Искам да кажа ... (176) през ноември 2020

• 60 945
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 60
Да не ви изтърва.
Фонсе, дишай дълбоко, ще се справиш.
Вчера имахме най-странният РД на снаха ми -на моравата , с куп балони, торта, свещи и свирки. А те през прозореца, нали са под карантина. Че и валеше и днес ММ е с температура. Изолирали сме го и него сега, ама той като на 5звезден ресторант.
Иначе сме на гости на мама.

# 61
  • Бургас
Tuty, не ти видях якето, но и аз не бих рискувала точно с дрехи оттам, че кой знае как вземат размерите Simple Smile Пак се огледай онлайн, но поне да имаш опция връщане без разправии.

Саня, добре цопнала!

Лидълското приложение го свалих, ама съвсем го забравих. То ли ще ме известява за някакви промоции или аз трябва да си следя?

Тит, здрава да е снаха ти! И мъжът ти бързо да оздравява!
У нас няма празнуващи, но навсякъде се веят балони. Онзи ден купихме 100 балона+помпа и постоянно се надува. Най ме притеснява да не се спука някой нощно време и да ни изкара акълите.

# 62
Тути, такава сума за дреха от Али-то, в никакъв случай.
Покажи ботите.

# 63
Ботите са български и родни, дано ѝ на живо ми харесат;)
Скрит текст:

# 64
  • София
Арни са Тури,за разлика от шушляка.

# 65
Много мой модел, дано и на живо да останеш доволна.

# 66
Аз явно съм уцелила късмета с Али-то. Три рокли, чанта и обувки съм си купувала от там и всичкото това за около стотина долара. И размери, и качество бяха добре. А чантата дори превъзхождаше очакванията ми за качество.

# 67
Аз явно съм уцелила късмета с Али-то. Три рокли, чанта и обувки съм си купувала от там и всичкото това за около стотина долара. И размери, и качество бяха добре. А чантата дори превъзхождаше очакванията ми за качество.
Сподели някой линк .

# 68
Добро утро.

# 69
  • На брега на реката
Добро утро!

Къде сте всички?

Ние снощи се прибрахме и добре, че и днес съм в отпуск, че да мога да си ошетам. На всичкото отгоре, съм решила да правя сладко от дюли, а никога не съм правила. Сега ще търся някаква рецепта в нета и ще се захващам.

Успешна и здрава да е новата седмица и всяко зло, да е за добро!

# 70
Добро утро!

Снощи ходих на мамин дом. Помачках си чавето, помачках бебе-коте,  мама ме нахрани 🥰

Днес, с нови сили,  на къра 😁

Спорна и здрава седмица!

# 71
Добро утро.
Днес трябваше да съм в отпуск, но я отмених. Така или иначе телефонът ще звъни и ще трябва да се включвам,  че нали и на колегата работата трябва да поема, та няма смисъл да си мисля, че съм в отпуск.
Хубав да е денят ви.

# 72
Скрит текст:
Сподели някой линк .
Беше преди 2-3 години. Само гледах да има добри отзиви от потребители вече получили поръчките си и реални снимки на това, което са закупили.

Добро утро и успешна и спокойна нова седмица.

# 73
Здравейте и хубава седмица!

За мен започва празнично - "мойта малка дъщеря" днес има ден-ден. Трудно се празнува в тези времена, но добре, че е ваканция и две другарчета ще викат изненада в кварталната сладкарница. Здраве да е! Още празници предстоят.

# 74
Ооо, Рир, честита да е щерката! Да е жива и здрава и много радост да ви носи!

Общи условия

Активация на акаунт