Искам да кажа ... (176) през ноември 2020

• 62 248
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 140
Съгласна съм с Бубето. Не ми харесва като цяло тонът на Саня. А знаете,че не мога да си замълча. 😁  Да не говорим,че пише някакви хаотични неща и като зададох въпрос,беше подминат.
Което ме подсеща-помните ли когато се включих при вас? Имаше една мацка,все пускаше снимки,все пишеше за секс някакви неща,за “ваксиниране”. Нещо се заяде с Али и аз не се сдържах.. Ехх това беше преди 100 години. 😆

# 1 141
Не помня Ени, чак ми стана интересно кога е било това.
Аз бая четох преди да пропиша;)
Ети, радвам се сте по-добре!
Лято, честита да е!

# 1 142
Честита да е, Лято! Здрава, щастлива, успешна! Весел празник!
Ени, коя е била тази дама? Нищо не помня аз.

# 1 143
Охх много съм зле. Лято,прекрасна е малката! Жива и здравичка и много да ви радва! 🤗🌺🎉
Тути,Мари,не й помня ника. Помня,че беше хубавица,защото всеки ден си пускаше снимки и все пишеше нещо за Кекс. 😂 И с Али не помня какво стана,ама аз като видях,не можах да остана безучастна. Иначе доста време четях и аз. Леле сякаш наистина беше много отдавна... 😆

# 1 144
  • На брега на реката
Ени, разсмя ме. И аз не си го спомням.
Помня обаче, че имаше една потребителка, която всеки ден, пускаше снимки на кафе и беше много забавна, но след като сподели, че е влюбена в друг, а не в съпруга си, изчезна. Живееше в чужбина. Не и помня името.

# 1 145
  • София
А Цвети къде се загуби,знае ли някой?
Измислени образи Буб.

# 1 146
Какви бурни времена съм изтървала Simple Smile
Аз помня една друга дама, която сладкодумно и многословно споделяше и описваше ежедневието си, така че да си проличи добрият им жизнен стандарт.

Уредът не е евтин, но по празници хората гледат да си купят нещо за дома, а в случая е полезен уред. Има и опции за изплащане.

Мери, да не ти дреме. На кривата ракета и космосът й е крив.

Бубе, наистина няма смисъл от грубия тон, но когато не става со кротце и со благо... знаете Simple Smile

Лято, да ви е здрава и щастлива!

# 1 147
Чета, как сте. Има ли още болни. Айде, стига сте лежали.
Обещах снимки

На преден план е тако салатата, скрито се вижда филето дето го правих, салата Цезар и полачинкова торта с няколко леъра ( всеки пласт е различен- доматен дип, гуакамоле, бобена раста, паста от кестени и така до 8 )

Дамата на Ени беше с шоколада

# 1 148
Биенето на ваксини си беше лаф на Мид, доколкото аз си спомням. Joy  Или може би на Белинда. Обсебената на тема секс беше Шантал/ Ша и още куп други никнеймове, които сменяше.
Лято, да ви е жива и здрава госпожицата!
Ени, видях твоята хубавица в другата тема. Бонбон! Heart Eyes
Мид, как е Елени?
Мрънкащи хора не понасям, едно е да се оплачеш от нещо, хора сме, случва се на всеки да му докривее от нещо, но когато само мрънкаш и никога нищо хубаво не казваш не е ок. Тези вторите ги държа далеч от моето обкръжение.

И разказ в картинка, какво се случва когато Ем мине покрай сладкарница.
Скрит текст:

Тит, много апетитно у вас и бара изглежда добре. Кога да ти дойда на гости? Grin

# 1 149
  • Бургас
Здравейте, радвам се,че болните звучат все по-ведро!
 На Лято момиченцето много красиво и фотогенично!  Да е много щастлива!
Мисля, че времето, в което живеем е достатъчно напрегнато, че и в тази хубава тема да се дразним една на друга. Всеки си има свое светоусещане, приемаме един и същи факт различно.

# 1 150
  • София
Ем,добре е,дивее,сега ще давам Аб и ще ги смачквам да спят.
Даа, и Сбъдваща нещо ми чупи стойки тогава мисля.
Ени ,за Ша говориш ти.

Тит ,дай адреса де ,да видим тоя тенксгивинг как се празнува уе.Grinning

# 1 151
Тит, имай милост... такото и салатата на слоеве ме карат да преглъщам.

Ени, дамата със шоколада си е във форума. Шантал я помня от други теми, освен да се е преродила под ново име.

Къде е Лале в дъжда?

Ем, банда, аз съм драма куийн и често си мрънкам. Ако някой път прекаля, наритайте ме, моля.

# 1 152
Лин, грам не визирам теб. Много си далеч от драма куийн точно ти.
Браво на Елени! Все по-добре да е!

# 1 153
Охаа,първо бих минала през трапезата на Тит,после и от десерта на Ем няма да откажа. 😍
Даа,май наистина Шантал беше. 😆 За шоколад не помня. Не съм я засичала,но аз и не следя много теми.
Лин,то и аз съм така. За това и липсвам понякога,че да не ви товаря,но си е друго като си кажеш и ти олекне. 🤗 Няма да те ритаме. Мрънкай си на воля.

# 1 154
  • София
Лино,мисля Ем друго има навпредвид за мрънкалата:grinning:

Аз мрънкам ,че няма кой да гледа Ена,и ако ще да дойде свекърва ми да ми лежи на вратата ще я прескокна само.

Общи условия

Активация на акаунт