облекчат или още повече да затегнат мерките. Е, при нас е второто. И това ще мине, само да сме здрави. Иначе отпреди три дни официално запалиха коледните светлини, украсено е навсякъде. Няма да има карнавални шествия, но са подготвили празнична програма съобразно ограниченията.
За Делимано - нямам добро мнение.

# 1 074
Ети, стискам ви палци.

# 1 075
Ети,  дано е временно и не се влошавате повече.

# 1 076
  • Germany
Ети, гуш и утре да сте по добре!

# 1 077
  • София
Ети,утре да е добре положението.
Елени е на Аб,пак възпалено ухо,снощи след буди с рев,цяла нощ не спахме добре.

# 1 078
  • На брега на реката
Ети, стискам палци, по-бързо да се оправяте. Дечицата как са?

Руми, вие как сте?

Ох, Мид, да и минава по-скоро, че дете да ти е болно е много тежко!

# 1 079
Ети, дръжте се, дано бързо мине.

Днес  ми е пети ден без температура. Мисля официално да кажа "край" 🙂
Но ще си остана до неделя на топло и в понеделник с начале.

Всички болни да се оправят!

Общи условия

Активация на акаунт