Искам да кажа ... (176) през ноември 2020

• 62 256
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 125
  • На брега на реката
Ети, много се радвам, че сте добре и се разписа. Мислех ви! Сега остава бързо да се възстановите, желая ви го, от все сърце!

Руми, у вас как са нещата?

Наготвих много вкусна шкембе чорба. Мням. Апнах 2 панички и след малко ше се опна на дивана. Натрошихме и изчитихме, едно чувалче с орехи и направо ме болят ръцете. ММ пита, дали има машинка за чупене и чистене? Joy

# 1 126
  • София
Браво на болните, които се подобряват! Останалите-да взимат пример.
Аз си имам гости от петък-обичайните заподозрени. Сега като няма да има детска градина, а баща им на внуците работи почти денонощно, очертава се често и по много да стоят! Мъжа беше в петък и събота командировка на Боровец и днес се жалва, че всичко му е схванато и го боли! Дано не е коронясал!
Дъщерята си купи с триста зора Еър Файер. Навсякъде бяха изчерпани, та в Зора намери. Ей това бедния български народ май не е много за жалене. Или по-скоро разликата между бедните и заможните се увеличава...
Да сме здрави и богати! За предпочитане пред болни и бедни!

# 1 127
  • гр.София
Привет!
Радвам се, че болните са по добре 🤗
Мери, да много си права, бяхме на пазар и съм втрещена от" бедния"  българин как пазарува 🤔
Аз, наготвих винен кебап с картофено пюре и супа топчета, изпекохме и браунис бисквитки с щерката и вече заслужено си почивам с чаша горещ шоколад 😊

# 1 128
Браво на болните, които се подобряват! Останалите-да взимат пример.
Аз си имам гости от петък-обичайните заподозрени. Сега като няма да има детска градина, а баща им на внуците работи почти денонощно, очертава се често и по много да стоят! Мъжа беше в петък и събота командировка на Боровец и днес се жалва, че всичко му е схванато и го боли! Дано не е коронясал!
Дъщерята си купи с триста зора Еър Файер. Навсякъде бяха изчерпани, та в Зора намери. Ей това бедния български народ май не е много за жалене. Или по-скоро разликата между бедните и заможните се увеличава...
Да сме здрави и богати! За предпочитане пред болни и бедни!
И как навсякъде е бил изчерпан въпросният уред . Или търсен на промоция в някоя верига. Където пък ги пускат в ограничен брой .
 Според мен е изчерпан този на достъпна цена . Не мисля там скъпи марки да не са налични.
Което пък води до извода , че целокупният там народ не е чак толкова заможен . Щом се юрва да купува точно в даден момент определен уред - който съществува отдавна.

# 1 129
София не е България, не е представителна извадка за покупателната способност на средностатистическия българин.

На мен ми е любопитно каква е цената на уреда на промоция, щом има такова търсене.

# 1 130
  • София
Този, който дъщеря ми си купи е 300 лв. Според мен това са си доста пари!

# 1 131
  • На брега на реката
Мери, абсолютно си права, българина винаги има скътани парички, не веднъж съм го виждала с очите си, но и Лин има право, защото има региони, в които хората едва се изхранват.
Всеки път се чудя, как дават хиляди левове на измамници, а живеят като скотове.

Честито да е уредчето, на щерката. Със здраве и кеф да си го ползва.

Саня, абсолютно нормално е да се купуват по-скъпите неща, когато са на промоция. Обратното, би било глупаво.
Аз например, когато реша да си взема нещо, не ми дава мира докато не си го взема, но не съм и склонна да дам повече пари, ако мога да дам по-малко.

# 1 132
  • София
Абсолютно,ние взехме скъпа хлебопекарна миналата година на ЧП,с 50 лв.по-еетина беше.
И да Бубе,мисля като теб,кътат и депозити и спестовни сметки  и то с големи суми.

# 1 133
Този, който дъщеря ми си купи е 300 лв. Според мен това са си доста пари!
И целокупният български народ беше изкупил всички уреди и едвам го е открила или ?
Не нормално е да се търси вина или вменява каквото и да е на целокупният български народ . При положение , че и вие сте част от него .

# 1 134
Искам да кажа, че нашата госпожица стана на 8 днес.
Не съм ви чела, простете, утре ще наваксам.

# 1 135
  • На брега на реката
Саня, защо така грубо?  И аз като Мери, бих споделила, ако е паднало голямо  обикаляне за нещо.
Ние, в тази тема, така си споделяме и хубавите и недотам хубави неща.
Не съм адвокат на Мери, но ми прозвуча, много заядливо!

Лято, чудесна е! Да е здрава, щастлива и успешна!

# 1 136
Саня, защо така грубо?  И аз като Мери, бих споделила, ако е паднало голямо  обикаляне за нещо.
Ние, в тази тема, така си споделяме и хубавите и недотам хубави неща.
Не съм адвокат на Мери, но ми прозвуча, много заядливо!

Лято, чудесна е! Да е здрава, щастлива и успешна!

Тъй като всички сме част от целокупният български народ . Как не ви прозвуча нейното изказване заядливо .
Прекрасно момиченце имаш Лято. Да е здрава , щастлива и успешна .

# 1 137
  • София
Видях едно малко лято-голяма красавица, да ви е жива и здрава!
Внуците беснеят на макс, умряхме от смях с тях!

# 1 138
  • София
Лято,страхотна е!Жива и здрава!

Не ми звучи заядливо,съгласна съм с Мери.

# 1 139
  • На брега на реката
Ами, чисто първосигнално, и аз щях леко да се ядосам, ако точно когато съм решила да си купя нещо, то е изчезнало от магазините. Не виждам заяждане, а е и споделено в темата с близки събеседници, а не пред репортер  по телевизията.
Няма смисъл от грубия тон. Не носи никакви ползи!

Общи условия

Активация на акаунт