Искам да кажа ... (176) през ноември 2020

• 62 216
  • 1 291
  •   2
Отговори
# 135
  • София
И ние имаме утре онлайн РС.
Болните да се оправят.

# 136
Изпуснах ви и не съм съвсем в течение какво се случва с вас, но ми е напрегнато. Неприятни новини кръжат в работата, а Дребси подкара 4-та седмица вкъщи. Днес ми се струва по-зле от вчера. Със задна хрема е, която борим с прахосмукачка. Иска ми се да го види УНГ, но ме е страх да го водя по кабинети и изобщо, параграф 22.
Като изключим това, правим ремонт вкъщи. Днес майсторът приключи с къщата на баба ми, утре ще се прехвърли на 1 етаж, а на пролет - и на нашия. Ще сменяме ел инсталация.
Наближава РД на каката. Като гледам накъде вървят нещата, май-май ще го празнуваме вкъщи. И без това тази година ще сме в камерен състав заради положението. Разбрали сме се да каним само деца от класа и племенниците.
Руми, имаш си достойна отмяна!

# 137
  • Бургас
Лято, дано оздравее скоро Дребси!

Род.срещата мина бързо, беше само тестване на програмата. Както бях много ербап, че всичко ми е свалено и инсталирано, така се оказа, че има още за сваляне, че и в настройките на компа за забравена парола рових. Чакаме сега анкета за нагласа за ДО.

# 138
Ние го минахме това. Питаха ни дали детето е обезпечено с техника за ДО, както и дали би се справило само. Писах "не", защото по време на лекдауна каката използваше моя компютър, от който не смятам да се лишавам, защото и на мен ми трябва. Моля се да не се стига до там, ама надали.

# 139
Добра вечер, момичета!
Мериан, аз моите цветя ги прибрах. Безмилостно окърших мушкатата и ги боднах в сандъчета. Каквото такова. Боли ме сърцето, като гледам как жълтеят листата им на стълбището, но какво да се прави, ще чакаме пролетта.
Стиснати палци на всички, които имат нужда!
Лека вечер!

# 140
  • на Мелмак
Жълтата ми роза не спря да цъфти цяло лято. Режа, цъфти, Режа, цъфти. Сега пак има разкошен цвят Heart Кипарисите ми обаче, не се хванаха повечето. Догодина ще мисля как да ги нагодя.
Иначе днес ми беше интересен ден. Каквото можа - се обърка! Още като станах преди първи петли имах такова чувство. Но сега, след един Бейлис, света е по-малко крив Simple Smile
Наздраве, мацки и лека!

# 141
Ох, Ети, тъкмо си изпих чашата с вино, а сега ме подстрекаваш да си сложа още. Все пак наздраве и от мен.

# 142
  • на Мелмак
Ааа, сипи си, Мари Simple Smile
Току що и аз го направих Wink
Може и да омотам главата.

# 143
Ети, ама на това ли се казва интересен ден 😂
Тогава аз от поредицата от интересни дни, днес беше най-интересния hahaha

Такива преговори водих за един кирлив офис стол, че накрая имах чувството, че придобих минимум мултимилионна компания 😎

# 144
  • на Мелмак
Учим ' На прощаване' сега Grinning

Руми, интересни са! Човек научава доста неща за хората около себе си, за работа, колеги, всичко, нали? В тези дни Simple Smile
А и има и китайско проклятие такова.

# 145
  • Germany
Здравейте, аз съм съпругът на Мони. Тя ме помоли да пиша какво се случва с нея. За съжаление седмица след първата операция се получиха усложнения и се наложи спешна и по-тежка втора такава. Днес имаше още една, по-лека. За сега е много изнемощяла и не може да пише сама тук. Моля стискайте палци за скорошно възстановяване.

# 146
  • Euskal Herria
Дано всичко вече е зад гърба ви! Бързо възстановяване на Мони, здраве и сили на цялото ви семейство!

# 147
Мони,дръж се,всичко ще се нареди 🤗!

# 148
  • София
Разбира се,ще се възстанови,Мони  късмет момиче!Мислим те!

# 149
  • някъде ... тук ...
Благодаря, че писа!
Дано това е последната операция и всичко да мине!
Ще мине!
Предай на Мони, че я мислим!

Общи условия

Активация на акаунт