Искам да кажа ... (176) през ноември 2020

• 62 221
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мони, с теб сме, дръж се! Всичко ще бъде наред! Изпращаме ти цялата си положителна енергия!

# 151
Много позитивна енергия пращам и аз за Мони!

# 152
Стискам палци за бързо и безпроблемно възстановяване, без повече връщане в болницата. Много сили и спокойствие и за момчетата на Мони.

# 153
  • Canada
Мони,  мисля те с добро Hug Сили и кураж на момчетата ти, бързо възстановяване на теб!

Следя изборите в САЩ, не ми харесва накъде отиват нещата, тотална измама. Загуби ли Тръмп, господ да ни е на помощ.

# 154
И от мен палци и положителна енергия за Мони! Дано вече всичко да се оправи и бързо да се възстанови! 🤗

# 155
Добро утро!

Мислих я Мони тези дни! Стискам палци вече наистина всичко да е зад гърба и и скоро да се разпише лично! Много сили за нея и семейството!

И аз имах крив днен вчера. Чакам МЦ и съм ужасно крива.. Скарак се с който успях,  от което, разбира се,  не ми стана по добре...

Спорен ден,  банда!

# 156
  • На брега на реката
Добро утро!

Мони, силно стиснати палци и много положителна енергия, от мен!  Поздрави и кураж на всичките ѝ момчета!

Чета ви тия дни, ама хич не ми се пишеше.  От понеделник вечрта до вчера, бях с температура, гърло и мускулни болки. Не съм в статистиката, но лошото е, че и децата ми минаха през това, само ММ му няма нищо. Много се притесних за малкото, защото предната седмица му правиха поредните ваксини и трябва да е здравичко, а то милото вдигна Т. Слава Богу само с Панадол са му я смъкнали. Ние отидохме здрави, ако не беше така, нямаше и да отидем и от де се взе това не знам, Гадното е, че през цялото време си мисля, че ако не бяхме отишли, това нямаше да се случи.

Хубав ден, на всички!

# 157
Добро утро Simple Smile

Мони, кураж и бързо възстановяване!
Всичко ще се нареди.

Али, в същото положение съм, чак сама не си търпя кривотията.

Бубе, не сте виновни за Т. Оздравявайте всички.

Хубав ден на всички!

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 06:56 от Linofrina

# 158
Ох, Мони! Да се възстановиш бързо! Стискам палци и пращам положителна енергия!
Буб, оправяйте се и вие.

# 159
Мони, стискаме палци за бързо възстановяване. Кураж момиче, ще се справиш.
Бубе, не го мисли, полежи ден-два и ще мине.

# 160
  • Бургас
Мони, съжалявам да прочета за това развитие. Бързо възстановяване ти пожелавам! Кураж на цялото семейство, и това ща мине!

Бубе, Т при бебчо може да е реакция от ваксините. Оздравявайте бързо, а ти не се обвинявай за нищо.

# 161
Добро утро.
Мони, с теб сме,  мислим те, всичко да е наред.
Али, Лин, Бубе, дано вече сте добре и по-спокойни.
Хубав да е денят ви.

# 162
  • Ямбол
Добро утро!

Мони, стиснати палци и от мен. Леко да е възстановяването.

Аз ще влизам в час след малко.

Приятен ден!

# 163
  • на Мелмак
Мони, стискам!

# 164
Мони, стискам палци! Всичко ще е наред вече! Спокойствие и кураж на теб и твоите момчета!

Общи условия

Активация на акаунт