Искам да кажа ... (176) през ноември 2020

• 62 237
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 185

Начинът на изразяване се променя много трудно, колкото и да се старае човек.

И се мислят за неразпознаваеми. Саня, нищо лично, ама и ти така.
Определено не ви разбирам.

# 1 186
Ем,и на мен не си ми приятелка пък! Моля те,недей с тези съвети,че килцата после ще ти ги прехвърля на тебе. 😄  Ще го видя този филм. Насваляла съм и сума книги и все не стигам да почета. 😣
Решила съм да почвам някакви упражнения,макар че нямам никаква воля и ми е много тегаво. Обаче няма как,поне 10 искам да сваля. 😣
Але,помня аз,че видях несправедливост и сърце овнешко не трае! 😂🤗 Стискам палци утре да си по-добре. Гушкай малката пухена топка за утеха.
А като стана дума за килца,онзи ден четох едно много яко писмо до Дядо Коледа:
Скрит текст:

А като писа Рир за рецепти,я дайте идея какво да направя с три торби ябълки? 🤔

# 1 187
Никитка, сподели списъка с филмите. Много ще ни е полезен при стоенето вкъщи.

Ени, виж готварската книга има доста предложения.

# 1 188
Ени, по повод последния ти пост, ябълките ги превърни в нещо здравословно и нискокалорично. Grinning Не е казано наведнъж, съхранявай на студено и ползвай по малко. Баба някога ги държеше в папрат в мазето и издържаха доста време.

Али, пък мен са се пробвали да ме коват, че никога не съм била омъжена и че не съм родител баш за пример.
Утре ще си пушка, всеки ден ще е по-добре от следващия.

Как живна темата... болните оздравяват, завъртя се интрига Grinning Grinning

# 1 189
Гледах,Рир,но аз не искам сладкиш,а нещо като сладко или нектар,знам ли. И домашен оцет ми се иска,обаче веднъж пробвах и не стана нищо. Нямам такава гъба ли е,какво е,дето се слага.
Лин,така де,това ми е идеята и на мен. 😄

# 1 190
А като писа Рир за рецепти,я дайте идея какво да направя с три торби ябълки? 🤔
[/quote]
Хулигански сладкиш , Бутерки Да си глътнеш езика. Има един сладкиш с грис - много ефектен без брашно .
Бисквитената торта на Тереза Маринова . Брауни с авокадо и ябълки / днес в едно видео видях рецепта - авокадото замества маслото и е лесна рецепта определено , подсладител беше кленов сироп или сироп от земна ябълка /гулия

# 1 191
Ени, смутита, шейкове и др.подобни. Хапвайте ги и сурови.

Гъбата не беше ли комбуча, да си правиш с нея нещо, подобно на кефир ?

Не обичам коледни филми и книги. Тези дни от годината не са любимото ми време. Вкъщи още няма елха, но на един рафт седят две джуджета томте, без лица. Много са смешни.

# 1 192
Ем,и на мен не си ми приятелка пък! Моля те,недей с тези съвети,че килцата после ще ти ги прехвърля на тебе. 😄  Ще го видя този филм. Насваляла съм и сума книги и все не стигам да почета. 😣
Решила съм да почвам някакви упражнения,макар че нямам никаква воля и ми е много тегаво. Обаче няма как,поне 10 искам да сваля. 😣
Изчакай 1-ви януари, ей го къде е.  Joy  За какво още от сега да се мъчиш, като покрай Коледа тъй или иначе се качват кг. После наведнъж, пък и като са повече кг по-лесно се свалят. Bowtie
Ябълки ям всеки ден като снакс, дръж ги на студено и издържат по много.
Али, може да не съм ти прЕателка, ама сме от една кръвна група с теб. Ако не изгледам всички филми на Хари Потър покрай Коледа, все едно не е било Коледа. "Love actually " и "The Holiday" са ми другите много любими коледни филми.

# 1 193
Ени, майка ми прави страхотно желе от ябълки, по начина по който се прави от дюли, но не знам рецаптата.
Иначе, с моркови и през сокоизстисквачка.

# 1 194
За хапване,хапваме. Обаче една баба съседка имаме,голяма ни е партия. Оплете ми терлици! 😍 От както разбра,че малката много обича ябълки,ни носи по една торба през ден. Е не смогваме да ядем толкоз,а не ми се ще да се скапят,че са си домашни,сладки,много вкусни. Благодаря ви,ще потърся рецепти поне едната торба да направя на нещо. Другите на хладно стоят,дано изкарат.
Ем,при нас всеки ден е Коледа. 😂 Хапването е на ниво,та за Коледа и НГ не очаквам да е по-различно от всеки друг ден. 🙈 Вместо да ме подкрепи,да ми даде кураж,тя ме разубеждава... тц тц.. Такива сте вие,слабите,фини мацки! 😁🥰🤗 Шегувам се.

# 1 195
Замрази или стерилизирай заготовки за сладкиши . Стъргани могат да се стерилизират в буркани със или без захар . Във фризер също . На кубчета или стъргани.
 Сушени във фурната .

# 1 196
Моля и аз за списъка с филми на Никитка. Тъкмо е време за нова тема, а и те са тематични.
Ени, така и така диетата ще се развали по празниците, поне да не ти е съвестно....Изчакай да мине тази година.

# 1 197
  • югозапад, под "Марков камък"
Утре сутринта го имате списъка, че сега девойката си легна, а е на нейния телефон.

# 1 198
Ени, не вие, а ние... ти къде се пропусна Grinning
Хапването ни се отдава, за сипването да не говорим Wink Wink

# 1 199
  • София
Забравих да кажа на Титина, че масата й изглежда страхотно!
Ябълки много обичам печени. Една година имах много домашни ароматни и направих страхотно сладко от тях! Също правя кекс с ябълки и щрудел. За кекса ако ви интересува ще дам рецепта.

Общи условия

Активация на акаунт