Искам да кажа ... (176) през ноември 2020

• 62 272
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Една вишновка удари.

# 1 051
Ети, бързо да минава и без проблеми.
Али, аз очаквам да си се оправила, грабвам  чувала с пелетите и идвам на гости. Пътьом ще взема и Фонсе.
Моони, повярвай мъжете ти ще се справят.

И не пия ракия, но ужасно ме кефи миризмата на греяна ракия.

# 1 052
Ети, бързо да минава и без усложнения.

# 1 053
Мани - правих си горещ шоколад  и сложих чаена лъжичка коняк и дали от него не ми е такова замаяно . Ма от лъжичка само коняк

# 1 054
Ети,леко да мине! Явно наистина ще трябва всички по ред на номерата да минем. 😣
Стискам палци да се оправят вече всички и по празниците поне да сме здрави! 🤗🌺

# 1 055
Ти си знаеш,дано не е ковид и мине бързо,с ракия нали беше мярката:grinning:
И да се приема от подходяща капачка Grinning Grinning

Намръзнах се навън и сега пия прахче профилактично. Нещо не ми е ракиено.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 22:05 от Linofrina

# 1 056
Е тя Саня май не е излизала никъде,или бъркам? Къде да го хване,ако си е вкъщи от месец? 🤔

# 1 057
  • Mediterraneo
Че и за трети път...
Оздравявайте всички!

# 1 058
Добро утро. Селесте, на теб специални сутришни поздрави.

# 1 059
Добро утро!

Болните на отчет!

На мен още ми е рано да кажа, че с тоя разпокъсан сън съм на компот 😁 но май хремата ми е една идея по-поносима. За другото ще видим като се разсъня.

# 1 060
  • На брега на реката
Добро утро!

Отчитам се - добре съм!  Наспах се и пия второ кафе.

Тази сутрин получих потвърдителен имейл, че ми изпращат кухненския робот и съм много щастлива. Нямам търпение да дойде.  Колко му трябва на човек?!

Чакаме и останалите да се разпишат! То, нашето стана, като сутрешна визитация, за съжаление, но е важно да се отчитат подобрения!

# 1 061
Браво за прогреса на Али и Бубка. Ети и селестве ги чакаме.
Мони, как си? Какво сготвиха мъжете ?
Днес в Софето ужасна мъгла, за замърсения въздух няма да отварям дума...и си останахме в къюи.
Снощи в момент на лудост ( къмто 12 часа) навивах сарми, та днес ще ги пека ( вместо зелеви листа сложих пилешки кожички, а пилешкото месо обърках с кисело зеле). да видим какво ще се получи.
Ще правя и чипс от алабаш и цвекло, и чакам Калин да излезе в почивка, че да правя пюре от кестени (онзи ден в кумовете забърках едно, то взе, че ни хареса и сега мъжете в къщи искат от него)

# 1 062
  • На брега на реката
Ей, Тит, много добре ми "звучат", нещата ти. Иска ми се снимка на сармите с пилешки кожички, както и на текс-мекс менюто ти за утре, а и рецепта за пюрето от кестени, ако може?!

# 1 063
Добро утро.
Все по-добре да са болните.
Наистина е гадна мъглата, хванахме трамвая до училище, да си спестим мръсния въздух,  та ми се провали сутрешната разходка.
Хубав ден.

# 1 064
  • Бургас
Добро утро, момичета! Добро утро, Марѝ! Hug за всички ви.

ММ е добре, ще го пращам да пусне някое и друго изследване за по- сигурно. Свекърва ми е все така кашляща и с Т, време е вече да започне подобрение и при нея. Лекар, близък на зълва ми, казал да спират антибиотиците. Смело решение, дано е и правилното.

Бубе, подготвяй рецептите за новия уред.

Тит, менюто ти отново е интригуващо. Ако живеех в София, щях да се зачисля на изхранване у вас. То е едно, второ, трето, че и едни завъртяни, а у нас днес пълнени чушки с кайма ориз.

Тук пече много приятно, дано не е и измамно, че да изведа следобед децата да покарат тротинетка/ролери.

Хубав да е денят ни!

Общи условия

Активация на акаунт